Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57

Ајмо кафица :lol:

2. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    bas sumza kafe srnicke...
    arna sum... se raduvam sto e petok... pa ke spijam utre zadutre malku... nikako da se nakanam da legnam pred 1, a se budam vo 6... bidejki patuvam malku poveke... za na rabota i taka...
    aaaa ti denes srekna milo... kako ja odigra partijata sinoka? :roll: mislev na shahot neli :roll: :lol: :lol:

3. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    ooo fala za kefenceto:)taman ke mi dojde si jadam sega blagicko i kafence ..super:)

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ooo LaFille si go pogodila milo, leleee so merak ke go pijam :clap: :clap: :clap:

5. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    ne se vidov vcera so nego bev mnogu umorna i da se videv ke zaspiev mu rekov denes ke idam posle rab da se naspijam za vecer sveza da bidam:) ti kako pomina sinojka? kako pritisokot :) :) :)

6. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Па да не речете дека само барам а никогаш не давам :lol: :lol: :lol:

Ту штета Срничке...вечер спремај се за шах мат позиција :lol:

7. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    bogami kako sum nekako nastroena denovive nema da pomine samo so edna partija :) za kazna do sabajle ima dusa da mu izvadam :lol: :lol: :lol:

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    dobar e pritisokot milo... si tera na niskicko pa me tera posle da se trujam so kafe :lol: :lol: :lol:
    osobeno denes vrnezlivoooo :( abe ne da mi se spiese sabajle... so zatvoreni oci miev zabi... pa koga se izmiv cela... :lol: eee togas gi otvoriv ocite...
    Ti LaFille kako si? kako ke se odbranis na muabetov da ti ja zatvorat temava?

9. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Нека одлучат модераторите што ќе прават. А инаку, воопшто не ми беше целта да се засенат сите други теми, а само оваа да биде актуелна...И не можам да ги разберам тие членки коишто велат дека откако ќе влезат овде, немаат време за другите теми. Јас во тој случај не го гледам проблемот во темава, туку во самите нив бидејќи не знаат да си го организираат времето. И ако само оваа тема им го одзема вниманието, тогаш пак е во нив проблемот, значи другите теми не им се интересни. Но пак ќе речам, нека одлучат главните.

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    inace da se pofalam... sinoka si bev mirnicka :lol: :lol: go primetiv mojov mrdase nesto so nozete i racete, ama uste na pocetok mu rekov, vecer ke spieme... utre vecer ke nadoknadime :D
    pa znam uste od sega sto me ceka vecer... :o :lol: :lol: :lol:

11. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45

:clap: :clap: :clap:

12. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Леле пак ќе има земјотрес :lol: :lol: :lol:

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    poooooooooooooooootpolno se soglasuvam so tebe...
    jas pa imam vreme i za ovaa i za drugite... koga nema nekoj interesen muabet tuka togas idam tamu... no koga ke se najavam sabajle obavezno prvin proveruvam sto e napisano na drugite temi i si pisuvam ako nesto me zainteresira... i posle zimam i citaam 50 stranici tuka da ne propustam nekoj muabet... :lol: :lol: :lol: i mene vaka super mi e... zatoa i idam tuka neli...

14. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Секој си има право на свое мислење, и не мора а и не треба сите да се согласат со него. Никој никого со сила на принудил овде да пишува, тоа е сечиј избор. А тоа што некој не можел да се вклопи во муабетот е негов проблем.

15. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    a sto e rabotata za temava jas ne znam?

16. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnickeeee na temata sakam da kazam nekoj dade idea da se zatvori temata dva tri reda muabet... so obrazlozenie deka samo tuka se pisuvalo, veke nemalo postovi na drugi temi, deka nema poveke idei za novi temi... i demek temava treba da se zatvori... i se krena golema prasina okolu seto ova...

17. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Баш сабајле гледав на почетната страна на форумов, и речиси на секој подфорум последниот пост беше од вчера. Ако другите теми не се активни, тогаш само на Се и сешто ќе стоеше дека последниот пост е од претходниот ден, а другите ќе беа со датуми од февруари...ама како што гледам не е така...значи, и на другите теми се пишува...

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :up: :up: :up:

19. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    zivi gluposti...tuka e bas super si muabetime za se i sesto se zabavuvame...koj si ima problem so vakvo nesto i mu smeta neka ide da se leci :evil:

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnickeee, ne se nerviraj milo :lol: :lol: :lol:
    se ke bide ok...
    zaedno sme naj jaki :lol:

Статус на темата: