Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    :up: :up: :up: jas mozam do utre da pisuvam i nema da mi se zdosadi :lol: :lol: :lol:

2. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    kutiiii :D
    a mozam ne samo da pisuvam, mozam i da kupam :lol: nema da m i se slosi... leleee pusti pari :lol:
    zamisli koga sum nervozna maz mi sekogas mi vika ajde da izlezeme kupi si nesto mozebi ke se smiris :lol: :lol:

3. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    :lol: :lol: :lol: lelee znaes li kolku sum vo minus..haha ama bas mi e gajle..a mojov koga sum nervozna mi vikam aj da se s..... :) ili odi kupi si nesto ke ti pomine :lol: :lol: :lol:

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    fala bogu si imam svoja plata, a bidejki maz mi zarabotuva mnogu poveke od mene, i od mojata plata mozam sama da si dozvolam da si kupuvam toa sto sakam... i ne moram da baram od nego... mnogu retko ako saka samiot da me pocasti... ili veke poslednive dve godini me prasuva dali imam potreba nesto da mi kupi poklon za rodenden za da si go nosam...

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    porano se raduvav koga ke me iznenadese so poklon koj ne sum ni pomoslisla deka ke mi go kupi, no sega poveke me raduva sto me prasuva sto sakam i sto mi treba :D :lol: :lol: :lol:

6. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    i jas si zimam plata ama mnogu golema trosadzika sum :) decko mi mi vika ne znam so tebe na kraj kako ke iskocam :lol: :lol: :lol:

7. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    free mnogu mi e zal sto moram da te napustam zavrsiv so rabota...idam da setnam..nesto da kupam...imaj si ubav den..pa se citkame poksano..i na site vi posakuvam ubav den:) i ve guskammm :)

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    uzivaj milo... lelee jas uste saat ipol tuka sum... ok. prosetaj... kupuvaj...manikiraj se... razmisli ubavo... i se nadevam se ke bide ok... imaj ubavo popladne... kiss. pa ke ni raskazes utre...

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    Добар ден... како е? :D

Ај и јас малку да ве подружам... има некој за муабет? 8) :lol:

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ajde anath tuka sme... ti sto ke se pofalis, samo nemoj da kazes deka i ti si po shoping... obleka...nakit..tasni... :lol: :lol:

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    a jas da si se pofalam deka imam novo cvetceee :D

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    Па искрено, сум по шопинг - женско :roll: :lol: и ќе одам да пазарувам малку подоцна, ама не за мене... за сватовите... ќе доаѓаат во сабота, па не чини празни да ги враќаме :) :)

Јас последно си купив црна ташна... не дека ги немам, еден куп ми се дома, се црни, чат-пат ќе се погоди некоја во друга боја, ама црни ташни и чевли ми се закон! Не дека не ги сакам другите бои, баш си имам една убава црвена ташна што ја добив на поклон, ама одвај да сум ја носела, немам црвени чевли... имам само црвени кожни ракавици и со нив ја комбинирав :D

А за друго, па манијак сум за фармерки, главно темни, и по некоја тексас сукња... сега во последно време и тричетврти пантолончиња си заносив, иако едно време бев убедена дека не ми стојат :roll: :lol:

За друго... марами, марами, марами... било која величина, форма, боја... а бе сите ги обожавам! Кога некој сака да ми купи нешто од некаде, знае дека со марама нема да погреши... така и дечко ми :lol: нема што да се мисли за купување кога оди некаде службено :lol: :lol:

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    Ај честито ново цветче... јас имам уште „многу леб да јадам“ до зелено :lol: :lol: :lol:

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    annath, nemaj gajle za svetceto... prodolzi tuka na dva tri reda i za nekolku dena ke go dobies :lol:

inace definitivno site zenski sme slicni okolu temata shoping i garderoba, reeetko koj ne obozava shoping- i toa se mislam devojki so visok procent na maski hotmoni :lol: :lol: :lol:
    eee navistina, jas go molam maz mi da kupime nesto za nego... mu vikam ajde farmerki, mi vika sto ke mi se imam 4 para... mu vikam ajde nekoe tenku bluzonce za sega... eej mi vika leto ide... se treba da go molam... :lol:

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    Богами, мажите стварно е тешко да ги натераш да си купат нешто ново, ептен само кога навистина им треба...

ама искрено, и јас многу многу не љубам шетање по продавници... кога ми треба нешто знам каде можам да го најдам и таму одам, па си купувам... ептен онака, нешто ако ми фати око во излог при шетање, па да отидам да го купам... инаку, да се шетам по продавници и да барам одредено парче облека - тоа не... освен кога треба за свадби да се спремам :lol: :lol: :lol: а да, и за матурската шетав :lol: :lol: :lol:

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.241
    Да си се запишеш на превод и толкување. Како бе не беше отворена катедрата ја коа се запишував...

17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.241
    Иначе се извинувам ако каснам со коментари, ама се трудам да ви ги прочитам муабетите... ееее жени, 3 саати ве оставив сами, 10 страни спукавте

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    e jas bogami setam... za se sto mi treba setam... mozno e i da nemam pari a ada prosetam, i koga ke go pikiram... normalno utre denta ili po nekolku dena se snaogam za pari i idam go kupuvam... leleee maz mi kolku mrazi da seta po prodavniciiiiiiii, no interesna rabota saka da razgleduva po prodavnici za suveniri :lol: :lol: :lol: i cesto znae da kupi nesto interesno... :worried:hock:

19. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    jas sum vinovna za poveketo :oops:

20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    И овој мојов сака да шета по продавници за сувенири... и сега има некоја идеја за украсување дома во старомакедонски стил... ај да видиме колку ќе го држи....

Ариел, јас веќе не се трудам да читам наназад... не можам да постигнам :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.