Лелеее...многу интересна тема...Еве ги моите омилени... Антонио и Кетрин во Зоро. Ептен си одговараат според мене, црни и двајцата, крупни, тој бескрајно мажествен, таа бескрајно женствена. Од двајцата извира страст. Кларис и Бред во Запознај го Џо Блек Каква е девојкава, преубава, која топлина ја има во очите. Своевремено и беа заедно, но за жал... Лео и Кејт во Титаник, секако. Идеал за љубов од детството. Преубави се и двајцата, иако мислам дека приватно не си одговараат воопшто. Тој има мн помлад лик од неа. Таа е зрела жена. Сепак, во филмот се совршено споени. Мег и Том во Имате пошта Интелектуалци. Интересни. Уникатни. Ривалство и привлечност. Преслатки се и двајцата. Ги обожавам. Не за џабе во повеќе филмови се ставани заедно. Метју и Кејт во Како да го изгубиш момчето за 10 дена Најсимпатичнот пар, според мене. И двајцата изобилуваат со позитивна енергија. Убави насмевки. Мн се слатки. Хит и Џулија во 10 работи што ги мразам кај тебе Тој период речиси се вљубив во Хит Леџер бидејќи таков фраер макар и на филм ретко е да сретнеш. Оваа пак не ми е ништо посебно, ама како пар, не се лоши. Лив и Бен во Армагедон Многу емоции од двете страни и многу страст. Високи и двајцата и црнки. Супер ми се. Патрик и Деми во Дух Леле колку плачам на тој филм секогаш кога го гледам. А толку страст има во двајцата. Сликата се кажува. Деми и Вуди во Непристоен предлог И овде многу плачам, иако сметам дека и со Роберт Редфорт убаво си одговараа, добрината мора да победи нели..прекрасен филм.
Еве ги моите топ 5: 1. Џек и Роуз - Титаник 2. Бен и Енди - Како да изгубиш момче за 10 дена (мојата омилена Кејт ) 3. Рајан и Мариса - Округот Оринџ 4. Миа и Мануел - Млади Бунтовници ( периодот кога Ману беше шатиран ) 5. Сенди и Дени - Grease
Далеку од романтичен пар..Sid and Nancy од истоимениот филм кој е снимен по вистинска приказна за љубовта на басистот од сех пиштолите и неговата девојка xD
Бидејќи Бела толку го сака Едвард си го даде живото за него http://images5.fanpop.com/image/photos/ ... 53-303.jpg
Сите мои омилени веќе се постирани па да не се повторувам ќе додадам уште еден Finch and Stifler's mom од American pie