Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Добро утро и од мене, и навистина убаво утро :D 8) Вчера многу убаво сум си поминала со еден дечко да ви се пофалам, мислам дека ке почне да ми се случува конечно нешто убаво. Расположена посабајлечки ме држи еуфоријата од вчера аналогно на тоа спремна за предавања на фах попладне ;) 8)

2. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Што добро утро, кажуј детали :lol: сепак е петок нели :lol:

3. shiningstar

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Ееее :D Бев со еден дечко и убаво си поминав, некако ми ја покажа романтичната страна и си праевме муабети уз музиче, ама уште не му верувам (третпат се гледаме ), знаеш како е кога многупати си изгорена, и овој ми вика па ти ништо не ми веруваш како да ти докажам :lol: Не знам, нека се потруди ако му е стало ... ;)

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ајде честитки за новата романса ;) а за ова да се потруди ако му стало до тебе потполно си во право и јас тоа го практикувам 8) ама ти дај му шанса за романса :P

5. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Само пази, кога ќе ти симнува ѕвезди, да не те тресне и некоја комета ;)

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
  7. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Ау, закон група :lol:

8. shiningstar

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Хахаха си се зачленив ;) Опасни се слаткоречивите, кој не ги знае скапо ке ги плати, кој ги знае денар не дава :P 8)

9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.225
    Допаѓања:
    140.059
    Ај бе, нека шетаат пензионерите... шо е ова дома седење, и само политика да се гледало... само треба да ги пуштат секој ден, не само петок.
    Јас многу поштујам мобилни пензионери. Баш се радувам коа седам во фуфо сабајле, и полно е со пензионери што одат таму на утринско кафе. Сите мужи, се разбира, традиција си е традиција...

За ѕвездите немам што да кажам... мужена сум :lol:
    Не дека маж ми не е слаткоречив, ама кога ќе каже нешто прскам од смеење и му викам ти сега ли примети :lol:

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Значи денов дефинитивно е со нервози само. Како можеа да го стават петок за бесплатен ден? што не ја ставија недела? Да се тепаш во автобус да се качиш еееејјј. И башка стомаков не престанува да ме боли, вечер е петок и немам со кој да излезам кој нема пари кој со обврски. А дечко ми е на работа. И сабота и недела сум на работа, нема да можам да излезам да се издувам, а од понеделник почнува постот. Уф ама се изнервирав :( :roll: ;(

11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.225
    Допаѓања:
    140.059
    А бе ај, греота се пензионерите...

Ја па најдов да зборам, не сум се качила во автобус од 3та средно. Оваа година еднаш се возев од мерак, ми се евоцираа спомени од младоста :lol:

12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    гретоа се ама ај оди разбери се со нив... ја не се возам 5 мин со автобус се возам еден саат и не можам да стојам. Скапав веќе. Или па кога ќе ми застане над глава и ќе ме гледа на косо и ја ко демек ќе станам. Е не станувам! И јас сум си платила карта и имам право да седам колку и сите. Па што ако имам 21 година? Повеќе од нив не можам да стојам.

13. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.225
    Допаѓања:
    140.059
    И јас многу се нервирав така некој кога ќе застане до мене и ме гледа на косо за да станам... А некогаш те боли стомак, или нозе, шо да е... не се издржува!

Ај најкрв ми е некогаш кога одам во продавница или аптека околу 9-10, тогаш сите пензионери се излезени, и глават а каса по еден саат. А јас каснам на работа, обично ова е кога носам деца на лекар сабајле, брзам... а тие си прават муабет со продавачката, или меѓу себе. И оди после објасни се...

14. vodnicka1

vodnicka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Па добро сите што платиле имаат право да седнат кога би рамизлувале така , во тој случај не треба примање патници од пројот на места за седење. А за станувањето на постарите сметам дека е доблесно истото да се направи , зависи од индивидуата во секој случај . Ја би станала

15. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Нема шанси да се објасниш. Мислат дека ако се стари го имаат секое право. А поготво па насабајле кога се враќам дома. И како што ми се спие и сум нервозна доволно е само да ми речат нешто

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Па и ја да се возам на кратка релација и да не сум рмбала ко коњ би станала. А вака зашто? Ко божем ја кога ќе остарам некој ќе ми стане?

17. MissPagane

MissPagane Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    Епа, здраво луѓе.. јас сум нов член на форумов , се надевам ќе има дружење.. п.с. не најдов посоодветна тема за да се представам, зато овде постирав.. Позз :)

18. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Здраво и добредојде :) Има темичка ајде да се запознаеме ама кога веќе сме на два -три реда муабет...да си помуабетиме нели :)

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    eeejjj devojki zdavo na site :) za so razgovarate za avtobus :lol: jas samo ednas se izvoziv i padnav vnatre :lol: :lol: bruki :lol: :oops:

20. MissPagane

MissPagane Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    добре ве најдов,еех.. не ја видов темичката, тоа е, ќорца хахаха

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.