Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    И енца стварно знае он дека си во сериозна врска? што ако не сака да те остави после? :lol: Ќе пукаме форумски сеир :lol:

2. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Aj nese nerviraj okolu toa za dzabe utre koga ke se vidite pa ubavo ke sipominete i jas so mojov u posledno vreme se oklu izleguvanje se raspravam ama koga ke se vidime najubavo ispaga

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ич не му се секирај....слична работа ми се деси...затоа и сум дома....ама си го изеде...крвави ги ронеше отпосле...му реков ми се галиш денес ....вака онака...да дојдам како ќе правиме...ај остана ќе се договориме...и тој заспал...и се јавува по два саати ...епа го изеде стапот сеа....јас дома ама он плаче :lol: :lol: :lol: и немам грижа на совест ;)

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Па веќе и коа ќе се видиме пак како да си префрлуваме само...Ај може само период е. Ама ако не е? Е тогаш ќе му ја мислам...

5. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Sigurno e samo period ke pomine mene do skoro mi bese taka samo se raspravavme oklu izleguvanje za gluposti i koga ke se videvme se nervozni bevme si prefrluvavme ali pomina fala bogu e ok sega da ne se podrecam :lol:

6. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Ај ваљда... дека сега почна да работи на ново место па понапнат е.. а и јас повеќе се секирам

7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    абе он знае....значи кога почнавме ми пишуваше во врска со тој и тој....ама баш таа вечер...првата кога тргна муабетот...јас се испокарав со дечкоми и одма го блокирам...и ми дојде ко кец на десетка...значи знае колку време сме биле во врска...ама му викам дека веќе не сум(и јас сум ѓубре) и толку он ја прифаќа приказната...демек толку наивно...туку му одговара така...ама една вечер лут...ифрит...што е работата...ми вика ме лажеш, уште си со него...викам нееее...вика он не мисли така му стои дека е во врска...луѓе го барал по неговиот профил не ми се веруваше... :o љубоморен е 1000%%%.........еден другар за инает ми пишува на зид...љубави...знаеше дека муабетиме а ич не го сака...а и тој е една фацка од тв....и верувате или не копилево од мојот пеач одма да му го испровери профилот...и кавга ми се наљуте...се искључи....лелелелееее....ми вика имаш ти фаци не ти требам јас...затоа ме мафташ.......незнам шо да кажам...еве ви ја приказната...толку љубоморно створење...тешко на таа шо ќе биде со него....а за проблеми...незнам...можно е да прави :? :lol:

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    И спремна си да се сносиш со последиците за една вечер авантура? е стварно алал да ти е :lol:

9. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Epa razmisli dobro stom e takov bolno ljubomoren od koga ke se vidite da ne ti pravi problemi so deckoti da ne go bara da mu kaze i sl. gledaj dobro da odigras da ne napravis za edna vecer da go izgubis ovoj deckoti....ama pa vikas srcka ti e dobar e i da ti pravi problemi i da doznae ovoj ke go izmavtas ke go sredis :) ti si znaes najubavo

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    да.....не сум спремна да го изгубам дечко ми никако....ама имам толкава моќ над него што и да дознае знам дека ќе средам. ;) ....катастрофа сум знам :x ...којзнае како звучам и изгледа ама таква сум....искрена....еве сеа ем го напраив магаре ем пушти милон пораки...ама тактика златна...не му враќам никако....му пишав јас да плачам ради тебе????????епа шо и да напшравам си заслужуваш.... :lol: а јас тука со 100 луѓе се допишувам и се забављам....
    п.с. не сум лоша личност, само мислам дека мора со тактика да играме женските, за да биде се како што сакаме, а он да мисли дека е како он што сака... ;) :lol: :lol:

11. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Очигледно дека така е најпаметно... подобро ние со нив него они со нас(да се заебаваат нели)

12. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Pa koga ti se moze zasto da ne taka treba koga mozes ti igraj si nego li on so tebe.A i za ova sto mu ja mislis da e deckoto ili drugo masko vo vakva situacija nema ni da mislat a nie tuka za se mislime dali da napravam taka ova ona.Abe teraj si koga mozes :)

13. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Баш, си ја тупиме главата и после ќе плачеме,ееееее ако ни е и малку ни е (јас се извинувам за постовиве ама сум изнервирана се надевам ќе ме разберете :lol: )

14. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Па добро бе 2468 кај се изгуби? ццц срам да ти е си ги заборави виртуелните пријателки :roll:

15. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Te razbirame sekako...abe takvi sme nie zenskite ponekogas znaeme mnogu za gluposti da se zamarame,nervirame...i posle toa koga ke mi tekne za sto tolku sum tupela glava si se cudam...nie se premnogu ozbilno svakame,premnogu se vnesuvame vo rabotite a maskite nemaat gajle ponekogas ic nese zamaraat

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    нееееее....баш убаво тука да си олесниме.....реинбоу...ич гајле да немаш ;) ....(јас расчистувам терен за кога ќе се лигавам тука...пу пу недај боже :lol: :lol: :lol: )

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    па жени тоа во крвта ни е :lol:
    Ај 2468 се налутила можда нешто :roll:
    Инаку јас порано се замарав претерано и со глупости и за битни работи, ама еднаш од преголем стрес завршив на кардиологија и ми рекоа дека не смеам повеќе да се нервирам толку. Од тогаш олабавива малку, ама ете па си има нервози во животот...

18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    уффффф јас колку сум невротична....дури на лудило мавам понекогаш.....ама никогаш од дечкоми...тој си е под конец...и ако ме изнервира он го јаде стапот....ви го препорачувам методов топло.... ;) ...јас поише дома се нервирам со моиве.....тииииииииииииииит :worried:ilent: :lol: и после со него праам таква кавга такви драму...боље да не ви кажуавам....ќе смените мислење за мене :lol: :lol:

19. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Ne se sekiraj ke ti bideme na raspolaganje za tesenje tuka 24-7 :lol: :lol: :lol: Ne se sekiraj ja imam pretcustvo deka nema potrenba da te tesime tuku ke ni se falis kolku ubavo si pominala....... :lol:

20. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Aaa za ova ne da sum zivcena nervozna abe znam od mravka da napravam slon ke izlezam so decko mi nekad malku iznervirana i ke se fatam za sitnica da se raspravam....i bas koga ke treba da prekinam jas vise si se vnesuvam i drama pravam idam do kraj....sirotiot so me trpi ama i on si e ist ko mene...i posle mi e krivo so sum ja preterala ama barem mi pominalo... :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.