Си одговараат Вампириве Иан и Нина Добрев ми се стварно совршени,ќе си го земам Иан и ќе си го ручкам овие двајца од Dear John ми одговараат многу и двајцата си се така така во убавина Најсоврешните! Несакав да ги спомнувам другите пошто гледам повеќето од вас ги ставиле,па да не се повторувам
Најомилени, нема подобри!! Chuck & Blair (Gossip Girl) Спојлер Nate & Jenny (Gossip Girl) Спојлер Josh Duhamel & Katherine Heigl (Life as we know it) Спојлер Eva Longoria & Jesse Metcalfe (Desperate Housewives) Спојлер
Имам повеќе убави филмски парови,но дефинитивно најубав пар ми се Блер и Чак од ,,Озборувачка'' Потоа, Ден и Серена од ,,Озборувачка'' Снежана и принцот од ,,Си било еднаш''
Не знам дали Блер и Чак можат да се стават во категоријата пар од филм (Госип е серија во секој случај) но никој друг не ми дојде на памет.. најголем впечаток ми оставија... Совршен пар!! Спојлер
Па .. Lyla & Louis - August Rush Holly & Eric - Life as we know it Mike & Rachel - Suits Faye & Lee - The secret circle Ryan & Marissa - The O.C
Покрај Рејчел Вајс и Хју Џекман во Фонтана ( Женава ми е поим за нежност ) неможе а да не се спомнат и Анџелика и Тони нАли во Original Sin
Мумија I и Мумија II Евелин и Рик Како фан на мумија, морам да кажам ужасно бев изнервирана од фактот што во трети дел ја сменија Рејчел со оваа..