Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    он нет? чудно и ја имам од он нет,брз е,го имам безжичниот,сега незнам...

2. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    30 nivo sum seuste, pred 1 mesec pocnav da igram,pa seuste ne mi zdosadi ;)

3. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Хммм па не знам така ми се слуша, ама сега научив дека не било така ;) да од Ск сум.
    Абе јас се научив од Тања, таа кај што бев сместена летово, кај автобуската живее со мајка и и син има, разведена е, ама жената е 100 на 100 луда :D :D :D во позитивна смисла

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас си викам ЕЗЕРО :D и знам дека и охриѓани така го викаат :P
    иначе плус треба хонорар за специјален известувач од Охрид да и платиме :lol:
    ајде Хипица пиши жиро сметка :lol: :lol: :lol:

5. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    и јас има бежичен :D зошто тел ми е на кредит, домашниот и не можев друг нет да ставам освен тој. ама да ти кажам две години го имам и супер беше до пред 2 месеци, не можам да се пожалам, ама сега во овие последниве 2 месеци, аууу 1 саат има, 5 саати нема :evil:

Бона, има време ќе ти здосади, тазе си била затоа :D

6. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Sin mi ima 2 godini na 14.02.2010 god.mu bese rodenden...
    Upsss..pisav latinica...aj se izvinjavam! :lol: :lol:

7. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    еее сонце мало, да ти еживо и здраво и да си слави уште мнооооогу многу родендени ;)

8. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Хипица син ми ќе дојт сам...ама и јас ќе дојдам со него,ам ко патот ке ви го направет...
    Бев Струга -службено и поминавме и низ Ох ,ама ФАЛА не идам повеке ....патцето е СТРАСНО! :worried:hock:

9. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    ne znam mozebi.
    i bratuced mi na 14.02 e roden. eeee mozebi ke imat mnogu sreka vo lubovta :D :D :D

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле Гоу-Грл мило знаеш дека си срцка? :lol: :lol: :lol: Секој викенд екстра парица :lol: :lol: :lol:

Бејбикети мор, пропуст напрај, не ти е срам. Одма менви фонт :!: :lol: И кое патче е страшно :?: Она шо пропадна?

11. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Фала душичке!
    И тебе да ти даде Господ дечиња(машки ,женски)кога ке дојде времето за тоа..а до тогаш уживај во животот! :D

12. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Хипица а што е со кафичите покрај обала, работат?

13. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Не мор Хипица ..она што одит до кај вас..старото патче ..по она што ви пропадна не пушчаат! :lol:

14. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.215
    Допаѓања:
    139.869
    Си живеела еднаш малата сирена Ариел, ќерка на кралот на морињата. Таа била најмал од 6те прекрасни ќерки на кралот на морето. За нејзниот 16ти роденден за прв пат испливала на површната на морето. Таму видела брод, и кога ѕирнала внатре видела еден прекрасен млад човек во кого веднаш се вљубува. Но почнува бура и бродот доживува бродолом. Ариел го спасува Ерик, и го носи на копно. Седи со него извесно време додека тој сеуште е онесвестен, но глед дека наидуваат две девојки, и таа мора да си оди да не ја видат, бидејќи луѓето не смеат да знаат дека постојат сирени, инаку ќе почнат да ги ловат. Кога едната од тие девојки се приближува до Ерик, и почнува да вика за помош, тој се освестува и мисли дека таа девојка му го спсила животот, и веднаш се вљубува во неа.

Ариел се враќа на дното на морето, но никако не може да престане да мисли на Ерик. Одлучува да побара помош од морската вештерка, која за да и даде нозе за возвра го бара прекрасниот глас на Ариел. За да си го врати гласот и да остане жена прицот мора да се вљуби во Ариел. Во спротивно Ариел треба да се претвори во пена во морето.

И така таа се согласува, добива нозе, оди на копно и го наоѓа Ерик, ама тој во меѓувреме ја наоѓа другата девојка и решава да се ожени со неа. Ариел не може да му каже дека таа го спасила бидејќи нема глас. На денот на свадбата на Ерик со другата девојка доаѓаат сестрите на Ариел кај бродот, со кратки коси бидејќи ги продале своите долги и прекрасни коси на вештерката, за да и помогнат на Ариел. Вештерката им дала нож која Ариел треба да го забоде во срцето на Ерик, и ако го направи тоа повторно ќе стане сирена и се ќе биде како порано.

И тука доаѓа делот што ме фасцинира како мала:
    Ариел влегува во собата каде што Ерик спие со жената, погледнува колку се среќни и одлучува неговата среќа да ја стави пред својата. Го фрла ножот во морето. Следното утро Ерик се буди од спиење, и забележува дека Ариел веќе ја нема. Морето било разбранувано, и на него имало насобрано бела пена...

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :oops: знам и ти си :D
    а за патот ич гајле да немате имаат тие и авионска писта со авион ќе им одиме на гости...ама битно ЌЕ ОДИМЕ И ТОЧКА
    шветска маса не чека, не е заебанција :lol: :lol: :lol:

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Е не го знам бејбикети, незнам за кое ми зборвиш. Ама немат проблем. Ќе им речам јас: „Бејбикети сакат да дојт овде. Одма да ојте на го напрајте патчено, зш таја фатална е, проблеми ќе си имате." :lol:

Абе зависи. Тие што се Аквариус, Ликвид, работат затоа што се затворени. Ама тие после мостот Куба Либре, Кадмо, плажите што се, тие се поплавени, и внатре вода имало мислам.

17. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Ариел-че многу убава е приказната..оваа верзија не сум ја слушнала.
    Ај сега подели ни по една шоља млако и пижамките и да си одиме да нанаме! :lol: :lol:

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле Ариел ме растажни со приказната :(

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ама Ликвид, Аквариус, Кадмо на повисоко се затоа работат гајле немаат, а другиве на сама плажа беа, може сега ни покривот не им се гледа :lol: :lol: :lol:

20. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Ај шо бејбикети сакат да дојт ам ги обожава охриѓани и то многу! :lol:
    Ај шо спомнав ќе ме раздрмат емоциите сега! :lol: :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.