Најчест проблем ми е тоа што не сум трпелива и брзоплета и со тоа во многу ситуации губам и наместо да ја поправам работата со моето нетрпение ја дозапустувам
Порано проблемот кој ме прогонуваше беа акните,но сега си го решив тоа. Моменталниот проблем ми е недостаток на сон.
најчест проблем ми е забоболката... недостиг на сон ии барем малку психички одмор се осекам уморно од се
парите....тоа е целиот проблем, дали за во семејството, дали за спортот...за било што се парите проблем
Мрзата и тоа што често грешам.. Избрзувам во донесувањето на некои одлуки и после ми е жал. Е после, тикви, нема назад.
1.Кој ги нема 2.Кој не заборава 3.Кој ги нема?Кај кој ги нема? 4.Не постојан можем да кажам дека секогаш има пари во џеб.. 5.Кај го нема тоа 6.Казни и забрани да кои родители не забрануваат и не казнуваааат Па јас мислам дека овие работи кај сите нас се присутни во секојдневието......ама сите ги има подеднакво ајде да ја зборуваме вистината...нели е така кој мисле дека не е слободно нека каже...
Најчест проблем ми е со другарки кога се лутат буквално за ситница И ќе ме заболи мене главата, дека јас многу се нервирам.. И за пари, секогаш си собирам и после наеднаш ќе потрошам и никаде