Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    se soglasuva za prevedubanje i tolkuvanje poradi dve pricini: po kreativen e smerot a i po profitabilen vo denesno vreme... si najdes rabota ok... a i da ne najdes si otvras svoja kancelarija, nudis prevodi, vrabotis uste dvajca trojca za prevod na drugi jazici, i rabota top... konferencii, sredbi simultan, konsekutiven, pismen, naucni trudovi... knigi itn...

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    Гледам Фри дека ти си виновна за повеќето :D . Како ид а е, успеав да исчитам се на темава... во други теми не се обидувам.

Иначе Фри јас не сакам шопинг, а не сум со машки хормони :lol:
    Маката ми е што тешко си наоѓам број.

Е затоа обожавам да купувам техничка роба... и чевли, тука немам мака со бројот...

Аааа, да, и сакам шопинг надвор од Македонија каде што има броеви...

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75

leleee ariel... nemalo broevi aj ne me zezaj, jas da ne sum po arna ama pak se naoga... i zatoa setam... za da najdam :lol: :lol: :lol:
    inace kazuvas deka sakas cevli, tehnika... pa i toa e shoping ne me zezaj...

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.626
    Допаѓања:
    201.979
    Тука си во право Ариел, броеви нема... или па носат по парче-две од големите, па одма се трошат и остануваат само S и XS :evil: па не сме сите 34, да му се невиди... дајте нешто поголемо, на пример 40...

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    Симултан 150е дневно во МК, а надовр над 300. Повеќе аргументи не се потребни.

6. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    megu drugoto, veruvas ili ne, edno vreme sakav da ja aktueliziram temava so broevite... i naj slabite i naj debelite imaat problemi kaj nas... tesko se naoga... kako site vo makedonija da nosat broj 38-40... ne e fer... po drugite zemji ima poveke izbor... a nie tuka diskriminirani :(

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75

sto zboris maaa.... ni 150 ne e... zavisi kade koj kako i sto... nekade 150, poveketo 100 davaat a ima i od tie koi plakaat po 75 evra ili 50 evra, BRUKI ZIVI sme... no sepak po iplatlivo ti e od drugite profesii iako bara mnooogu koncentracija... i sekogas treba da si top...

8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    Е ова се нервирам секое излегување... сите ли во земјава бре се 34 и 36?!? Аман веќе...
    Среќа бев во Белград скоро па си купив се што ми требаше, и што сакав - тука нема шанси, облеката ме бира мене, не ја бирам јас неа. Иначе фор д рекорд, носам 42 - не сум нешо дебела, имам некое килце плус, ама висока сум и ме има - кога ќе му застанам на човек во видно поле, цело му го зафаќам :lol:

9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    Квалитетните се толку Фри, и не можеш да дојдеш на ред кај нив.

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    eee jas se iskaciv na 44, aj da ne recam 46 :( uste po loso od tebe... :oops: no za moja sreka i jas imam visina 177... taka da se primetuvam samo kako elegantno popolneta... imam slabi noze... ama malku stomaceto, kolkovite... ama toa e... ajde da ne se popravime poveke... mene rabotava me ubi... a se mislam dokako se zacleniv vo femina, pocnav poveke da se popravam :lol: cel den sedam pred pc, ni po mala nuzda ne idam... me faka mrza :lol: :oops: :oops:

11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    Ќути и јас исто... до душа сега и јас може сум 44. Стариве алишта пукаат на мене, се здебелив 5 кила последниве 3-4 недели. Вие тука муабет за јадење, јас оп-чоколатце :lol:
    Демек почнав д апазам, ама баксуз ме стрефи :lol: Секој ден некое частење излегува :lol:

12. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Квалитетните се толку Фри, и не можеш да дојдеш на ред кај нив.[/quote][/quote]

Milo, jas sum od taa bransa... ajde da ne se otvoram... zavisi mozebi i od koj jazik ako e od angliski mozebi e malku po skapo... ok kako i da e, tuka nekade se vrtat... sepak mislam deka e mizerija... i sekakvi stanaa preveduvaci za zal :(

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ajde ke bide... vazno da ne sme bolni... sto ke mi e da sum slaba a da imam trista bolesti... momentalno super se osekam... nekni bev na sistematski... i ko top sum... ni masnotii ni seker, ni pritisok... se mi bese super...
    milo jas moram da zaminam... se citame, imajte ubavo popladne... ve sakammm... kisses

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.626
    Допаѓања:
    201.979
    Супер сте, важно да не сте болни... јас дотерав пред 5-6 години до 44-46, па кога ме фркна притисокот, си зацртав да ослабнам... сега 40 носам, некојпат и 38, ама барем притисокот не ми прави проблем (да чукнам во дрво)...

Сега мора да одам, ќе навратам пак покасно... ве гушкам и бакнувам, поздрав!

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    [/quote]

Milo, jas sum od taa bransa... ajde da ne se otvoram... zavisi mozebi i od koj jazik ako e od angliski mozebi e malku po skapo... ok kako i da e, tuka nekade se vrtat... sepak mislam deka e mizerija... i sekakvi stanaa preveduvaci za zal :([/quote]

А бе и јас сум :lol: Плус ангажирам нон-стоп на работа луѓе - јас всушност сега друго работам, и знам колку им плакам, и колку другите им плакаат...
    А бе има некои што прават пари...
    Како и да е, многу е практична катедрата, и овие што се први генерации веќе дипломираа и парче прават...

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.231
    Допаѓања:
    140.169
    Чао Анатх.

Јас инаку варирам по 5-6 кила секоја сезона. Качувам - симнувам... сега знам дека колку и да се обидувам - џабе, ама таму од мај натаму - без мака ќе ги симнам. Е сеа треба да се навиканм до мај де не се нервирам :lol:

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    некој да се јави за муабет??? :roll:

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Аха еве сум,баш сега сакав да се одјавам,ама кога те видов се израдував :D :D :D како си?

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас супер... :D :D :D денес збиен распоред имаше ама се помина :lol:

ти како си?
    што правиш :?:

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Искрено...ништо,ме фатила некоја мрза,и едино што ми се прави е на форумов да си уживкам.А,и ставив кафе,три во едно,сакаш?Да ме освести и размрда малку.На факс се изнервирав,па ми помина или ми премина во меланхолија :roll:
    Не е битно,н е е страшно,пак сум си фино :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.