Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    the proposer убав бил така ми кажа дечко ми а го немам гледано ама како што иде работава нема ни да го гледам бавно се спушта не знам што му е :(

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    еве јас ќе те дружам....не шетам...мене пак ми е смачено од кавги....еден ваму, друг таму сакал да оди и кренав раце....сега ќе гледам финале на големиот брат :lol: :lol: :lol:

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    сите сме со надминат лимит гледам,ај уште два дена па одново.Ни филмови ни песни,ништо не се спушта,дури ни сликички не можам :(
    Ама и немам некоја посебна желба за филмови,ми зарѓа телевизоров,ич не гледам тв.
    Ааа,финале има вечерва?Затоа мајка ми и8 татко ми се зинале в телевизор.Јас ќе слушам во позадина :lol:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас не го гледав цел месец...онака фаќав по 5-10 мин.
    ама сега финалето решив да го гледам :lol: :lol: :lol: :lol:
    а фемина не гасам....тука ќе си бидам успат :mrgreen:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    A зошто си ми ти нерасположена.Ајде една широка насмевка,и можеш и со Боки да се насмееш малку :lol:
    Одвартен ми е ама кини зелени на секој чекор.Ама може и ќе победи :twisted: што знаеш.Туку ги малтертира луѓево,не оти се поарни тие

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Абе финале,замислете Боки победи....што ли ке бидееееее.... :lol: :lol: но нема шанси сигурно некој од другиве ке победи,уствари што знам,ме нервира више тоа големиот брат,неможе несто друго да измислат?

7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    mojot e neogranicen internet ama sepak kraj na mesecot i filmot za 2-3 sati ke se spustel pa se otkazav i jas ke gledam finale iako ne go gledav voopsto nema sto da se pravi ke vi se pridruzam pokasno prijatna vecer pozdravcinja

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ќе помине...еве благодарение на форумов и вас малце тргнав мисли :D
    се ми се собра денес и така...по навика за глупости си кинам живци :Down:

бокица јас воопшто не го сакав...ама некако после шоуво ок ми е....дури и помалце симпатии придобива :lol:

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Така треба,ништо не вреди за да се нервираш.А додуша и јас сум со краток фитил,одма палам на ситници ама брзо ми врви :D
    А боки,какви симпатии да е до мене ќе го искрашам,парче ќе го направам и кучето ќе си го наранам :lol: само да ги издувам сите негативности од мене ;) :lol:

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: абе добар е....си глуми во некој споствен филм :mrgreen:
    не дека го сакам...ама немам ништо против...а ако го сецкаш од стомакот почни таму најмногу има :mrgreen:

само ме чуди бре како може на чтиклине толку тенки и високи да стои и да оди :?: :roll:

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ајде без нервози,што си ги трошиш нервите за џабе,што и да е,џабе е,иако ти изгледа дека не е,кога ке сватиш колку со нервозата се трошиш.А тогаш Владимир кога победи на големиот брат,мислам дека човекот си заслужи незнам,е барем тоа го гледав,а се чудам зошто е таков Боки,што се облекува како женско,па кај му е машкоста?

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    E aјде де,како можи и јас се чудам.Абе остај го скрос е забеган ,тешко на родителите негови.Барем си мислам оти му е тешко :roll: ;) Ама Еера како го избламира и изувреде,чудо некое,ама овој самодоверба има трипати поголема од неговиот стомак :lol:

13. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    И јас бев за Владимир ако го гледав онака накратко,оти сите околу мене го гледаа,детето си беше фино,чесно,не се обидуваше да глуми.И си заслужи,опарите стварно му требаа

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    да да кога победи Владимир заслужено беше...ама сега незнам кој ќе победи вие што мислите??? :geek:

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Незнам кој ке победи,гледав ама онака ретко како да кажам,е сега претпоставка ми е дека Анабела ке победи незнам,но тука треба да си ептен откачен,да изведуваш некои глупости за да бидеш интересен иначе ништо работава,барем јас така мислам...

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сега незнам,ама ако победи овој нашиов..е тоа ќе биде за приказ,кој ќе го слуша после,јас вака,јас така,има да се дигни на цена,кој ќе го трпи.Сите се за во еден топ и пауу..парвец во друга галаксија :lol:

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: јас не го пратев многу шоуво ама незнам некако сакам или тој билдерот или боки да победи :mrgreen:

е ако победи боки ќе биде фама и циркузи....ќе се подуе уште толку :lol: :lol: :lol:

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Кате ме насмеа да ти кажам право,ке се чатали Боки,што друго ке прави,а и незнам кај видов на интернет како споменик да се направел на Боки,со фустан,оф леле,смешно,ке биде во ептен барокен стил...само самиот си прави за некој друг да го збори...

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е па ви велам :lol:
    Уште негов споменик ни фали :lol: :lol: после да се исселиме од државичкава наша,лелеееее :lol:

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ах што не трпи земјава :lol: :lol: :lol:
    ама да ви кажам никако селење...јас си ја сакам државава наша...иако и се ближи пропаст со вакво управување :roll:
    боки сакале или не е феномен сам по себе....битно не остава простор да се биде рамнодушен кон него :worried:ilent:

а за спомеников...кај биле толку глупости за ставање и од него нека има нешто...па може ќе испадне тренд секој по дома да си стави сопствена статуа :mrgreen:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.