Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    да :evil: експериментираа со нас... :evil: после еден семестар, пак го земав под Ц...еден професор по сите предмети...катастрофа...

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.242
    А бе и под Ц се учи шпански. Ја тоа германскиот никад не го научив...

3. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Шпанскиот беше ептен лесен за учење, а плус ние бевме од француската катедра, па ни беше ептен боза...и кога го дадоа да се учи под Б си рековме дека ќе биде нешто подобро...Но фактички беше исто како да го учиме под Ц освен што имавме само шпанска книжевност како додаток...

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.242
    Е така е тоа, прва генерација...
    Јас земав од се по малце да учам, ама се откажав. Всушност се живо сум почнала да учам, ама ништо до крај немам истерано. Ај здравје, еден сончев ден...
    Германски учев 2+1 година, турски неколку месеци, шпански исто, француски една година, италијански пола година, ромски и албански без часови :D и ништо од ова не зборам. Не е лошо барем германски, француски и италијански да ги доведам до ниво на зборење со маки...

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    NA FILOLOSKI ?
    lektorot od spanija?

6. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Јас учев германски во средно и доста добро го владеев, но откако дојдов на факс, и францускиот ми беше главен а шпански под Ц, германски речиси и да не го користев. Кога отидов во Германија на една конференција, видов колку го имам подзаборавено...

Хаха...да да ... И Диего и Мануел (иако Мануел ми беше мммм :oops: ) а Диего беше женскарош :lol: уште првиот месец се смува со една студентка

Бај д веј, Фри, жива си? Како си денес? :lol: :lol: Подобро од вчера? :lol:

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    leleee sto sum bezobrazna, barem dobro utro dobar den da kazev...
    ama lafille me potseti na nesto pred nekolku godini :lol:

8. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Пјевај птицо :lol:

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    super sum milo... denes sum top... sinoka dobiv i masaza i ednas na eks :roll: ... i se istusirav i legnav okolu 12... top sum denes...
    inace i jas se sekavam na Diego... jas nemav kaj nego ni pod b ni pod c no mu idev cesto na predavanja samo da go slusam :oops:
    i neli malku po razlicno zborese od spanskive filmovi? toa r-to nekako interesno go izgovarase...

10. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    хаха...Кога имавме часови кај Огнена едвај 30тина студенти се собиравме, а кај Диего, да ни го дадеа големиот амфитеатар, мислам дека пак ќе немаше место :lol: :lol: и нормално, 99% беа студентки :lol: :lol: машките на прсти се броеја :lol: :lol:

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ahaaa bas taka...
    ej ama aferava ne sum ja slusnala deka se fatil so nekoja... i neli toj samo edna godina ostana... pa posle manuel dojde... ako ne se lazam... a kaj manuel ne sum bila niednas...
    dobro deeee togas se fativ so ovoj mojov, i pointeresno m i bese da bidam so nego :oops:

12. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Да, тој беше една година, и потоа дојде Мануел...Девојката го имаше француски под Б, а шпански под Ц, и заедно слушавме многу од предметите...Таа дури отиде и во Шпанија на одмор, ама него го вратија веднаш штом се разбра за тоа, и од следниот семестар дојде Мануел...

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    leleee sega kolku mi nedostigaat studentskite denovi... i definitivno Filoloskiot bese eden od najdobrite i naj kreativnite fakulteti (barem togas) sega ne znam kako e... ne znam dali ti teknuva od Sojuzot koga se organiziraa Italijanska vecer, Germanska vecer, Turska vecer, pa kokteli zabavi, poezija, Mugri - i jas ucestvuvav so moi pesni :oops: , pa spisanieto Loza, eheheeeeeeee, toa bea vreminja :lol:

14. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Да да...имаа добри настани...искрено, ептен ми недостасуваат студентските денови...ај пак да си се запишеме на факултет :lol: :lol:
    Фри, а ти што студираше?

15. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    jas makedonski so albanski pod b, a pod c turski :D

16. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Не сме движеле значи на ист спрат :lol: :lol:

17. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    jas najcesto po skalite dole levo, a i gore levo... zaednicki samo golemiot amfiteatar :D
    ama i vo bife ako si idela, za kafe ili tost i porcija pomfrit obavezno,,, :lol:

18. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Уф, кафе обавезно во бифе...и после ни го ставија кафематот :lol: :lol: :lol: поефтино беше :lol: :lol:

Инаку ние бевме доле десно до крај :lol:

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    dobro utro devojkiii :) lelee uste mi se spie... :( ajde koj e za utreinsko kafe? ili veke go ispivte :roll: kako ste raspolozeni utrovo? jas nekako nezz cudno :worried:hock: ubavo :D ajdeee ve cunkam siteeeee :roll: :roll:

20. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Здраво Бројче :lol:

Јас го пијам моето второ кафе :D ама и твоето нема да го одбијам :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.