Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Ќути ја секој ден се возам со по 6 автобуси, ама кај и да е ќе морам да ја средам работава пошо секој ден со нервози не се издржува

2. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
  3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    e pa peski ke si trgnes be rainbow :D do kaj ke stignes do tamu taman i ke se opustis malku ke si razmisluvas pa koga ke te zabolat noze taxiii :D

4. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Или пак купи си кола ;)

5. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Оф лелеее треба денес да трганм за утре да стигнам пешки. Ти шо си праиш?

6. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Па тоа најверојатно ќе биде. И така треба наредниот месец возачка да зеам

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    eve pred saat stanav taka sum se iznaspala ufff epten :D i nekakoooo deneska sum epten u fazon aj da vidime dali ke me drzi do vecer. ako me drzi ke ima luduvanjeee :D ti kako si,na rab da ne si?

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    На работа сум, ама олабавено е. Вчера после пет не знаев кај да се свртам. Кога си отидов дома одма си легнав а требаше да излеземе :(

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    a jas vaka naka me fati sinoka 4 saat sabajle :( filmce edno dr i taka :D pa dobro e stom si odmorila sinoka zasluzuvame edna nok takva za sebe neli? :)

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: ве предупредив јас за пензионерите :P јас во последно време за инат не им станувам....ако некој културно ми рече да седне нема проблем,ама ако се развика или почне да навредува аааааааааа нема шанса да му станам....или имаат тактика ќе застанат до тебе, односно буквално врз тебе ќе ти се качат на глава за да станиш....Е БАШ НЕМА, јас специјално одам малку пешки за од првата станица да се качам и да седнам зошто имам доста за возење и некој да ме стане :mrgreen:

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    ej,stvarno deneska u 22 bese tutma,nemase mesto da dises a ne da sedis ili stois,neznal dali e do penzionerite deka udrile na setanje ili nesto drugo :D a pa soferot gi zeza.a sto im baraat da pokazuvaat licni karti,nebere ke lazat za godinite penzionerite :D svasta..a jas stanuvam ako gledam deka e nekoj iznemosten i nemoze da stoi zal mi e.preeska se vozam u bus i nesto ne mi bese dobro,ama ja gledam edna babicka vleze,podviena odvaj stoi,se zanesuva,i mi padna zal i stanav.nemozam taka da gledam.a ako e nekoj zdrav i vitalen,togas moze i da postoi :) ali sepak pocesto stanuvam.

12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    E сега некоја баба тука да се онесвестува нормално дека ќе станеш. Е стварно не зборам за автобусиве повеќе зашто се нервирам до крајни граници. Како што кажав се возам по 100 пати на ден, да чекаш по саат време,ако отидеш порано ќе касни ако отидеш една минута покасно веќе отишол, а ако отидеш на време отишол една минутка порано. Секој ден ми се кинат живците чекајќи :x

13. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    fakt e deka javniot prevoz u skopjevo mi e katastrofa,i ne mi e jasno kako so godini nemoze da se prevzeme nisto za da se podobri..na zapad uste malce ke pocnat letecki koli da se vozat,a nie po pola saat drememe cekajki avtobus za nekade,zasto so nasiov standard nemoze sekoj da si priusti da ide so kola na rabota sekoj den.

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    не не наместо да инвестираат во јавниот превоз....нашите власти ќе го прават Скопје МЕТРОпола :lol: и ќе ни ставаат статуи од римско и византиско време :lol: :lol: :lol:
    а за со кола на работа секој ден стварно неможат многу да си го дозволат тој луксуз :?

15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    najvise mrazam,doteraj se nasminkaj se,spremi se za iskacanje i zastani da cekas avtobus.pa uste ako e ladno a si vo suknja,katastrofa :D

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хахахаххахха леле стварно за излегување навечер е крш....ама јас стално кога се жалам ми викаат да си го решам проблемот со тоа што ќе сум си нашла дечко со кола и ќе ме земал од дома :lol: :lol: :lol: па немало со автобуси да се расправам :mrgreen:

17. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Сите тоа си го викаат. Е ја ќе си купам кола па ќе си се развозувам :D

18. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    abe taka e najlesno :lol: ama koga ke nema decko ti kola kako mojov?da go menjam? :lol: ne aren mi ene go menjam,ne e se vo parite i kolata .. zabe e i porse da ima,ako ti rece:"vlezi,kravo niedna" :D

19. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.131
    Па ти таквите и така и се однесуваат. Ја што идев со еден ме зимаше и ме враќаше, ама сакаше како ќе казже така да биде. Демек те развозувам натака навака има да ќутиш.И толку беше.

20. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    ej,bogdacuva :D ima takvi maski,misli nebere usluga ti pravi so te razvozuva :D ..ne svaka deka ti mu prais usluga so mu pruzas prilika da e so tebe :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.