Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    mene pak denovive nesto ne mi se pisat dolgi postovi,se na pokratko taka,ne mi se filozofira mnogu :D

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :lol: :lol: :lol: Реинбоу јас тебе ќе те чекам, паралелно ќе одиме јас и ти. ;)

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.132
    Е договорено :D

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Честитки и од мене за жолтото цветче :D

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    нема шетање и вечерва....има овде некој да ме дружи или да одам со телевизорот да се дружам? :mrgreen:

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    А сакаш да се дружиме, а?Море не излагам пак,претепна сум,со задоволство ќе ве дружам. :D

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Јас за жал нема да ве дружам. Уствари можда и ќе ве дружам, ако не сте легнати кога ќе си дојдам. :D Бива?

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ајде ти оди,забавувај се,и врати ни се да н и кажеш како си помина,дали улови нешто ;)
    А,нека и е среќен роденденот на другарка ти :D

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Фала многу кате21. И имате извештај од мене. :lol: ;)

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Како и да е ќе те дочекаме.Море ако треба овде ќе спијам :lol: ,ама знам оти нема да издржам :oops:

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ајде хипица убаво да си поминеш на роденденот :D
    а јас и кате ќе се подружиме малку ;)
    и јас решив не излегувам....не ми се допаднаа понудите од другаркиве за вечерва и викам што ќе трошам пари за да одам некаде кај што баш и не ми се оди....ајде утре може ќе шетнам...а може и не :lol: :lol: :lol:

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Јас пак цел ден бев Крушево,и искрено премрзнав,се изморив,и ај си реков ќе си седам дома,подобро отколку да се прозевам цела вечер.А и ме боли стомакот,па нема ефект седење со лелекање :D

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хахахаха е во право си јас пред некој викенд излегов со главоболка и цела вечер мрчев и знам напорна им бев ама ме истрпеа некако срцки се :lol: :lol: :lol:

14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Оооо,од сабајле сум загревота,ми дојде,а веќе се беше планирано да одиме на скијање,ај реков да не му кршам атер на дечко ми.И почесто си седам дома кога ме боли нечто иначе тешко нему,а да сум со другарки и нив ќе ги направам да ги боли од стопати повторување :lol: Патем,ова апчињава не ми помагаат,нз што да се напијам веќе :(

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    еј што убаво на скиање штом си била....па и времево денес прекрасно беше :D како си помина?
    а за стомакот јас пијам кафетин менструал и ми помагаат....најчесто од 1 апче ми поминува, а некогаш треба 2 во денот да се напијам....гледам по другаркиве некои вентор пијат ама тие се прејаки и нечини да се пијат многу :?

уф ова месечново крварење ми е единствена работа за која жалам што сум женско ама тоа е :x

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Не беше баш прекрасно,беше мнооооооооооооооогу студено,на моменти врнеше снег,па се раздува ветар,и снегот беше мек и замисли ратрак немаше поминато,така да скиите пропаѓаа и не беше лесно за скиење.Ама се изнасмеавме барем,ќе ми трае тоа :D Ама се разочарав од непрофесионалноста на тие што го одржуваат теренот на Станич.
    Мене кафетин менструал не ми помага,десет да се напијам,сега се напив кетонал ама мајка ми н еме остава,и тие биле штетни.Ти се прошета,времето беше секаде различно денес,убаво што било кај ва с сончево

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    леле за срамота крушевчани сакаат туристи...ама тоа услугата подитно да си ја подобрат :Down: ....иако јас незнам да скијам :lol:
    кај нас времево беше права пролет....ама од дома ме затрупаа со обврски и успеав само на едно трач-кафе да појдам :mrgreen: па си висам по форумов скоро цел ден :lol: :lol: :lol:

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Абе не сум којзнае каков скијач ама за толку занм ама ова денес ептен беше претерано,ни улиците не му беа исчистени,снегот не разгазен,а стварно има снег многу,се чудам зошто не си ја сфаќаат работата сериозно кога сакат да биде еден од најтуристичките градови.Тоа е што ќе му правиш.
    Времево стварно е чудно-снег барем имате,на толку сонце :lol: ?

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    не бре ни С од снег немаме...вчера цел ден и цела ноќ врнеше дожд и СЕ стопи и изми, а денес пукаше сонце и се е суво, мераци....ама затоа што така нагло се сменија 100 времиња мене главава ќе ми експлодира :?
    лелееееее јас вака си се зазборев и неосетно пола кутија колачи ја изедов :lol:

20. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    deneska stvarno vremeto bese kako prolet da e, ubavo no zima e,sto ni treba sega ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.