На прво место се разбира ми е Италијанскиот не знам зошто ама толку ми е пријатен за слушање ,башка со право е изгласан за најсекси јазик На второ место ми е Рускиот од една страна го доживувам како многу моќен јазик заради самата Русија а од друга страна како многу нежен кога ке ми текне на сите руски цртани што ги имам изгледано.На трето место ми е Францускиот убедливо најромантичен според мене јазик.Самата помисла на Париз и неговите убавини
Неможам за еден да се одлучам, ќе ги пишам омилените јазици англиски, германски, италијански, српски и руски !!! НАЈомилени...сите ги зборам освен рускиот, ах, а толку сакам
Италјанси германски и англиски За сите што сакат по нешто да научат од италјанскиот http://www.youtube.com/watch?v=mAwRhRwOH6k
најубав јазик ми е англискиот (мојата јака страна),францускиот,српскиот.... и сега сакам да го научам и италијанскиот од посебни причини и плус многу ми е кул....исто така од индиските серии поднаучив нешто,и кога слушам што зборуваат,можам барем малку да ги разберам. од сиве јазици ако баш морам да одберам најубав би го избрала англискиот! English rocks!
Дали само мене италијанскиот ми е лигав?! Инаку убави ми се англиски и шпански , а би сакала да учам и латински