Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Pa obicno barem za mene vazi sekogas tie sto mi bile simpatii vrz osnova na fizicki izgled izleguvale glupi na kraj i dzabe e ubav nemi vredi sto e ubav nisto nema da napravam so nekoj takov karakterot zadrzuva.Simpatija e prolazna rabota zanimacija ali tie sto se so nas treba da si gi cuvame da ni bidat ok i u izgled do nekade i u karakter.Mojot mi e srcka super mi e i ponasanje i u izgled :D

2. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Temava ni e za simpatii i aktuelni deckovci :lol: :lol: :lol: Bas tebe enca pred malku te zborevme sto napravi so TOJ izleze li :lol: :lol: :lol:

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Па и јас така се имам зафркнато. Еееех сепак ќе се залеташ некогаш по некој згоден :lol:
    И мојот е срцка и не би го мењала за никој, а и во моите очи е најубав и само тоа е битно.

4. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    I ja ne bi go menjala moze ne mi e cveke za mirisanje ama mene mi odgovara najdobar mi e i najubav e jas so mojve oci posebno si go gledam :lol: :lol: :lol:

5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ne breeeeeeeeeeeeeee....pusta jas....em mi se iska....ama ne mi stiska
    :lol: :lol: :lol: mi fufka taka da kazam narodski :lol: :lol: a mi se sviga pustiot breeeeeeeeeeee

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Aj pa ti sto se mislis ako ti se iska izlezi sto ima vrska....ako cekas mnogu svadbata ke ti dojde :lol: izlezi porano i porano ke ti pomine :lol:

7. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Оф лелеееее и ти си имаш маки :lol:

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Добра ноќ сега,ми се спие,и да ви кажам ќе си го сонувам дечко ми,баталете симпатии :lol:
    Сонувајте си ги и вие ;)

9. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    aj za mominska moze ke se nakanam.... :lol: :lol: neka pee na mominskata ...i posle nek se deca raduju...i od utreto...katanceto :lol: :lol: :lol:

10. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Ахахахаха а ако ептен те бендиса? и тогаш катанчето? :lol:

11. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Ne ti e losa idejava so mominskata em gratis ke ti pee em ubavini posle :lol: ama ti bolje sega porano vidi se ako ti se bendisa mnogu da mozes eventualno da si povtoris i drug pat dodeka katanceto ne si go stavila :lol: :lol: :lol:

12. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    more mi se bendisuva kako neeeeeeee....abe ke odam...tuku do sega eden kup obvrski...eve da odam da se potsredam...kosa ...depilacija ;) ...nesto da si kupam...i ke mu skoknam...definitivno....resiv :lol: :lol:

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Лелееееее енца пази само што правиш, да не биде од играчка плачка :lol:

14. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Tooo enca taka treba ako mnogu mu ja mislis poloso ke ti ispadne a vaka sredi se i dobro isplaniraj kako sto ke bide da ne te otkrie nekoj i u akcija i posle mirna glava se na svoe mesto :lol: :lol: :lol:

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    да не си касам од газов касно да ми биде :? :? нееее ....добро ќе се скријам.....ме бива за тоа...се надевам :lol: ке се маскирам :lol: ....ќе отидам навецер околу 8...ке се вратам до......којзнае кога :lol: :lol: утрето ќе се мразам...ќе се проколнувам...ама и ќе се радувам...ќе ве гњавам тука....ќе ми кажувате дека нема врска...дека не е голема работа....и готово :lol: :lol: :lol: ем волкот сит ем овците на број ;)

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Си го повлекувам зборот дека е срцка...

17. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Nemaj gajle dobro da si pomines toa e bitno i da uspees da si se skries a za drugo sto ke mu ja mislis golema rabota bolje sega nego li u brak ;) samo neznam kako stois so TOJ dali znae deka si zafatena,deka avantura ke vi bide toa samo da ne saka da te zadrzi toj posle problemi da ti pravi i za toa dobro razmisli

18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    хахахахаааааааааа......виножитце да не те изнервира ин минтајм :lol: ајде ајде.....и ние за секунда бррррррррррррррррррррррррррррр....готово се во вода паѓа :lol: :lol:

19. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Sto te razocara sega kazi da go istepame :lol: :lol: :lol: aj ke pomine pa ke ti bide srcka :lol:

20. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Па во последно време се подкаруваме за глупости. Стварно не знам што му е работата. Како само да сака да се караме. Еве требаше да се видиме сега, ама јас не сакав да седам со тие едни идиоти и работава испадна еее како бе е па ај ништо утре ќе се видиме :x Не знам што да кажам.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.