Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    А нееееее,со ваков спанко да не фатиш работа :lol: И го проверив ,не се секирај ;) Си имам јас начин.
    Добра ноќ Твити-грл,убаво да спиеш :)

2. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Твити срцка добра ноќ, убаво да спиеш и да сонуваш па се читкаме деновиве. Можеби нема да се начекаме зошто знаеш како е кога се учи, ама ако ти треба нешто пиши лп ;) позз

3. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    добро е Кате да не те мислам тогаш

не се сомневам во тоа ракче ;)

4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ako не смисли ракче ,кој тогаш ;) АМа си го знам веќе сум го научила како дише,затоа не му се мислам многу,кажува.Знае што ќе си добие :lol: ако не каже
    Еми,и јас сакам да гушкам перница :( Ако?
    Ај нека ни заврши ова полагањево па ќе си уживкаме со повеќе муабет.Многу ,многу бакнежи и добра ноќ!

5. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Да, да и јас сакав сега истово да ти го кажам :D ама ете и да не правиме муабет знаеме што мислиме :lol:
    добра ти ноќ и убави сништа. Те гушкам силно и ти праќам најмноооооогу бакнежи :*************

Прикачени фајлови:

• good_night.jpg
      good_night.jpg
      Големина на фајлот:
      8,7 KB
      Прегледи:
      40
  6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Бреее,близнаци :lol: Одсега кога ќе ме прашаат нешто ќе ги пратам ,ене Еми нека ви каже :lol:
    Убави сништа,многу си ми мила :D

7. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    хаха мила моја ;) ајде на нанкање сега, па се читкаме набрзо :******************************

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    A ke pise li nekoj edna recenica barem, za da zapocne muabetot?
    ajde devojki, zanmdeka imame potencijal za toa, dokaz ni se 800 i kusurte stranici... :lol: :lol: :lol:

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    овде синоќе се славело и лумпувало, а мене не ме викнале ццццц лошки едни :P
    а кај го има ова - тие пиеле, а мене ме боли глава :lol: :lol: :lol: :lol:

ајде добар убав сончев ден на сите :D

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    абе во исто време сме пишувале :lol: :lol: :lol:
    како си???

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :up: dobro e go girl, samo nesto mi se spie... ne deka ne sum naspana... no nizok pritisok i toa e...
    citnav glava te boli, znaes od sto ili?
    ako si imala skoro dobien, ili ako treba da dobies... mozno e da e od toa...
    sto e ova nema nikoj po cel den... ahhhh vremevo sto ni napravi... :lol: :lol: :lol: jas sum si kriva, barav sonce sonce sonce, eve sonce, pa mi go izbrka drustvoto nadvor, a jas na rabota pa ne mozam da izlezam ;(
    toa e...

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    си знам од што ми е...ми растат осмиците и немаат место да пробијат и главата ми пука :?
    ....викаат демек умот ми доаѓа...ама чисто се сомневам во тоа.... :lol:
    убаво ми е вака без памет, немора да ми доаѓа :oops:

тебе ти се спие...синоќе да не лумпуваше со мажот а??? :P

13. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne milo, sinoka spiev... mnogu rano si legnav i odma zaspav i spiev do 6 sabajle... no ete, pak mi se spie... a za lumpuvanje, si vetivme za vecerva ;) utre ne moram da stanuvam rano, pa taka da vikendov ke nadoknadime...
    cim se 8ci idi na stomatolog, da ne ti praat problemi, pa ne moze da probie... nisto strasno samo mevceto malku ke ti go isecat so opivka a ako sakas mozes i da go izvadis... taka glava nema da te boli... a momentalno mozes da se napies nekoj ventor ili nesto drugo, konsultiraj se...
    jas iskreno ne izdrzuvam bolki... osobeno glavobolki, pa kako da osekam deka i mene me boli glava... :)

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    има решение, треба да одам да ми ги извадат со операција...ама не сум собрала уште храброст, а знам дека не е страшно...ама ете се си викам има време :)
    ај ќе помине...нема гајле....2 аналгинчиња лапнав како бомбончиња :lol:

15. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    od analgin moze i da ne pomine... sigurno ti praat jak pritisok, zatoa te boli glavata, no ako ne sakas operacija, mozat barem lek da ti staat ili da ti dadat nekoe posebno apce, so koe ke gi namalis bolkite dodeka se resis da gi izvadis... i navistina ne e strasno, i ako me poslusas idi po rano dodeka ne se stoplilo mnogu, za da nemas otekuvanja mnogu posle, i da ne treba i denje i noke da stois so ladni oblogi, sega vremeto e pogodeno, no sepak ti si znaes... sto drugo ke se pofalis?

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    нема што да се фалам....освен да си се пожалам уште нешто....што ми е многу криво дека имав покана за лумување во кафана вечер ама неможам да одам...ќе ги дружам книгите....а симпатијата ќе оди и затоа ми е криво ама следна прилика :)

17. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    go girl, organiziraj si go vremeto i odi... i sto ako propustis 3 casa od ucenje... utre nema da spies do 1 tuku ke spies do kaj 11 i ete ke nadoknadis... ajdee utre nemas obvrski osven ucenje, taka da ne propustaj ja sansava vecerva... idi ako ne poveke barem na 2-3 casa... ete sega mesto da tepas vreme so mene tuka, zemi uci i vecer izlezi :D a sto vikas :D

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ќе видиме до вечер како ќе се одвиваат настаните може и ќе појдам да му кренам адреналин малце :lol:
    а сега доста ми беше на форумов ајде поздрав и имај убав ден :D :D :D

19. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :up: taka go girl... ajde zemi uci... za posle toa da zasluzis zurka, i iznenaden pogled od simpatijata... :lol: :lol: :lol:
    iss, imaj ubavo popladne, i dobar vikend, vo po0nedelnik obavezno da mi raskazes za zurkata vecerva (ako se resis da odis) pozz, milo, kisses

20. Tweety-Girl

Tweety-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    2
    free srcke kako si :) slusnav za lumpuvanje vecer a :D :D ohhhhhh se bi dala sea za edno lumpuvanje so deckomi :( ama nema.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.