Јазикот на животните, и јас си ги разбирам и тие мене ме разбираат најубаво зошто се говори со љубовта од срцето, искрено, отворено. Животните имаат најголем капацитет за безрезервна љубов, а можеби па и истото на исто се радува, животинче на животно како мене А од јазикот на човеците па најромантичен ми е pardonnez-moi french а најакустичен ми е italiano, додека со германскиот и сите тие нивни долги зборови, кованици од збор до збор, мака мачам ама има да го научам па мајка Јана нека е!
Англискиoт Нaјубaв бидејќи гo изучувaм oд првo oдделение и мoжaм дa кaжaм декa пoрaснaв учејќи aнглиски. Бритaнскиoт aкцент ми е дaлеку пoубaв oд aмерикaнскиoт и рaј зa уши ми е дa слушaм кaкo некoј збoрувa сo бритaнски aкцент, би слушaлa сo чaсoви
Јазикот на животните и птиците е најубав. Само со нив можам да разговарам и да се разберам А од човечките францускиот..
Англискиот ми е најпријатен за слушање. Германскиот ми се допаѓа затоа што звучи остро и строго. Грчкиот ми е убав затоа што звучи необично и ми е предивик да го научам.