Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    да да за тебе знам, ама ова форумџикиве со подолг стаж што се за нив важи :lol:

иначе како си? што си правиш денес?
    ова форумов зараза е да те предупредам со време :?

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    среќен празник и тебе Тања...а за прославава па направи две во едно, појди во ресторан па после продолжи со дечкото да славиш ;)

3. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Знаааам, еве цел ноќ седев и само што станав сабајлево пак тука :D на фах денес не одам, немаме предавања ослободени сме и така. Лелеееее морам да се пожалам да знаеш што ми се случи прееска :worried:hock: излегувам од дома да одам до цвеќара и оние Ugg boots чизмине ми рече една другарка дека ги носи и на дожд и на снег и не пропуштале, а јас на суво само ги имам носено и ај си викам и така ми е кратка релацијата да испробам за да знам за друг пат, ииииииии... утоп се направив пливав во вода :evil:

4. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    go girl i mene mi se ide,ama se mislam,dve veceri bev izlezena so drugarki sama bez deckomi,i sea pak sama ako si iskocam da ne se luti,ke rece pretera i ti :D a ne mozam nego da go nosam ko samo zeni ke idat..a i plus deka potrosiv pari so bev iskocena dvapati,i vecer pak ako iskocam pak ke potrosam..posle za jadenje ke nemam :lol:

5. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    la fille,kaj si ti sto si pravis,sto kutis? :D
    kade ni e free si zamina li?
    kate21,pozdravce i do tebe. :D

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е девојки,среќен празник пак овде.Ама овде нема цвеќе :lol:
    Не сте на прослава бре?

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    епа штом е така работата прослави со дечкото дома :D
    јас пак нема со кој да славам...ама затоа утре ке славам и тоа дупло и за денес ќе прославам

а емче од каде таква идеја на другаркати дека тие чизми се носат на дожд па и по матријалот се гледа дека ќе се уништат, само за суво време се :worried:hock:

8. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Поима немам... :o ама ај и јас по нејзин памет, среќа што за 10мин бев дома и не беше толку страшно ама си знам сега, памет за друг пат.
    Иначе празников јас не го славам, не се осеќам како жена, а нели е празник на жените :D

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    опа Катенце ајде тебе среќен прзаник :D
    јас ќе славам после на факс сум...ич не ми се оди по времево никакво :?

10. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    praznik na zenskiot pol e ne samo na zenite. :D ..na ovoj den zenata se steknala so pravo na glas,,taka da stom si zensko praznik ti e bez razlika dali si devojce ili zena :D

11. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Јас само да ве поздравам сите,и пошто се собравме уште еднаш на сите да ви го честитам празникот.Морам на работа.А оправдување ќе си донесам :D Бакнежи за сите

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    да да празников е за сите од женскиот пол.....славиме што се признаени женските права и сите што се над 18 год. можат да слават :D :D :D

13. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    E фала фала на честитките,ама некако и јас не славам уште,што знам сеуште сакам да си бидам девојка.Ама поклони си собирам :D од сите страни.Ако де жени сме ;)
    Ти ГоуГрл на факс сега ќе одиш?Јас сега си дојдов и да ви кажам тапа сум,се изнервирав и пак,мислам стварно ПАК ме боли главата.Лелееее што ќе се прави со неа :worried:hock: :?

A бе Тање,жената се тсекнала со право на глас,ама немски :lol: кај имаме ние право,само што си се вадиме со итроштина :lol:
    Ajде Ферибел,успешна работа

14. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pozdravce fairybell,ubavo da si pomines kaj i da ides :D

15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    zaso da nemame pravo,imame samo koj kako ke si ja naredi :lol:
    lele luge moi kolku ke boli glava i mene,ama ne sum spiena dva dena kako so treba..iskocena do niedno vreme,a utre na rabota i ke prespija samo 3 saati,baska imav drugarka na gosti na spienje taka da mora da mu ja mislis neli za se,gosti imas..plus i na rabota..i zgora pa sakam i vecer na proslava da idam..a bolje da ne idam da si idam posle rabota domce i da si odmoram? :? ili da idam? a da frlam paricka-idam,neidam- :lol:

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас цури морам да ве напуштам...на факс мора да се оди па се читаме вечер :D

17. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Гооо :D оди ама пази да не лизнеш некаде, снегов е заникаде, денес нешто против нас изгледа :) имај убав и пријатен ден на фаџ без нервозииии :)

18. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Хмм фала ти Тања за објаснувањево, ама не се осеќам баш како да треба да го славам :D
    А за прославата, јас мислам ако имаш сила да издржиш оди и помини си најубаво, па после ќе стагнираш малку една недела со дечкото нормално да му надоместиш :)

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е Тање,да не те нема после пет дена,да не спиеш долго,како што гледам асолно си се изморила :lol: Ај фрлај си паричка,таа нема да те утне секако ;) :lol:
    ГоуГрл,имај убаво факултетско попладне.
    Леле па ова снегов има да не затрупа потполно,уште саат време да поврни,готово нема да се излегува од дома :worried:hock:

20. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    cao go-girl..
    snegcevo ne da si vrni ubavo prekrasno e...e samo da ne se zadrzuva mnogu da se stopi,mnogu mrazam koga ke pomrzne sve i nemozes da se dvizis kako treba..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.