Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Е ај споствена статуа,има музеј за восочни фигури,сто па по дома статуа,што ке ни е,ај како што гледам а и како што чув,дека од нашава државичка неколку македонци заминале во странство,па поради тоа ке дошло до укинување на визниот режим,ај леле а таман се таксавме за пат у свет...

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Еее,не ни е пишано нам македонциве да видиме друг свет малце ;) :lol: гледаш само нешто не маткаат.А стварно, имате некакви планови за шеткање по гости во странство?ДА мениме малце доста го оговаравме Боки.А и тоа е баш актуелна тема зимава :roll:

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    оф леле веќе незнам што им е станато на властиве....абре кај им отиде паметов...или воопшто го немале (што е поверојатно)
    ене за пензионерите слушав денес и шоферите на гратски се жалеа...луѓе што стварно имаат потреба на школо или работа неможат во петок да стигнат од нив..... :evil:
    а сега пак ќе имало новост ќе пробале да има интернет во автобус....жива глупост...ај да видам некој нека отвори лап топ во автобус...кога возат како вреќи компири.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ама се распишав...ама ова денес топ вест ми е :mrgreen:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    аааа за шетање јас сакам сега на апсолвентска екскурзија да одам....ама некако колешкиве ми се пишманат :( а не ми се оди со било кој сепак треба 12 дена да бидам по 24 часа заедно со некој и ако не ми се погоди ќе скренам :roll:
    туку за виза ќе си вадам зошто си имам стар пасош :(

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    А на апсолвентска не одам,и кај мене се пишманат,кој како,баш и не ми се погодени колегите што се сигурни за одење,ама и мене баш не ми се оди,што знам,си велам да тркнам на одмор до бугарија,поубаво,здравје,не сум била досега,меракот ми е за таму.И точно,ако немаш друштво џабе одењето.Ама со ова пасошиве,бог да чува,лична карта не можам да обновам па не пасош.Тоа ти е,многу паметна власт си имаме

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    мене ми се оди и сега....ама ако не најдам соодветно друштво...тогаш летово сакам турција да ја видам :lol:

јас за лична карта закажав...а за пасош не се ни обидов :? сега по брза постапка за 1 месец им закажувале....а по редовна за 2011 :lol:

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Лична карта извадов,мислам нова,ама се измалтретирав и тоа убаво,за пасош ќе си го користиме стариот,и ќе си мислиме дека ни е нов :lol: и ќе чекаме за визи,и пари ќе се издаваме колку ти душа сака,ама ај не оди де :lol:
    Ајде се надевам дека ќе имаш друштво за на апсолвентска,ако не кафеаната не ти бега :lol:

Леле колку сме се изнаприкажале јас и ти,ќе не караат другиве :oops: ;) :D

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    како не ќе не караат...што да правиме кога нема чет овде...иако баш сакам некои форумџики да ги запознаам...и на фб муабет да си направам...еве со тебе убаво ми иде муабетов на пример :)

а за кафаната не ми бега....бар таму виза не ми треба :lol:

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    O миличка,може ќе се чудиш и смееш,ама јас немам фб профил.Некако ми е премногу отворено за некои работи,ми нарушуваа некои основни кодекси на виртуелно дружење,сите пријатели ми се блиску и едноставно немам желба и потреба за тоа.Имам мејл,функционирам преку него и арно ми е.А тука ми е и фемина, и секако мнооогу ми е мило што си имам такви другарки како тебе на пример. :D

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Јас пак незнам дали ке одам во странство повторно,еве и јас ке си чекам за пасош и за лична карта,морам да ги сменам,стари се не за друго :lol: бев еднаш до Турција,Истанбул и толку а за во иднина незнам,само којзнае колку ке си чекам за лична карта,па додека ме сликнат,па ова,она и ке се заборавам чекајки... :(

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ете боки испадна :( ...... :lol: :lol: :lol:

јас пак ако немам фејсбук ќе се заборавам со луѓево....зошто повеќето од луѓето што се околу мене така функционираат и одржуваат контакти....ама во последно време повеќе сум на фемина отколку на фејсбук...еве и сега ми е искклучен зошто само нервози ми прави денес :x

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Фала богу за БОки :lol: :lol:
    Горданче,поарно ќе беше да му носиме готови слики за лична карта,побрзо ќе работат,вака се ептен бавни,па и да ви кажам во пп системот за сликање паѓа на 15 минути :worried:hock: :? .......... :lol: е како можи незнам :lol: и ќе си чекаш ден,два ,три ,пет,а бе доживотно ако треба :lol:

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Хахахаха и тоа што викаш,абе тие се брзи како полжав па затоа им оди работата така.Ај јас се исклучувам време е,се слушаме друг ден.Поздрав.Чаоооооооо :D

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хахахахха а па сликите какви се кога сликаат...катастрофа....како затвореници па и црно-бели....јас несакам да си ја менувам старава лична карта....како тефтер ми е со страници ама си ја сакам сликата :lol: иако новиве се по фенси :mrgreen:
    чао Гордана :D

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Чао Горданче,Си останавме само јас и ти,а?
    Ако,ај уште малку па ќе исклучам и јас,ми се спие некако,ама рано ми е ,од сабајле ќе треба да стражарам од 8,што ќе правам.Така го убивам по цел ден,а колоквиуми се ближат,казнена сесија,сето на куп,а кнога не ми се фаќа.Што ќе биде со мене :worried:hock: Ајде ќе се заозбилам ,ќе биде и учење

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Добро вечер :mrgreen: Неможам да читам наназад гледам нешто за ВБ се збори :) Мојот фаворит е Шваба :lol:
    И гоу грл да те пофалам прекрасен ти е новиот аватар :clap: :D

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ахам уште ние сме....другиве шетаат ;)
    туку ти економист беше како мене ако добро сум запамтила :D
    ај да те поздравам со сликичкава сега си ја најдов види колку јако е напишано ;)

Прикачени фајлови:

• ekonomisti.jpg
      ekonomisti.jpg
      Големина на фајлот:
      36,2 KB
      Прегледи:
      9
  18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    фала :D :D :D
    обожавам црвено :lol:

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :lol: :lol: :lol: Токму така,а бе економија си е економија :lol:
    ЈАс сум си задоволна со мај фјучр профешн,ако ме фаќаат кризи напати :twisted:

FallenAngel,добровечер,ние ја затеравме кон 1000та страница,ти кај си,што си правиш?Се шеткаше досега,или...ај ваму на муабет

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    на 365 страни муабет :lol:
    Супер сум јас за разлика од вчера се разположив денеска многу а и се изнасмеав вечерва :lol: времето беше супер и цел ден надвор го поминав :D ти како си ?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.