Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    ne znam moze i jas pretarav sto otidov kaj nego sto go cekav...nez znam...go molev prethodno barem na pla saat muabet da naprevime on ne sakase...nemalo sto da objasnuva....si otide vecerta pak so drugarite i mene me izritira toa...i vcer mi rece ne me baraj..me blokira ne mozam od nikade da mu vrtam..mi rece deka me mrzi i me prezira..mu rekov 3 god ne se malce za vaka da mi napravis...on mi vika se se zaborava..jas preku ova ne mozam da pominam...

2. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne ne milooo, ne se zaborava taka lesno... si znae i toj... samo tebe taka te ubeduva deka se zaboravalo...
    spored muabetov se gleda deka e nervozen, lut ti e poradi postapkite...
    bidi mirna... ke pomine... ostavi go (iznenadi go) so toa sto nema da go baras... ostaj neka se smiri situacijata... mozebi navistina si go povredila...
    jas sepak mislam deka nego nesto drugo go maci... dali e mozno da ima nekoj drug problem, so sto e napnat i ne moze duri ni tebe da te trpi... ne znam...ke vidime, vremeto ke pokaze... no najbitno e ti malkucka da mi se smiris, da se raspolozis, da ne mislis mnogu na toa... i poleka poleka se ke se sredi... milo...

3. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    срничка, душичке остави го нека искулира
    и јас сум таква одма на најлошото мислам...
    прави нешто расположи се...и не мисли на тоа..ке видиш ке ти се јави ;)

4. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    vo pravo si free...periodov osven sto raboti i uci...gi otkazuva cigarite..finansiski e tapa....ne znam moze da e toa moze ne e..ne go baram...ne gi pravam vise istite greski...ako me saka vistinski pak ke mi se vrati

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    pa ti taka kazi za cigariteeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: leleee sto maka macev jas so maz mi koga gi otkazuvase... leleeeeeeeee pa sekoj moj zbor na nego mu smetase... stana mnogu agresiven... leleee 11 meseci ne pusese, i mene mi bese kako pekol... sega pak pusi i se osekam kako vo rajot... se smiri :lol: :lol:
    toj te saka vistinski, i ti toa najdobro go znaes neli?
    samo sto nekogas, im treba sloboda na maskite, se dodeka pocnes da gi odbegnuvas i ne se interesiras, a koga veke ke primetat deka se odalceuvas togas ke te zgrapcat :lol:
    ajdee kuliraj malku, smiri se... se ke bide ok... treba i ti nego da go razbrese... i finansiite mnogu vlijaat, barem vo denesno vreme...
    maz mi nekogas koga finansiski ne stoese dobro (dodeka bevme decko i devojka) mnogu cesto znaese da bide cuden, no jas uspevav da mi se otvori, da mi kaze sto go maci, i otposle koga ke mi raskazese i koga ke razberese deka jas vsusnost go razbiram i go podrzuvam, ke mi recese, znaes - da imav vo momentov mnogu pari ke odevme na mnogu ubavi mesta, ke ti ja prosetav cela evropa...
    taka da go razbiram kako mu e...

6. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    ke cekam pa ke vidam..moze i nikogas veke nema da me pobara od toa se plasam

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne se plasiii, ke se sredi milo...
    dali ova vi e prvpat da raskinete... aj da ne recam da raskinete tuku da se skarate?

8. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Леле срничка мислам јас се слушам како зборам кога гледам како ти е,немој да се нервираш,мене дечко ми ме остави поради друга девојка пред некој месец,уште го сакам и многу ми е тешко,но мораш да бидеш позитивна,и биди сигурна дека ке ти се врати,добро те советува фри,пушти го малце пак ке дојде...поздравче за сите имајте убав ден..

9. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Да ама тоа не му дава право да се однесува како она да е ѓубре ;) собрано од улица.Таа девојка потрошила 3 години на него должен и е да и каже зашто.И јас сум имал бивша и сме раскинале ама кога и да ја видам си се гушкаме и си правиме муабет.Сега си има дечко и јас сум среќен што и она е среќна ;) зашто со неа сум поминал убави моменти и тешко моменти но ете се разделивме.Девојко само ќе ти кажам одеби го и крај.Сега си го покажал правото лице.Подобро сега отколку да ти го направи тоа со две деца кога ќе си ;) .Сега кога го молиш му го креваш егото.Одеби го забавувај се,смувај се покажи му дека и на тебе не ти е гајле.Веруј дека тогаш ќе му е криво.

10. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    ne ednas vaka mi raskina 5 dena bevme skarani pa se smirivme...ednas 4 meseci ne idevme.....on imase druga jas drug i pak zaedno..mislev togas stom ova go pominavme se ke pomineme..ama on mesto koga ima problem da sedne kako covek da pomuabeti so mene da me smiri on bega od mene toa ne go razbiram

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    [/quote]

za ovoj sovet nemam komentar... :|

12. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    fala vi na site mnogu za sovetite...bas kako sto kaza..sed osekam kako gubre od ulica a ne kako devojka...a sto e najloso za nego sum pravela see...sum bila verna dobra iskrena...sto da sum napravila treba muabet da mi napravi da mi kaze prostor mi treba..i sl. a ne vaka do pre neoj den mi vika ljubavi sakam vecno da se sakame sega mi raskinuva na mnogu los nacin ko da sme od vcera..se osekam loso toa e toa sto me boli..koga ima problemi on bega i me ostava

13. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Срничке :D Насмеј се и главата горе ;)

На останатите Добар ден :lol:

14. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    ooo dobar den la fille:) :) :)

15. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Штом ти направил еднаш ќе ти прави така нон стоп веруј ;) .Со тоа само си ја покажал културата и колку те почитува.Да те сакал нема така да ти направи .Девојко најискрено треба да си среќна што на време ти го покажал правово лице.ТРЕБА ДА СИ СРЕЌНА за да на време да си раскрстиш со него и да си најдеш друг што ќе те почитува.Послушај ме нема да згрешиш.Први 2 месеци ќе ти е тешко ама подоцна ќе се смееш у каков си била заљубена веруј. ;)

16. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    da za zal, nekoj ednostavno ne moze da si gi iskaze problemite...
    ne go branam srnicke, znaes i samata deka sakam iskreno da ti pomognam... no ednostavno nekoi luge se takvi, ne se otvaraat, ne mozat da se soocat so problemite i ne mozat glasno da zboruvaat za niv...
    mislam deka pogresno se cuvstvuvas, mislam deka i ti malku prebrzo donesuvas odluki, za sebe za nego i za vasata vrska...
    nekogas treba mnogu poveke da se borima za toa sto go sakame, iako mislime deka sme dale mnogu... nekogas i toa ne e dovolno...
    Jas iskreno se nadevam, deka ovaa kriza mnogu brzo ke bide nadminata... a za toa vremeto ke pokaze, ke vidi toj deka bez tebe nema da gi resi problemite, ke pocuvstvuva deka bez tebe nitu malku ne mu e lesno... i deka zaedno ke bidete po silni...
    pak ke ti povtoram, ne go opravduvam, no znaes i samat (bidejki nekogas i jas bev kako tebe) malku preteruvame za nekoi raboti... voopsto ne go spomnuvaj toa sto si go pravela za nego, za vasata vrska, bidejki si go pravela i za samata sebe, i ti da se cuvstvuvas ok...
    sega ti e vreme malku da se smiris, da si gi vidis i svoite greski, jas sum sigurna deka sudbinata koga togas ke ti go donese momentot koga ke se soocis so nego... togas poveke raboti ke ti bidat jasni... za koi sega go osuduvas...

17. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Финансиите и откажувањето на цигарите и те како знаат да влијаат...но исто така тоа не го оправдува неговото однесување...И јас сум откажувала цигари, и знам како е кога си во финансиска криза...Но сепак тоа не ни дава за право да се однесуваме како ѓубриња...Како и да е, Срничке, вечер минич на тебе, добра шминка, добро деколте се разбира и правец во град со другарки...И нормално, лудуваш до бесвест иако знам дека длабоко во себе ќе плачеш...но немој да дозволиш да се затвориш дома...

И сега, пошто си најмала (иако овој малиов не знам колку години има :lol: ) турај по едно кафе за девојкиве овде и за дечково од градот :lol:

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ooo LaFille, zdravo... kako sme denes?
    jas arna naspana, relaksirana, masirana :oops: i zadovolna... :lol: :lol: :lol:

19. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    intresno kolku razlicen sovet od masko kolku od zensko... :roll: e sea stvarno ne znam kogo da slusam :roll: i omnaka sum dovolno zbuneta :?

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :up: se soglasuvam za ideata da izleze vecerva, doterana, sredena, da se opusti malku...
    a i za kafeto se soglasuvam :oops:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.