Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Добро утро на сите!Јас да се пријавам за денеска :D Срничке немој да си тажна,се ќе помине,и ќе видиш дека ќе те побара сам,и ќе се разјасни се.Убаво ти пиша Фри,сега прошетај со другарките ,дружи се со нив,ќе видиш колку ќе биде полесно со нив.Ајде насмеј се малку :D

2. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Фри, зар се сомневаш во моите идеи :lol: :lol:

3. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Срничке, кога последен пат ги сончаше забите? :lol:

4. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Кои проблеми?А што потоа тек кога ќе дојде бракот,децата,финансиите,вистинските проблеми.Како тогаш ќе си ги искажува проблемите со клоцање,тепање.Сите ние имаме проблеми у животот и што треба да ја претепам девојка ми зашто имам некој проблем.Ова веќе не е некој проблем ова веќе е рушење и навредување на личноста.Мене така да ми направи девојка за 5 минути расчистувам и крај нити ме гајле.Нема молење и триста глупости.Ова е веќе газење на личноста не е ова проблем.Немој да бидеш глупа и да молиш НЕМОЈ.Биди силна и покажи дека ти е гајле.Ако потклекнеш цел живот ќе те заебава будала ќе прави од тебе.Ќе си го уништиш животот само.На светот има 3 милијарди мажи еден е твој сигурно ;)

5. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Иииииииии мали...изненадуваш :lol: :clap:

6. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    и тоа како! :clap:

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    srnicke, voopsto nema da se nalutam dokolku ne go poslusas mojot sovet... no iskreno bi posakuvala da e rabotata taka kako sto jas mislam...
    ova do sega ti go zboram od moe licno iskustvo... od moja 7 godisna vrska... da, mozev i jas da batalam se... no nejkev bidejki go sakav i znaev deka me saka... no ete imase periodi koga bese takov... no jas ke go ostavev i koga ke mi dojdese momentot ke go nacekav da razgovarame... i posle razgovorot bese ok... no veke koga pocnaa razgovorite za svadba, brak, finansiska sostojba, i koga sredivme se, togas definitivno se smiri...
    i od cel moj trud, sega dobiv odlicen brak, finansiskata sostojba se sredi... toj sega pusi zaedno so mene :lol: :lol: :lol: i momentalno nemame nikakvi problemi...

8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.215
    Допаѓања:
    139.867
    Ај де не излезе дека ја тука као најстара само чекам да ми варите кафе, еве едно турско од мене, па после ќе си гледаме. И локум да се заблажиме, добро да тргне денот.
    Мислам не сум најстара, дедото е постар од мене, ама он не може еда свари кафе, сигурно му се тресат рацете, а и машко е, не му личи :lol:

Прикачени фајлови:

• Kafe i lokum.jpg
      Kafe i lokum.jpg
      Големина на фајлот:
      48,3 KB
      Прегледи:
      18
  9. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    е како не му личи...
    машко кафе...подистурено...преварено ммм најубо
    :lol:

10. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    :lol: Ариел :lol: го замислив како му се тресат рацете и типка по тастатурата :lol: :lol:

11. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Можеби сум лоша ,ама со поголем дел од мислењето на Boyfromtown се согласувам.A сега да не ја збунуваме Срничка дополнително,туку да ја насмееме.Локумов ама ми го погодивте :lol: Јадач :lol:

12. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    maliov, kako i poveketo maski mislat takva e ljubovta "Plukni zalepi"
    i tuka voopsto ne se zbori za slakanici tepanje... da bese toa vo nikoj slucaj nemase da opravdam... duri togas glasno ke vikav BEGAJJJJJJJJ... no tuka e nesto drugo... tipot si e malku zatvoren... i toa e...

13. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    mi padna netot ma eve me pak so vas kafe da pijam:)

14. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45

:? :? :? se slucilo i slakanica da dobijam od nego koga e lut ;( ;( ;(

15. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Ме настрвивте со локумов,ај сега ќе купам па да почастам.А кафе ќе има за мене?

16. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Но, сепак Фри, ова не им е првпат да се скараат и да не одат некое време...Ја читав во некој пост дека имало период и од 4 месеци кога не оделе...Да му е првпат, ај да речеш ете му дошло да се испука, се скарале ќе се смират...ама не му е првпат...И подобро да го батали колку и да го сака, отколку на секој месец два да доживува вакви шокови...Моите родители се разделени и фала му на Бога што е така...Мајка ми за некој ден ќе се пресели овде во Скопје и мило ми е што ќе биде овде и нема да биде таму во ист град со него. Знаеш ли колку пати и велел дека ќе се промени, мене на колена ми клечеше и ми се колнеше дека ќе се промени и дека ќе биде вистински татко...Среќа што јас не му верувам па не се потресувам толку многу. Но мајка ми...секогаш му попушташе...и сега, откако конечно се реши да го напушти после толку многу години брак, кога разговараме, знае често да ми признае дека и дури биле во врска било така...ама го сакала, демек и тој ја сакал, и после секој негов испад, ќе дојдел да моли за прошка, таа ќе му прости, и пак ќе се смират, но до кога...дури нему не му текне пак да направи глупост...и до кога треба така да простуваш и да го примаш назад...еднаш...двапати...можеби...ама повеќе не...и сепак е млада, 24 години...па цел живот е пред нејзе...тешко ќе и бдие сега, знам...но ќе помине време и ќе го заборави...и ќе дојде некој друг кој вистински ќе ја цени и ќе ја сака...

17. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    И да знаеш дека мислам дека љубовта е плукни-залепи.Сега да дојде некое фраерче да и се запушта одма ќе го заборави овој.Само немој да ми кажеш дека не е така ;) .

18. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57

После оваа изјава, ако случајно го примиш назад, јас ќе ти дојдам таму и ќе ти удрам шлаканица, е така да знаеш :evil:

19. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    СТАРАТА ЉУБОВ БРГУ СЕ ЗАБОРАВА СО НОВА!!!

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.215
    Допаѓања:
    139.867
    :lol: :lol: :lol:

Коментаров ми беше во насока на една дискусија од пред неколку дена за рамноправност меѓу половите, затоа се зезам дека не му личи :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.