Тоа што со никој околу мене неможам д анајдам заеднички јазик, мислам особено со школските и се нервирам! По цел ден сме заено, а незнам сепак ко да се гледаме прв пат.
ахххх мојот проблем е тоа што секогаш се обидувам некому да помогнам а на крај ми вели дека ништо немам за нив направено.....тоа многу ме повредува......... кога мене би ме прашале јас мојот единствен живот би го дала за неа а таа ми лажа дека ке се боре за тој што го сака дека демек јас сакам да ја одделам од некој нејзин мил а нема блага веза ама само со тоа ми докажа дека јас за неа не сум ништо и покрај се што имам направено....ме боли душата кога ке помислам дека ке морам вака сама да продолжам и кога ке сватам дека на тој што најмногу сум му помогнала ми кажа дека ништо не сум сторила и дека и љубоморам ......не сум некое злопамтило ама ако некој ми каже некој таков збор тој се врежува во мене и останува како дамка ама сепак јас ке си ја сакам и покрај се ама знам дека веке никогаш нема да биде исто и дека до тука беше се за жал.....
Најчест проблем ми е тоа што многу размислувам за глупави и непотребни работи и многу фантазирам околу тоа и си правам филмови, аман мимс веќе не замарај со такви работи
Најчест проблем во последно време ми е несоницата Потоа,недостатокот на пари,никогаш не ми стигнуваат за ништо Па и тоа што често знам да обрнувам непотребно внимание на мали работи кои што само ме замараат.
Пари) Секогаш ми фалат за нешто И нормално мора да ги додадам малите ситни кавгиџки со дечко ми можеби не секој ден,ама знаеме за некои банални работи да се објаснуваме почесто
Истото од претходниот пост, иако знам да го организирам убаво, сепак нешто ми недостасува или не сум довршила нешто или ќе си останам на компјутер подолго и планот за денес се пролонгира за утре и одредено од време од наредниот ден е организирано по “природен“ пат.
Најчест проблем ми е тоа што немам време за учење за курсови итн.се обидувам секој ден да најдам време за фемина
како што вели во една песна Врчак се за пари, епе во земјава и во светот се се врти околу тие пусти и проклети пари не за џабе се рекло дека ПАРИТЕ СЕ ОТЕПУВАЧКА и така е постојани караници си моите најчесто за излегување секако со мама, па ке се надоврзе и тато па брат ми.... каша попара караници за глупости со сегашново типче (2 дена карање за глупости) се замислува дека е нешто навистина посебно а не свака дека не е ниту прв ниту последен што е дел од мојот живот ВЕКЕ АМАНННН проблем е кога навистина се трудам да и помогнам на другарка а таа тоа не го цени, леле е тогаш мислам дека ке ЕКСПЛОДИРАМ од бес уффффф
На прво место можам да ги сместам парите... На второ место се навикнав да легнувам сабајле, а да станувам навечер На трето место ситните караници со дечко ми
Најголем проблем ми се дефинитивно партите, во овој момент најмногу со нив сум преокупирана. Едноставно не стигнуваат за ништо. На второ место-караниците со моите дома и со дечко ми, ме вадат од такт.
Проблем ми е моментално каснењето на платата, ме излудува што чекам вака, а сакам да си купам нешто....awwwwwwwwwww
Најчест проблем ми претставува факултетот во последно време и тоа одвратната математика! Мразам математика како ништо на светов!
Најчест проблем.. УЧЕЊЕТО, тестови, испрашувања, кога помислам на такво нештоо.. ми се загорчува животот!!