Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Јас кога сум лута воопшто не му ни зборам. Ќе му кажам и многу работи што не би требало и што може да го повредат па ќе се каам после. Затоа си преќутувам и после на смирено кога ќе се приберам ќе си кажам што имам.

2. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Epa jas posle dramata od koga stvarno ke se ispokarame i on demek lut i ja e togas pravam nova drama si se povlekuvam na strana i kutam nekad duri i placam i ke vidi on ke nevidi ke dojde i ke si se smirime pak :lol: :lol: :lol: e nekad i on ne popusta taka lesno ama poretko e toa :lol:

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    алал да ти е...јас незнам да постои нешто што не сум му кажала, некоја навреда да ја нема чуено од мене....страшно....не сум при себе кога се карам........ ;( ;( ;( а за заканите да не зборам...се заканувам...како морон...без осет...абе јас со сите сум добра и попуштам и ме прават будала дури :roll: ама на нег животот за грешкичка му го правам..........хаос..неможам да се контролирам...и многу им завидувам на тие што можат...мислам дека некој ден и жртва ќе падне кога сум во моите жути минути......крш бре :( :(

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    еее го нема ни да се јави, а рече накај два ќе се врати и ќе ми се јави. Шипинки. Ама ќе види за ова убаво.

5. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Ejjj i mene strav me faka od toa moe nerviranje so ovoj tolku ne ama so bivsiot sto sum pravela a toj dobricok se po keif mi odese i koga ke me prifatat kako sum urlala sum vikala,navreduvala....duri i sum znaela po nekoj samar da mu vrzam i od doma da go izbrkam....ccccc sram me faka od sama sebe vaka

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    па зазвони му....речи му шо е ова нели во два ќе се јавиш...напрај ццццц....и спушти му...па како му е работа....мислам незнам баш што карактер е , ама треба да ставиш еднаш јасна црта па он нека си види...а колку време сте заедно реинбоу??

7. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Aj nese nerviraj dzabe ne go misli...docice maca na vratanca :lol: ke te pobara pa ke go sredis malku na "fin "nacin i se ke bide ok

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Значи сега ми се јави, само што го пишав постот хххх и ми вика ај ја ќе си идам уште малку па да те соберам. А јас само што си се соблеков во пижами го чекав пошто до два ми рече.
    Инаку три год сме заедно со некои прекини. Изгледа ќе има уште еден прекин, пошто не може веќе вака

9. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    мој совет реинбоу, пошто гледам имаш и многу обврски...за се се грижиш...не ти требаат уште грижи од овој тип...строго само...јасна граница...а тој ќе те побара....машките имаат уплав да изгубат некоја со која биле долго време....сигурно си мисли сигурна си му, па затоа вака се однесува...јас на мојов нон стоп му викам....никад не си сигурен со мене никад...да запамтиш дека што нема да добијам од тебе ќе го барам на друго место па и во триста брака да сме не во еден...ќе ти кажам ова ми фали...ако не го добијам го барам...исто и ти имаш право тоа да го правиш ако не добиваш нешто од мене....и цело време му викам ќе најдам друг....тој знае дека има неколкумина што би сакале да бидат со мене...и затоа нон стоп му потенцирам...никогаш нема да бидеш сигурен со мене...цел живот треба да се трудиш...запрети му малце...ќе се освести...стварно немже секоја вечер па да го мислиш....

10. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    :up: :up: :up: tocno e ova maskive koga se so devojka vo dolga vrska i im e sigurno znaat zdravo za gotovo da ne sfakaat ke se opusti i misli sto saka moze da izveduva ama ti pak ke mu bides tuka.....e nemoze taka malku strogo sankcii ili neka bide kako sto treba ili gotovo a posto ste vo dolga vrska nesaka da te izgubi ke vidi ti ozbilna i opp ke se promeni

11. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Се опуштил премногу тоа ќе да е. Секој пат кога сме прекинале било поради мене и моите бубачки. Он секогаш бил тука и ме чекал. Треба изгледа да го потсетам низ што помина, додека се акав натака навака.Ајде нема врска да не ве замарам сега, ќе с ереши ваљда некако нема друго. Фала ви многу што ме ислушавте и советувавте :D

12. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
  13. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Nema na sto tuka sme za toa....ti uzivaj i malku strogo so deckoto

14. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
  15. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Zenski aj DOBRA NOK...ja ve napustam,begam da spijam....Pozz

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    dobra nok srcka...ubavi snista...i nemoj utre da te nema...neopravdani ke frcat :lol: :lol:

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Eeee сите си легнаа,ама мене тешко сон да ме фати вечерва. Море ич не ми е гајле и така ретко навечер спијам утре ме чека напорен ден, па уште и да се секирам. Е нема :!: Ќе си спијам ко бебе :D

18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    и да си спиеш...како бебенце...и да не му ја мислиш ич..... ;) ....добра ноќ од мене и убаво да спиеш...да одмориш...и утре лошка да се разбудиш, и да го построиш тој што се опуштил многу многу ;) :lol:

19. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    енца повторно се пронајдов во ова што го кажа како и секогаш :lol: ај не мора јас веќе на фемина ни да оставам мислење кога е енца тука 8) поздравче

20. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    dobar den:)ima li nekoj ziv?:)ajde po eno pladnevno kafence... :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.