Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Koj kako si saka no jas ete obozavam da se ligavam...ne deka koga ke spukam smee da mrdne.....ama ete bas mi e ubavo...ne mu se ligavam za bez vrska...tuku sekogas koga sum kriva bas mi pomaga da izlezam prava....decko mi e konstantno pod stres ama e doveden vo red pa taka ne si ja cukam jas glavata so nego tuku on so mene....a celta gi opravduva sredstvata...bolje da se ligavam koga odgovara nego da se treskam i da se zivcirtam...kaj e sto e...zosto e....barem za mene....toj e toj sto e sekogas na strek ;) :lol:

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Ама стварно не знаете како ми иде да му ја удрам една...ах да ми беше поблиску...

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.303
    Допаѓања:
    158.255
    У контекст со муабетот...јас не се лигавам...јас викам,јас сум саркастична,арогантна,цинична,дрска...се до моментот кога ќе ми се скрши гардот (сам од себе бре,а јас не сакам ;( ) почнувам да плачам,а тој се кае,се извинува,се пика,ме гушка,ми брише солзи!И одма му простувам,ама ме држи инает уште три часа,чисто за да го измачувам! :lol:

4. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    nie sekogas mislime deka deckite se sekogas krivi i losi, a ustvari nie sme losite (vo vrska) :roll:

5. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Јас воопшто не се лигавам, едноставно го ставам на игнор и само сум ахам да ок е додека не полуди :lol:

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Така де.... :lol: :lol: :lol: ...не е битен редоследот....АМА СЕ ВО ИМЕ НА ЦЕЛТА ;) :lol: ....( пусто со јарец да си немаш работа....се во име на целта)..... :lol:

7. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    :up: i toa e ok ali i jas sum impulsivna i vikam urlam za da dokazam deka sum u pravo taka porano pravev :D ama sea svativ deka podobra taktika e da placam da se ligavam da izigruvam sekogas jas zrtva taka odma mi pali koga vikav i se trudev da mu dokazam on se mrdnata,nervozna me pravese .So maskive samo treba da go najdes vistinskiot nacin i ke ti idat po keifot hahaha

8. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    :lol: :lol: imas pravo melanie :up:

9. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    hey izvinete sto go prevertuvam muabetov, no znaete li nesto za taa maleckata sto bese bremena a imase 15 god,pisuva li veke ili :?:

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    не....ја нема... :o ....зафатена е сигурно...со бебето...со свекрвата....не и даваа нели вилушка да крене...може не и даваат ни по тастатура да типка :lol: :lol: :lol: толку ја чуваа нели така беше... :lol: ...

11. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    :lol: :lol: :lol: sigurno e toa :up:

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.303
    Допаѓања:
    158.255
    За некое чудо на природата може и више се има породено и живее во замок на врвот на некоја карпа... :D

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Па и така си беше изживеано девојчето... сеа може детето да си го гледа :lol:

14. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    E koj znae koja ili pak koj bese toa i dali voopsto imase 15 godini toa postovite se gluposti,nepovrzani prikazni filmovi si pravese tuka.Aj ke se pojavi denovive moze da kaze deka se porodila :lol: :lol: :lol:

15. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    ne ne seuste e rano,sega treba da e nekade 4-5 mesec :lol: :lol: :lol:

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ама 100% е пак на форумов .....само која ќе да е?????...ептен ептен се изглупира со муабетите....а па кога ќе ми текне дека уште совети и делевме...цццц..... :lol: ...не загрижи сите....идиотки и ние :lol: :lol: :lol:

17. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    ama so nea se e mozno taka da moze i da e porodena veke moze i da i odi i da i zbori deteto se pogodilo napredno kako majka mu :lol: :lol: :lol:

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Па ај да помогнеме демек...може ќе имаме памет за друг пат

19. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    :lol: :lol: :lol:
    колку и да е напредно....неможе да ја претрка мајка му...тоа беше чидо на природата....вундеркинд :lol: :lol: :lol:

20. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    A sto ni se sluci so Kobra mu gi izbrisaa iscrpnite soveti :D ama uste e tuka preeska bese online koj da znae sto cudo i toj ni bese moze e maleckata :lol: :lol: :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.