Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ај добар ден од мене :D

срничка...шопинг е лек за СЕ ;)

шопинг терапија е ЗАКОН :lol:

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добар ден Гоу-Грл. Се дуздиса за денеска? :lol: :lol: :lol:

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Дами мои. Јас ве поздравувам, можда ќе се вратам за скоро, можда вечер.
    Ама сега морам да одам, да се спремам за нашкола, да удрам еден туш да ме освежи :D

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ubav ucilisen den hipica...
    pozz

5. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    imaj ubav den hipica pozdrav :)

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ајде поздрав Хипица :D

и јас треба да се спремам за на факс...ама рано е...уште малце на форумов ќе си поседам ;)

има некој да ме дружи???

7. divine

divine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    28
    ne ne se razbravme ne na vas da vi se smeam tuku kazuvam za nego da ne go svaka toa negovo odnesuvanje premnogu seriozno i tragicno , daleku od toa deka vi se smeam jas dokolku taka mislam voopsto ne bi pisuvala , sakav da kazam deka i jas imam nekoi takvi glupi momenti obicno pred da dobijam koa sum ladna , katastrofa i jas nemozam da go opisam , IZVINETE ako ve navrediv samo ne sme se razbrale :oops: :(

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnicke milooo ajde pofali se nesto? kazi nesto drugo?

9. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    free tapa sum sto da se falam...ke idam vo shoping posle..nesto da si kupam...da ja oladam glavata...zosto ke puknam...znaci ova na se mi vlijae..ako ne mi e sreden emotivniot zivot se mi e drugo katastrofa...

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne ne voopsto jas voopsto ne se pocuvstvuvav navredena divine...
    uzivaj... znam deka ima takvi periodi i jas so mojot decko-segasen soprug dodeka idevme 7 godini, za tie 7 godini sme imale kriticni momenti... imav momenti koga mislev deka pocnuvam da se oladuvam od nego, kako veke nemame muabet, imavme momenti koga nemavme sto da razgovarame i onaka toj kuti jas kutam... imavme momenti koga jas mislev deka sum mu dosadna... no seto ova go resavavme so razgovor... jas sekogas sum insistirala da se razgovara...i sum ja postignala celta... a toj samo ednas insistirase da razgovarame i toa koga jas pokazuvav mnogu ljubomora i togas rezultatot izleze pozitiven, i zatoa dene sme vo brak i posle 7 godni, od den na den se poveke i poveke se sakame...

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ok... idi na soping, a istovremeno iskoristi da prosetas pokraj vardar, ili nekade ama sama, razmisli malku... a posle trkni na soping... jas uzivav da bidam sama koga imav nekoe slicno iskustvo kako i tvoeto... i posle normalno ke se pocastis so nesto novo, pa podocna ke se slusnete...

12. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45

tnx free:) kako i sekogas ti si tuka za mene sekogas dobra vesela pozitivna i raspolozena za muabet. :) moram da razmislam dobro..ne sakam da izreagiram loso ili da napravam nesto sto ne treba pa posle da se kaam..kriza nekoja znam deka ke pomine...ke si setnam sama posle pa nesto ke si kupam...pa ke vidime posle...ke te izvestam do kade e rabotata :)

Прикачени фајлови:

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    tokmu taka... pametno si mi ti milo... i bi sakala da me izvestis... a znam deka se ke bide ok, bidejki ti zasluzuvas da bide ok... milo mi e ako barem malku pomognav da se cuvstvuvas podobro... kiss milo

14. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    sekako deka pomogna free:)

15. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnickeee a sto planiras da si kupis?

mene mi fali kafeava tasna... mnogu retko kupuvam kafena... ama periodov mi se dopaga da se nosam, kafeavo kremasto, zlatno kombinacija... ovaa prolet, planiram samo tonovi, vo crno, sivo temno svetlo kafeno so krem ili nesto blago zlatno... a moze i zeleno...

16. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    leleeeeeeeee zaboraviv...
    i fala ti za vnimanieto (mislev na srceto) ova e vtorpat da dobijam srce od tebe, i navistina me pravi srekna... nekogas i samo edna nasmevka moze da vlijae pozitivno kaj mene.

17. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    :) pa mislam da si kupam bluzicki nekoi mi falat inace i jas nemam nisto kafeavo..skafot mi e poln so crno ,belo ,crveno,zeleno i sivo ane mi ni stoi kafeavo nekako...i ke idam manikitr da si pravam:)

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    u super... jas ne sum po mnikir pedikir... sama si praam doma, imam nekakva si oprema si gi poliram noktite, si sreduvam sama, inace mi stoi kafena, imam bel ten a kosata mi e med boja... sakam kafena, n esekoj den ama nekogas da nosam, imam jakna kafena bas za ova vreme lani si ja kupiv od fiori i niednas ne sum ja nosela, pa planiram periodov, bidejki imam i tenki bluzicki kafeni i konduri pa vo kombinacija so kremasti pantaloni ok ke bide... a + imam i kratka suknjicka kafena... :D

Stikli nosis? leleee jas ic ne mozam, nonstop sum na ramni... ok imam visina pa zatoa i nemam potreba mnogu, ama nekogas sakam ama ne mozam... :( me bolat nozete od stikli :(

19. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    nosam stikli da ama poveke sum na ramno...i mene noze me bolat...jas imam smega kosa i plavo zeleni oci i kafeavo ic ne mi stoi.....i da ti kazam nikogas poveke od 2 boi ne stavam na mene obleka...i sakam nakit ama ne napadno nesto..i da ti kazam mnogu sakam ves,,prslucinja tangici korseti i odsto imam nemam kaj da gi stavam,,i mnogu sakam hulahopki imam preku 100 para..i tasni e za tasni sum... :)

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    i jas nejkam mnogu boi da mesam... ako nosam crno sakam nekogas saaamo crno i nekoj detal nakit kolku da razbie... a dodeka studirav mnogu sakav da mesam, i sekakvi kombinacii si pravev... no sega veke ne, i sto vikas poveke od dve boi nema snasi, i toa mora da ide crno so belo, ili crno so sivo, kafeno so kremasto... itn...

i jas sakam ves, osobeno sega taze vo brak :D :oops:
    i tasni sakam... ama nemam mnogu onakvi golemi tasni, samo nekolku... poveke znam da potrosam pari na nekoja mala tasnicka, papka, eee takvi imam preku 20 site boi so razni cirkoni, ili samo kozneni onaka interesni...
    bizuterija nosev porano, sega i ne bas... imam edna alka koja non stop si ja nosam - zlatna e - kombinacija na belo i zolto zlato... a od dodatoci obozavam salovi... imam sekakvi, tenki debeli, kratko dolgi i vo mnogu boi, i sareni i ednobojni :D
    hulahopki imam standradni koi si gi nosam pod pantaloni, tie mi se mikrofiber crni imam edno tri para i tie si gi menja... imam nekolku samo so dizajnama mnogu retko gi nosam, ama bukvalno obozavam likra hulahopki i toa temno kafeni :D
    leleee zenskive muabeti ne zavrsuvaat :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.