Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    zs ma nema...
    ako de ako ne vecer utre vecer... eheee i nie koga bevme decko i devojka, ne mozevme non stop, ne imase rabota, ne nemase kade, ne bolen, ne jas obvrski... ete i jas sinoka ne mozev bidejki mnogu bev umorna, pa mu vetiv vecerva... pa ke vidime... ti kako si tweety girl, kako pominavte vcera so drugarkata?

2. Tweety-Girl

Tweety-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    2
    srcke nema ni vecer ni utre vecer... od razlicni gradovi sme i ne se gledame cesto :( Inaku super pominaf vcera i deneska denov prekrasen :) ti kako si mi?Sto ima novo

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    e ako de... milo, mora da trpite, ako se sakate se se trpi... sepak mislam deka si pozitivna licnost i ova ke go nadmines... (i nie bevme daleku, no ete na kraj nasata ljubov se krunisa so brak)... da vremeto e super no mene uzasno mi se spie, i posle tolku spienje i tolku ispieni kafinja pak pritisok 110 so 75 :lol: pijam tecnosti, se praam ama toa e... inace nema nisto novo... dosadno mi e nekako, denes nemav mnogu rabota, no se raduvam za vecerva i utre vecer... :D :oops: ... ke bide ludo... aj da ne te rastazam, ete najmnogu mu se raduvam na faktot sto utre ke spijam do kolku sakam... i ne moram da se budam vo 6... i taka... inace tuak nema luge, site se nadvor, setaat i mu se raduvaat na sonceto... jas moram da bidam uste saat, posle idam nakaj doma... do togas ke gi precekuvam clenovite za dva tri reda muabet... i toa...

4. Tweety-Girl

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    2
    milo falati me ubedi so tvoite zborovi :).Kade si sea na rabota? da ti kazam i mene mi se spie :( eve sega ke rucam pa ajde poveli te cekam za rucekce :) inaku ubavo da si pomines vecerva :) utre spijanje do ludilo nema rabota nema fakulteti samo setanje i zabava na ubavovo vreme kissce :)

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    da, na rabota sum... uste maaalku, i edvaj ceka, pooooocnuvaaaaa vikenddddddd... mnogu se raduvam, za sekoj vikend se raduvam bidejki togas uzivam, inace preku nedela osven spienje i rabota nisto drugo ne pravam, (i nekogas so maz mi se cepkame po malku) ama ne mozam da si dozvolam mnogu, bidejki utredenta znam deka ke dremam na rabota :lol:
    tesko e vaka, no sto da se pravi, moram da rab otam, da patuvam skoro eden cas vo eden pravec... i taka... tezok e zivotot... ne deka nemam uslovi, mozam i doma da sedam, no vaka mislam po dobro pa zosto ucev, za da sedam doma i da ogovaram cel den so komsikite, ne fala toa nejkam, a vaka si znam rabota imam, obvrski posle rabota, vo 10-11 si legnuvame, i raat sum... ajde sega se izdrzuva, no ke vidime kako ke bide utre ako mi dade gospod dete... togas tesko ke bide ama neka se zivi i zdravci svekrva mi i majka mi pa ke mi pomagaat... pa i mojot soprug se razbira... a za rucek, ako ne e sramota da prasam sto si napravila? :oops:

6. Tweety-Girl

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    2
    free srce napraviv tavce gravce so kolbavcinja :D :D :D i salata od marulka mlado kromidce i rokvici :D

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :up: :up: :up: izborot ti e super (osven kolbasici) toa ne jadam...i ne jadam meso... mnogu retko i toa samo pilesko i giro nekogas ako mi tekne... inace i jas imam za rucek tavce gravce, isto planirav salata marula so mlad kromid mnogu sol i ocet mmmmmmmmmmm... ajde jadi ti... prijaten rucek, jas sepak ke odam da jadam so maz mi, neli nema smisla da go ostavam, kutriot sekogas me ceka cel saat posle rabota za da jademe zaedno bidejki toj si doaga po rano doma... ajde rucaj ti, pa jas ke se ligavam tuka uste polovina cas... nejkam da ti smetam... da si jades na raat... i ete za desert od mene nesto :lol:

Прикачени фајлови:

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    pozdrav do site forumdjiki, i :D imajte ubav, ploden i vesel vikend... se najubavo :D

9. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pozdravce do site devojcinja na forumov ;)

10. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Здраво на сите од мене.Да ви кажам дека многу ми недостигате,ама ете немам многу време за да пишувам.Како си Тања?

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    dobro sum fairybell..i jas kako tebe denovive imav mnogu rabota i ne sum pisela na feminava ic.

12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pofalete se imali neso interesno na feminava denovive?
    ili kaj vas licno? ;) :D

13. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Ајде ќе поминат обврските па пак ќе се дружиме,ама мислам дека е подобро со обврски отколку без :)

14. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pa ubavo e da ti e ispolneto vremeto,da nemas vreme da se dosaduvas

15. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Ти што ќе се пофалиш?

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ја гледам Катенце низ темиве и Бона тука долу и Гордана па набрзинка да ве поздравам :D :D :D

17. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Се спремаш за излегување,ГоуГрл?

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Да да еве ме шетам натака,навака низ темиве,се нервирам нешто и така :x :(
    Go-Girl ке одиш негде,па што не поздравуваш или онака?

19. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    hello, kako ste site, gougirl ostani uste malku,kaj ke odis,seuste e rano :D :D

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: сега ме насмеа.....не нема шетање :(
    правам пауза од учење ..... јбг :worried:ilent:
    ти како си?

Статус на темата: