Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Jас не да сум нервозна ми иде да се отрујам. Ненаспана сум,мртва уморна и стварно не можам повеќе. Уште малку и во вампир ќе се претворам.

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    добра ноќ катја :D
    леле реинбоу стварно ти како издржуваш трета смена на работа цело време :?

3. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Sto e ova vecerva site sme nervozni :?: ;)

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Не идам стално трета смена. ама има сега некои фрки и го изедов. А не само трета туку по 12 саати идам и веќе сум кома :( ;(

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    мажи.....ѓубриња.....ние се живцираме, а тие мирно како бајчиња си спијат и не се замараат
    значи како знае во своја корист да си ја сврти работат тоа чудо едно...а ми ги знае слабите страни...неможам против себе :twisted:

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Sto ni se slucuva so mazite bre devojki da ne gi fatilo site nekoe masko ludilo gledam site si imame problemi tuka site nervozni zaradi niv a neznam za vasive ama mojot ic k... ne go boli ma nese zamara i da mu kazam toa sto treba vrti suci pa mene ke me najde kako nesum u pravo, nie sami sme si krivi sto se zamarame za sekakvi glupost :mrgreen:

7. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Машките имаат некоја чудна способност,секоја ситуација ја свртуваат во своја полза. Тргнувам со намера да се расправам и да докажам дека греши и на крај се изгубам самата со тие потпрашувања и дофрлувања и испадне дека јас се нервирам за глупости и јас сум таа што е виновна а не тој. :evil: :roll:

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Тие будали, ние уште побудали што се нервираме.

9. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Морам во муабетов да се вклучам....јас па јас...ѓубрето....што сака нека е мора јас жртва да излезам....онаа од ДНК секогаш јас сум крив секогаш плачеш тии....ко за мене пишувана........ем крива ем жртва....мора да ве земам на часови кај мене.... :lol: имам некоја чудна дарба кога се работи за машки...без фалба ама секогаш магариња ги правам....врти сучи на крај јас сум у право.... :lol: :lol: :lol:

10. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    E jaka sposobnost im e toa :evil: aj nekogas jas nervozna on nervozen pa se karame bezve ama koga stvarno ke me izvadi od takt koga stvarn on e kriv i koga ubavo ke mu kazam se sto treba on odma bla bla pa na kraj ili ke ispadna mrdnata,ili mnogu nervozna pa zaoa taka sum mu zborela,ili kako jas sum kriva ne toj e togas stvarno se zivciram kako i denes isto :evil: :evil: :evil:

11. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    zdr drustvo,kako ste vecerva :?:

12. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    :up: :up: :up: taka treba i jas na nekolku pati kakov film mu imam napraveno pa on posle da me moli i da se izvinuva izgleda taka treba redovno so mazite,ke treba sledno gledanje pa da se vpustam u akcija namesto da se nerviram tuka za dzabe

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Токму така....мора така....мене стално ме критикуваат ај ма како можеш така да му правиш нели ти е жал....посебно мајка ми...ама не...не ми е жал...а што он да ми прави така?/мора да се биде тактичен...и да не се попушта...не викам да не се прави компромис, туку одлучно во некои кризни ситуации..ти си крив и точка и не ме занима...ти правдај се....јас сум у право...ако треба и излигави се па и некоја солза...ситуацијата мора да заврши со тоа што тој ќе биде виновникот и уште една недела ќе му го збориш тоа.... ;) :twisted: :up: :lol:

14. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    da no jas imam problem,kolku i da se cuvstvuvam loso solzi ne izleguvaat :| nekoj recept za placene :lol:

15. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    I jas so bivsiot si bev takva tvrdoglava i kako sto ke kazev jas taka i bese a ako mi zgresese nesto ili ako se karavme abe dusata mu ja vadev posle i mi se ligavese i placese :lol: nekogas duri i preteruvav i mene mi vikaa kako ne ti e zal.Ama sea so ovoj nemoze stalno i toj ist kako mene e ama i na nego ke mu go doteram pametot poleka :lol: :lol: :lol:

16. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    i toa so placenjeto e jaka rabota ama so sila ne se moze :D jas imam sreka u posledno vreme koga se raspravam so mojon se mi ide da placam i si placam taka i togas on mi doaga mi se ligavi odma gleda da me raspolozi i na kraj happy end dobro e barem toa mi ide od raka kaj nego :lol: :lol:

17. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    полека но сигурно.....добра стратегија и тактика и се е можно :twisted: :lol:
    а рецепт за плачење...па и мене тешко ми оди...најчесто пред да добијам се утепувам од плачење и тоа добро го искористувам :lol: :lol: а ако не ми иде се лигавам, цингурам....абе ќе најдеш начин ...не ти иде...помижи малку и ќе се зацрвенат очите :lol: :lol: или купи си од мастине за реума минт и немаш гајле...хахаха :lol:

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Да му плачам? да му се лигавам? тоа никогаш не дошло во обзир ниту пак ќе дојде. Најмногу мразам и плачење и лигавење и не знам што. Па не сме деца, па ајде со плачките.

19. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    :lol: :lol: :lol: fala vi,ke probam so mastot :lol:

20. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    a jas koga ne mi ide da placam ke si se svrtam na strana i ozbilna zamislena nesto si gledam i on sto i da mi zbori nemu pali i ke me dopre jas go trgam i posle ke pocne da se umilkuva ova ona i jas pak na kraj zadovolna a plus i smireni :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.