Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    da dade gospod sekogas da si nasmeana... od smeenje nema steta neli, pa ti posakuvam i taka da bide :oops:

2. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    enca se isplasi izgleda, eh mori mlado nevestooo :lol:

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    eve sum....:))))))))))))))) zdravo devojki...jas sum isplasena ama ne do tolku :lol: ...kako steeeee???????????

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    free kako si denes????Ariel bas mi e milo sto si nasmeana....site sto ste super raspolozeni prodolzete taka...ostanatite....raspolozete se ajde :lol: :lol: :lol:

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ok sme enca... kazi ti kako si... so samoto zatopluvanje na vremeto ti se doblizuva svadbata milo, pa se si se potsekam na mojata... na podgotovkite... ehhhh od damna bese toa, pred 3 meseci :lol: eheheee toa bea vreminja :lol:

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    leleeee probuvam da ne mislam tolku mnoguuu...si odlozuvam svesno :? ...a pak mene ke mi se strupa na gava...denovive ke g :? naracuvam fustanite....i posle ke se fokusiram na onie sitni no bitni :lol: raboti...sakam ognomet, cokoladni fontani, nekoi takvi zinziri minziri...ako imate idei znaete kaj da mi pustate :lol: :lol: ...a inaku nema da veruvas no ti zaviduvam sto ti pominala svadbata :lol: sakam da bila najubava i sega da e zavrseno i da si ja gledam na cd :lol:

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Јас да ви кажам право не се замарав многу со свадбата... некако не ми беше мерак, ама ај атер на старите...
    Еееее кога беше тоа :lol:

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    eeee sekoj vtor den si ja gledam....mislev na svadbata de :lol: jas imav svadba takva kakva sto posakuvav... bitno mi bese ubavo da izgledam-taka bese, :D a nabitno mi bese so mene da se raduvaat moite najbliski, moite najsakani - taka bese... (moite t.e. majka mi i sestra mi po malku placea ama toa e)...ama posle toa dva dena noze me bolea od igranje, jas tesko mnooogu tesko slabeam a tie denovi bez dieta oslabev nekolku kila... hahaha... ama se ke pomine, najvazno e da ne se stresuvas, ova ti go kazav i pred nekoj den...

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    enca, sakav da te prasam za vencanicite, kolku ke ti cini edna vencanica?

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    pa ednata e 1200 dolari bez prenos
    drugata e 1000 bez prenos....mislam po 200 dolari i za prenos od edna...

11. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Може ќе ми се смеете ама јас да си прашам... Зашто 2 венчаници :?: :?: :? :roll:

12. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    skapi se??? :? ...

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    phuuuuuuuuuuuuuu pa mnogu maaaa....
    leleeleeeeee, i stoa ko ne ti ja pogodat?
    i sto ako nekade ti e siroka?!
    pak ke treba popravki i pak pari...
    dali definitivno gi analizirase ovie raboti?
    enca, ima i tuka dobri butici i za tie pari ke ti napravat vencanica kakva i da posakas, ama barem ke si odis na proba ke vidis kako ti stoi pred da ti go zavrsat.. i dokolku pred svadba oslabes pak mozes da go odneses da ti go stesnat... aj milo moe razmisli za ova???

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ako na niv nema nekoj skapocen kamen, mislam deka skapi se...
    mislam deka i nospal po evtino ke ti ja sosie, a i kaj ziane vo beverli... jas tamu siev... i top mi ja pogodi pre pre premnogu bev zadovolna, bidejki imam epten komplicirano telo, bomba izgledav...

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    pa jas tuka sto prasav da mi go sosijat toj tip vencanica mi rekoa mnogu poskapo...bas za toa razmisluvav celo vreme, sto sko ne mi ja trefnat goleminata???ama ovie premnoguuuuuuu mi se dopagaaat i se koordiniras celo vreme so niv...merkite im gi isprakas tocni po sema oni sto ti ja davaat kako da te izmerat ...znaci sekoj santim od tebe...ednata vencanica e kreacija na vera vang....mislam modelot e nejzina kreacija a oni imaat dozvola da sijat po modelot....ovde nisto ne mi se dopadna...a bas ovie ti vikam mi rekoa deka poskapo ke mi gi sosijat...a moze i ke zastedam na prevoz...bratucetka mi od Amerika se vraka za mojata svadba pa moze i da mi gi donese....znaci vikate mnogu se skapi a :? :? :? kojznae kolku se nerviraat so mene ama da ne mi go krsat aterot zglea site kutat :?

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ne ne smeta... ;) zatoa sto vencavkata mi e eden den porano vo Ohrid, a svadbata e utredenta vo Skopje

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.656
    Допаѓања:
    202.166
    Поздрав девојки, како е? ;)

Гледам нешто муабети на тема венчаници :D е па ај и јас да се уклучам тука... пошто во план ми е свадба, е сега кога, уште не знам точно, треба датум допрва да одредуваме, ама пак, почнав да мислам на фустанот... enca69 од каде ги нарачуваш венчаниците?
    Мене ми се бендисуваат од Vera Wang 8) високо летам нели? :roll: :lol: а знам дека има бутик во Солун, мислам, па може и до таму да тркнам... ама не знам....

18. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    А бе дека се скапи, скапи се. Прашањето е колку тебе ти значат. Ако многу ти значат, тогаш и не се толку скапи.... се' е релативно.

19. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ipak ke trknam uste utre do zijane...free ke te poslusam...da vidam sto ke mi kaze...za kolku ke mi gi sosie taa...pred da poracam...a tebe ako ne e tajna kolku te cinese...okolu???ili pisi mi pa lp ako ne e bas za tuka...izvini sto prasuvam da znam orientaciono cena za tamu?

20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.656
    Допаѓања:
    202.166

Ејјјј... Vera Wang.... и јас сакааам :mrgreen: :mrgreen:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.