Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Јас да ја прашам мајка ми за рецепти,оти си готви жената убаво,а јас пак повеќе сакам да јадам од зготвеното :lol:

2. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    јас не сум плавуша..ама пошто ми треба некој промена периодов...а нормално прва на мета е косата..може ќе станам плавуша... :D

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ako ne se lazam ti sakase nevesta da bides...
    epa devojko, spremaj se, mazot saka da go najades od site strani :lol:
    ke moras da mu spremas, aj ti po cesto poseti si ja majka ti vo kujna, pa nauci nesto... i normalno dojdi pisi... :lol:

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    auuu srnicka i vicot ti go pogodiv... ajde posle farbanje idi slikaj se :lol: ama so asalen aparat VNIMAVAJ :lol:

5. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
  6. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnicka eve samo z tvoe zadovolstvo uste eden so plavusa:
    zosto plavusa koga place solzite i kapat na prstite?
    bidejki slusnala za pesnata na Tose " Solzi pravat zlaten prsten" :lol:

7. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Рано ми е за невеста да сум :roll: Имам јас 25 години ама немам памет :lol: а се трудам да се мотам кога се готви,ама кога како ме оставаат оти јас сакам зачинето.А ако испаднам готвачка добра како мајка ми мажот ќе треба да го подмачкувам со масло за да се лизне низ врата,има 300 кола да се направи :lol: а ќе пишам обавезно.А ова за невеста не паметам да сум се изјаснила некаде така

8. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    :D :D :D ми се крена расположението со вас :D :D :D фала фри

Прикачени фајлови:

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    leleeee obozavam ruziiii :oops: mmmmmmmmmmm osobeno koga nekoj iskreno ke mi podari...

jas obozavam da podaruvam podaroci... no koga ne sum vo moznost toa, nekogas e dovolna i edna nasmevka...
    leleee sega mi tekna so nasmevkata... sto mu se sluci na eden decko... :lol:

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    izvini te pomesav so hipica, vcera neli razgovaravme za vencanici, nevesti, svadbi... i se si mislev deka ti bese taa koja sakas vencanica da si kupis i nevesta da bides... ama sega se potsetiv deka dodeka nie pravevme muabet na tema svadba i vencanici ti prasuvase dali da si go smenis avatar :lol:

11. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    и јас многу сакам да подарувам...поголемо задоволство чуствувам кога ќе подарам нешто...и кога ќе направам некого среќен ..него кога ќе добијам подарок...и секако секогаш подарувам од срце :)

12. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    istooooo... srnicka pak ke ti povtoram... ako ne mozes materialno da si dozvolis na nekogo da mu podaris nesto, dovolno e i edna iskrena nasmevka... od iskustvo ti kazuvam...

13. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
  14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    samo za srnicka :D :D :D :D :D
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

15. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Е ако си ме помешала,може ете ќе испадне нешто :oops: Обично така ми се случува :D Ама ова ај нека почека малку ,не се брзам јас,а и дечкото ми е така тазе :)

16. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    free ne te poznavam..ama moram da ti kazam deka si posebna licnost :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

17. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    А за подароци мене стално ме караат дека платата ја трошам за други,секако за најблиските,ама само им купувам нешто.Ама еве ќе ги послушам месецов,оти ќе полагам државен па ќе ми требаат пари :geek:

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    etet ke ti kazam sto mi se sluci i seuste mi se slucuva...
    bidejki sekoj den patuvam so avtobus za na rabota (i normalno skoro sekoj den so istiot) mi se slucuva sekoj den bukvalno so mene da patuva eden prosecno zgoden mlad decko.
    I, eden den onaka slucajno mu se nasmevnav, i toj mi vozvrati... i tolku...
    utredenta pak se srekavame, i jas ladnokrvno, namurtena poradi studot, i toj mi se nasmevna... a jas go poglednav onaka cudno...
    pak utredenta koga se sretnavme, toj pak mi se nasmevna... a jas pak ladnokrvno i cudno go poglednav...
    i bidejki bese petok, duri vo ponedelnik koga go sretnav, bese namurteeen, a mene mi bese cudno i mu se nasmevnav i toj mi vozvrati, i utredenta jas mu se nasmevnav i pak mi vozvrati, i taka den denes sekoj den si podaruvame nasmevka, bez da se znaeme... ama mnogu mi e romanticno :oops: i osekam deka mu davam pozitivna energija :lol:

19. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ti blagodaram, no jas mislam deka vie ste posebni, i zatoa me terate i jas da bidam posebna za vas :oops: :D :D :D

20. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Здраво друштво..како сте? Гледам вицкасти сабајлево.. :D Фри,баш ти фала што ме изнасмеа и расположи посабајлечки со вицовиве. :clap: :lol: И јас сум плавуша, но си се смеам на добри вицеви. ;) Овие првпат ги слушам и стварно се добри иначе во последно време се некои стари и досадни читав. Тенкс Фри уште еднаш. :up:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.