Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    si odam jas,dobra nok devojki,se najubavo :roll:

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    добра ноќ бона ;) ...убави сништа...

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Ubavi snista i pospij i za mene malku... :)

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    добра ноќ девојки и од мене...тука сум уште ама морам да пишувам семинарска за една досадна особа...сестрами ;( ...бтв да не има некој семинарска по менаџмент на мал бизнис???????????ќе ми заврши голема работа...... :lol: ајде ајде добра ноќ..

5. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Dobra nok na site :) i jas otidov da spijam

6. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    добро утро на сите :) јас на работа си го пијам утринското кафенце...се обидувам да се расонам..вие што правите има ли некој буден :D

Прикачени фајлови:

• kafence.jpeg
      kafence.jpeg
      Големина на фајлот:
      1,6 KB
      Прегледи:
      17
  7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Добро утро. И јас пијам утрински кафе, денес до душа со мало каснење од саат ипол. Добро де, се случува...

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    aj dobro utro dobar den na site, leleeee pa do kaj ste stignale, sram da vi e :lol:

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    jas od sabajle ispiv dve kafinja, sega pola gevrece ke si izedam kolku da ne me stegne zeludac :lol:
    ariel, kako e denes? ima rabota?

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Има Фри, и ќе има периодов што следува.... од нова година навака се лабавив малку, ама време е за стегање... Нема веќе лабаво...
    Кај тебе како е?

Инаку јас прво геврече, па кафе... Кафе на гладно не чини :D

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    kaj mene denes e stama... od utre mam...ceto ke mi se... :lol: pa ke vidime...
    leleee jas ne mozam sabajle rano da jadam, koga se budam obavezno si cedam ovosje, bilo da e citron, portokal, morkov, ili nesto kombinacija... i koga doagam na rabota pijam kafe, pa posle jadam, a nekogas e mozno ete kako denes, da ispijam dve kafinja pa posle da jadam... mozebi od navika...

12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Јас денес задоцнив, маж ми се спремаше за на пат, па му помагав (му пеглав кошули поточно :D ), и уште практично немам почнато сериозно да работам, ама време е...
    А уште малку ќе дојде време за кафе-пауза со колегите. Ритуал е тоа :D Понекогаш и другарките кога се слободни доаѓаат до центар, па пиеме кафе заедно или јадеме... центар е добро место за работа, а и паузава од саат време многу ми се наоѓа :D

Ти Фри кај си со работа, во центар негде? На паузи одите?

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    pa da blisku mi e centarot...i jas izleguvam nekogas na kafe... obicno doruckuvam vo vege.. (aj da ne im pravam reklama) :lol:
    ama na nas ni trae polovina cas pauzata, taka da nemam mnogu vreme za opustanje... nekogas znam i da zadocnam :D ama ne cesto...
    ariel, vo kolku saat se budis?
    onaka te prasuvam, bidejki jas se budam vo 6:30 i nekogas mi se spie, no moram...

14. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Добар ден добри девојки,како сте ми денеска?Гледам кафе сте пиеле ама јас работна од сабајле бев па дури сега ке порачам,сака некој? :)

15. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    fala Fairybell, jas veke dve ispiv od sabajle, treto momentalno ne mozam... po docna moze... ajde tebe na zdravje neka ti e...

16. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Фала Фри.И како е на кај вас тамо по Скопјето?

17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Добро утро Ферибел...
    Може кафе, јас пиев едно, ама време ми е за второ...

Инаку Фри да ти кажам право во 8 се будам :D На работа сум од 8.30, ама флексибилни се, па да стигнеш до 9 е ок. Јас стигнувам нешто пред 9. Порано станував порано, децата рано ми стануваа, ама сега спијат до подоцна. Кога и да станам, се будат и тие, па сфатив дека најдобро е да си поспијам до 8, а после на јуриш да се спремам. Зошто ако станат имам доста активности со нив, а вака станува, се облекувам, и жената што ги чува ги средува... Плус кога стануваат порано навечер многу рано им се спие, па не стигнуваме многу да се видиме.
    Излегувам од дома во 8.30.

Се' е навика. Лани еден период морав да станувам во 6.30, и многу ми паѓаше тешко, а цело средно станував во 6, и основно во 6.30. не дека не ми паѓаше тешко, ама навика е :D Лошото е што мора да си легнуваш рано, најкасно во 11 за да станеш во 6... барем јас.

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Добро утро и од мене :P

19. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    dobro utro do site sto ste tuka...

Skopjevo e namurteno denes od sabajle :( :lol: pa takva sum i jas denes :lol:
    inace ariel, navistina e tesko... nekogas sakam da ostanam do pokasno so maz mi, bidejki sme taze vo brak, sakam nekoe filmce da gledame zaedno, pa da si se galime, pa nekoe frizurce da si napravam... ama nemam bas vreme, se vrakam od rabota ne vecera da spremam, ne sadovi da naredam vo masina, nesto da sredis... i koga ke legnam veke kapnata... inace vo 10 si legnuvame za da si imame barem malku vreme zaedno da si napravime muabet, ili nesto drugo vo krevet... i veke vo 11 zaspivam... a koga nekogas ke zaglavam do pokasno, posle sabajleto da mozam alarmot bi go ubila :lol: , ama si teram sto da pravam, dobro barem sabota i nedela ne rabotam, pa luksuzot togas si go dozvoluvam :D

20. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Ариел нема проблем за кафето порачано е,а и многу убаво ми го прават во кафичот спроти мене,јако утринско кафе.И јас се подзакаснив денеска со кафето.Fallen Angel добро утро и тебе,да не си за кафе ,се збираме :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.