Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    mu se desilo i drugpat....jas znam deka me saka i se toa..ama ova strasno me nervira..sum otisla tamu da uzivam..on dosadna si vakva si takva si...i sega jas celo vreme se zaprasuvam sto mi fali na mene free?..jas celo vreme se trudam..da npravam nesto vo vrskata intresno da mu ugodam nekako kako toa da mu smeta..mnogu sum razocaraba:(

2. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    znaes... nekogas i nie ne gi razbirame niv... se soglasuvam deka mnogu cesti ni tie nas... no treba nekogas da se stavime na nivno mesto... mozebi covekot ima nekoj drug problem od sto se gusi... ne ste kratko vreme zaedno... ti najmnogu go poznavas... mozebi e tip koj ne go iskazuva toa sto go maci (a mozebi e nesto sosema treto sto ne e povrzano so tebe) i togas psihata raboti...

3. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Прашај го што го мачи...дали може некако да му помогнеш...ако ништо друго можеш да го исслушаш...но од искуство знам дека машките не сакаат да зборуваат многу...

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    toa deka te saka ne se ni dvoumam cim ste tri godini skoro zaedno... a + nemase ni da dojde so tebe do tamu da ne sakase da bide so tebe... sepak napravi mu pat da se otvori, da porazgovarate, mozebi nesto vo posleden moment mu se slucilo sto go macelo tamu... veruvaj deka so maz mi sum 7 godini i se dodeka jas ne go nateram da zbori (ne mislev na kotek :lol: :lol: ) no navistina se dodeka ne mu napomenam deka jas sum tuka do nego i so nego za se i sesto, epten treba za pnam za da moze da progovori...

5. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    znam..go cekaat sega malku poveke obvrski..moze od toa e...ke vidime sto ke bide ponataka...kako i da e strasno se nerviram.....

6. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    sosema se soglasuvam...
    abe so klesti mu gi vadam zborovite... i posle koga ke zavrsi i koga ke mu dadam podrska ideja i ke go tesam deka ke bide ok i deka jas sum tuka... veruvaj mnogu polesno mu e... duri mnogu cesto znae da mi rece... da ne si ti jas 300 infarkta bi dobil :lol: ili da mi se zablagodari

7. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    pa on ne saka muabet da pravi....mu vikam nesto ne stima daj da zborime..on aj ne me zamaraj so gluposti..i sto mozam da napravam jas poveke? :?

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    i mene mi se slucilo da mi go napravi istoto... normalno dodeka bevme decko i devojka... i jas nisto mrtva ladna ke si odev doma, i cekav da mi se javi... i koga mi se javuvase go prasuvav : Da ne imas nesto da mi kazes... i go ubeduvav deka ima nesto da mi kaze :lol:

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnicke se slusnavte denes?

10. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    da i mi se javi koga stana od spienje..i najnormalno..dobro utro srcka ..sto pravis..se najnormalno...

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    i ti kako se odnesuvase?
    jas na primer ne bi bila ramnodusna...
    se dodeka ne razberam sto mu bilo, da mi priznae jas definitivno bi igrala so nego...
    mora da se pokae za postapkata, mora da mi priznae sto go macelo i na kraj mora da sfati deka jas ne sum vinovna za negovite problemi, tuku naprotiv mozam da bidam lek za negovite problemi...

12. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    i jasa najnormalno...prva mu rekov aj imam rabota posle ke se cueme..nisto za toa ne mu spomnav...dzabe nema da saka da zbori znam ke mi rece takov mibese denot ili nesto slicno...sekako ne sum ramnodusna mnogu sum nervozana..ne znam dali malku da se distanciram da ne go baram na tel..da sisetam poveke so drugarki..dali toa ke upali?svrno nre znam :?

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne ne taka samo ke go odalecis poveke od tebe... barem jas taka mislam... sepak potrudi se da razgovaras... i ako mu bil denot moralo nesto da vlijae za da mu bide takov... neli otidovte za zabava, da ste malku sami... da se cuvstvuvate po blisku... spomni mu deka toa te povredilo... kazi mu deka ne ti e seedno... ne znam :( samo nemoj da kutis i da go odalecis... sigurno si mu potrebna za razgovor... a kolku e po star od tebe? ako ste nekade generacija so razlika 1-2 godini, ke bide po lesno... sepak ne znam sto da kazam... se zavisi od tipot...

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    lafille daj pomogni, sto mislis ti? ajde koleske? :D

15. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45

ista generacija sme free...probav nekolku pati da zboram mi vika nema sto da se objasnuvam...ne bev raspolozen..inace tamu otidoveme on imase nesto rab da zavrsi ama toa go zavrsi brzo i dva dena bevme slobodni...mesto da uzivame..on se ponasase bezveze...vtoriot den sabajleto mi se izvini ..pa te sakam vaka taka..koga se vrakavme pak pocna..se nesto jas necinam..samo mani mi naoga...samo on e u pravo..katastrofa :?

16. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Тешко е кога не сака да збори а се гледа дека нешто го мачи...

17. divine

divine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    28
    ke vi se vmesam malce vo muabetot , ne mu se zamaraj zaso toa se nekoi losi momenti koi gi imam i jas a so deckoto sum skoro 7 godini , kao go odbiva mislam deka ne go sakam gluposti toa se samo momenti barem spored mene i ke pominat i ke ti se izvini , ne gi svakaj premnogu seriozno !

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    cim ste generacija ke se razberete :lol:
    najvazno e deka se sakate... drugoto ke pomine... dajmu vreme... ili povtorno ke kazam deka razgovorot e lek... prasaj go sto konkretno mu smeta kaj tebe...
    inace znam deka ne mu smeta nisto... ako te saka...
    tuku periodot mu e takov...
    da sakas nekogo, znaci dsa ne ti smeta nisto kaj nego i da go prifatis kako takov, neli?

19. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    fala vi na site mnogu za sovetite....veke se osekam podobro :) znam deka se ke pomine...idam posle vo nshoping kako ke pomogne :) :) :) :) :)

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    divine... ne znam zosto da ni se smees... sekoj si ima svoe mislenje...
    ete jas se soglasuvam deka periodot mu e takov... i nie sme svesni deka takov mi e... ama da imas period da ne go sakas, ne znam... vakvo nesto cudno mi e... ili go sakas ili ne go sakas... moze da ima period da ne cuvstvuvas golema strast i da pravis sporedba so minatoto deka po rano poveke si go sakala i sega malku kako da si oladila, ama go sakas ama perido mislis deka ne go sakas a za toa znaes deka e periodicno, ova definitivno ne mi e jasno :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.