Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    kako sakas ti taka neka bide, i milo ke mi bide ako si srekna so nego... jas prvite tri meseci idev so tipot na zezancii, no potoa svativ deka e moj tip... i uste prvata godina znaev deka jas so nego ke se zemam... i taka prodolzivme uste 6 godini i na kraj normalno brak... :)

2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.590
    Допаѓања:
    201.832
    Штом сте вие среќни, баш ми е мило и ви посакувам таа среќа вечно да ви трае :D :D :D

И јас почнав на зезанција, ама уште првиот месец знаев дека е тој - ТОЈ и така и ќе биде, наскоро ќе правиме свадба :D

Арно велат старите, кога ќе дојде вистинскиот, ќе осетиш... ептен длабоко :P :lol: :lol: :lol: :lol:

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988

ова некако многу убаво ми звучи :D

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.590
    Допаѓања:
    201.832
    ;) :D 8) :lol:

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    daa sum procitala nekade prethodno deka planirate svadba... supeerr.. jas pred nekolku meseci ja zavrsiv taa prikazna... se bese super... samo bez stresovi i se ke bide ok... organiziraj si se pred vreme, angaziraj luge koi ti se sigurni deka ke ti zavrsat rabota... podeli gi obvrskite, a za sekoja promena predlog da se konsultiraat so tebe... kraj kraeva tvoja svadba e neli :P

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Тања се изгуби од тука...ама оправдано само да кажам БРАВО за постот на темата критики и забелешки :clap: :clap: :clap:

а вие млади невести и идни невести ви посакувам возбудливи и интересни партии шах ;) :P

јас кај и да е ќе почнам да учам да играм....вака веќе не го бива :lol: :lol: :lol:

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    go girl :up: ne se brzaj... imas vreme, eheee shahot bara koncentracija... i koga ke bides spremna pravis cekor... bitno e ti da se osekas ok... nikogas ne e docna... a naj iskreno si za pofalba, cim ne si igrala do sega... ova e moe licno mislenje... :clap: :clap: :clap:

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :) па не сум :oops:
    поинаку гледам на таа работа...и несакам билокој за партија шах ;)
    не ми се брза....сакам квалитетно, а не квантитет :D

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :clap: :clap: :clap: ova treba da go citaat site maloletnicki koi razmisluvaat po inaku (a ne znam dali voopsto moze da se razmisli za vakvi raboti na tie godini)... :lol: :lol:

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: оние од 15-16 години....ах ко заостаната суум во споредба со нив....ама гајле ми е, си имам мои принципи и мој став во однос на тоа :D

баш пред некој ден се шокирав кога чув дека едно девојче што го познавам се верило на 15 години затоа што била трудна....јас претходно имав чуено дека ептен забегала и со секој одела и правела сешто...ама не ми се веруваше до толку....и сега останав без зборови :worried:ilent: :worried:ilent: :worried:ilent:

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    leleeeee sve mrsni muabeti ste pravele vie tuka more :lol:
    sramotilaci :lol:
    ja imav malce rabota,a i pisev vo"kritiki i zabeleski" pa mora nekoj da ja brani stranava neli :D

12. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    izvini sto ke pisam, no moram... dobro cim nasol nekoj da ja pribere :( ne vredi poveke da se komentira ova... no jas se omaziv na 28 godini i seuste mislam deka rano se odluciv za takov cekor :lol: :lol:
    mladosta ne se vraka, tinejdjerskite godini se najubavi i naj interesni... no ako gi zivees taka kako sto ti dolikuva... so drugarki drugari vo kino, na rodenden, po nekoja simpatija... nekoj taen pogled... prv baknez... prva ljubov... se si ide po red... a ne oni 14 godini, bez da znaat nisto, odma udrile na sex, a plus i znaat za analen, oralen... ko 10 godisno iskustvo da imaat... ne sakam da sudam... ama gad mi e od takvi raboti... i definitivno uste bez da gi imam se plasam za moite deca koi vo idnina ke gi imam i kako ke se spravam da znaat da si go ziveat detstvoto... navistina ne znam... :|

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    tanjeee kuti sega vrativme malku na edukativno ;)

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    во право си Фрее :?
    Тања ете таму погоре во постовите :clap: ти пишав ;)

а за муабетиве мрсни...па :oops: :oops: :oops: мора малце да смениме тема, се за јадење збориме, тоа дебелее а вака ова контра - слабее и таман ќе ни дојде :lol: :lol: :lol:

15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    gi izbrisale administratorite postovite vo"kritiki i zabeleski"sto se odnesuvaa na konfliktot okolu stranava :?

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    не се избришани префрлени се во нова тема..... ;)

17. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ako se site izbrisani ok... abe nepotrebno se stvara tenzija za glupost... jas si citam toa sto me privlekuva... i ke pisam tamu kade sto mislam deka treba da pisam... i sto sega....

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Испраќање на мислењата во соодветни теми
    на оваа тема се префрлени :mrgreen:

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Хелоу,тука сте? :D Ај дружете ме,и кажувајте како да ја сменам главава ;) ме заболе,а нз од што :?
    И доста се нервиравте за ...тоа...

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Da i tanje tvojot posleden post mnooogu mi se dopadna... :clap: :clap: :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.