Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.639
    Допаѓања:
    202.066
    Е па јас и тоа не го сфаќам, мажи ја гледаат... и тоа навистина ја гледаат! Ај ќе речеш жени, им треба такво нешто, сапуница што ќе ги оттргне од секојдневието... ама мажи :o и уште си коментираат меѓусебно :lol: :lol: :lol:

јас и дечко ми кога треба да одиме кај некој од другарите негови на гости, прво прашуваме кога е шехерезад, односно дали има, па ако има, одиме на гости кога ќе заврши... инаку, нема муабет :lol: :lol: :lol:

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Закон е Шехерзад бе. Јас го гледам Душко Долгоушко а во 8.30 ќе ми почнат Том и Џери. Иста шема секоја вечер на Бумеранг. А заедно со цртаните - вечера.
    После децата во кревет, и другарка на гости во 9. И тоа е стандардна шема...

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.245
    Хахахаха леле среќа дечко ми не ја гледа, зашто мене ептен ме нервира. Среќа сега нема никој тука да ме нападне :lol:

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.639
    Допаѓања:
    202.066
    Може и јас да дојдам да гледаме Бумеранг? :lol:
    И мене тоа ми е стандардна шема кога ми се внуките тука, особено со поголемата... цртани на Бумеранг, вечера и спиење - ако сака :lol: :lol: :lol: едно време малата гледаше Шехразат, ама моравме да ја тргнеме од тоа, почна детето да се соживува со филмот :o

5. purelove

purelove Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    кај мене пак цела фамилија ја гледаат седнати сите и дома мора потполна тишина да биде за да се чуе секој збор на протагонистите хехехехехе :lol:

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Ајде Анатх, бујрум на Бумеранг :lol: И чоколино ќе ти направам ако сакаш... :lol:
    А за Шехерзад не ми збори, моиве гледале со бабите, и навечер во сон бладаа за Шехерзад :lol: имало некој лош чичко таму и ги плашел :lol:

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.639
    Допаѓања:
    202.066
    Фала Ариел, еве ме ;)
    ама за чоколиното, не мора, нека јадат децата... јас и онака мора некое килце да симнам... па нема да вечерам :worried:ilent: еве, и устава со фластер ми е :worried:ilent:

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.245
    Хахаха значи шехерзад феномен стана :lol:

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.639
    Допаѓања:
    202.066
    Остај, дури имаше и група на фејсбук, „Под итно да се забрани Шехерезад, бидејќи има поголем рејтинг од Груевски“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Женски мои мили...јас ве читкам цело време ...ама таква мрза ме фатила овие два дена не ми се пишува....ама интересно ми е многу ве читкам ....а и да си пофалам дека ми се вратија комшиите од Америка и срцето ми е полно....си бевме ден и ноќ заедно и толку ми фалеа и сега ми се вратија и неможеме да се изнамуабетиме па не сум до толку муабетџика на форумов....се изназборев овие два дена....затоа поздравче од мене... ;) :lol:

11. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
  12. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    251
    hahahhahhahahhaha e bas se iznasmeav ova ne go imav gledano :lol: ako sakas i dve hahahhahahha

13. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
  14. purelove

purelove Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Се вратив јас.Колку сум брза,а?Ме зеде,ме најаде, ме врати :D Ама тоа јадењето,не важи,додуша убаво беше,ама јас се израдував сам приготвил нешто,така ми рече,тој го натерал татко му да се чади со скара,кутриот единствено само што лиги си правел дури го гледал.Браво за ’свекор ми’ :lol: Ама ако де,барем ме израдува така со уабво јадење.Ама следен пат ако тој не направи-не одам :twisted:
    Вие до кај сте,гледам шехерзад ја оговарате :lol:

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.245
    Ете си оговараме тука :lol: Ти стварно брза беше :lol:

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.639
    Допаѓања:
    202.066
    Е брза си Кате, нема што... ама за дечкото... туф, туф, реков ќе се пофалиш што ти направил, а тој татко му го терал...ај ништо, другпат...

па немавме тема за муабет и Шехерезад дојде на ред... јас ја зачитав Љубовната приказна... алал ви вера, колку ли само сте креативни :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.245
    Ништо ќе треба посилно да го запне :lol: А не да го тера свекорот да се чади :lol:

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :lol: Богами,треба сега да смислам уште нешто за да го запнам,а брза бев оти се имавме виденои денес,пааааа и на форумов да си поседам малце,ете се најадов , :lol: го избацив и ајт дома ;) сабајле ќе мора пак да ме трпи :lol: А и ми се прозеваше на секое,па си реков ти другар вечерва не си способен :oops: :lol: Катерино,не се надевај ќе ти заспие :lol:

20. purelove

purelove Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    ајде де утре нов ден ... :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.