Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    А зошто па да не се обележи тој ден? Можеби за тебе тоа не значи ништо, ама еве на пример за мене значи многу. На тој ден јас ја напуштам куќата во која сум пораснала, во која оставам луѓе кои ги сакам. И затоа се прави свадба, за да се означи тој нов почеток.

2. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Па со тоа “едвај сте начукале по 18-19год’’ како што ти имаш “99’’ од кај знаеш дека јас има 20 како што ми пишува па кометираш?

3. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    btw баба ти не прави муабет за свадби точно, но неа и поминала свадбата мил мој дедо!

4. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Да ама јас не ти реков на тебе иди бркај работа ;) .И ако сметам овдека што пишувам или лично на тебе тоа не дава право да ме омаловажувате и понижувате зашто незнам со што сум заслужил такво нешто.

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Неее не мислиме толку на секс колку што мислиме на романтика, на мазење, на бакнежи и нежности е сега па и на секс си помислуваме од време на време :D
    Ама битен момент ни е свадбата, од малечки сме растени со Пепелашка, Трнорушка... сите завршуваат со свадба а сега во поново време се и Сексот и градот и такви ствари.
    Ако читај не ти нас, полесно ќе ја сфатиш девојка ти, камо дечко ми да седне да не чита , боље би се слагале :D

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Eх дечко,не можеш ти на жени да му солиш памет.Ти реков,ќе почувствуваш и ти,па коментирај ;) Се одјавувам девојки,добра ноќ :)

7. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Вака сега, јас немав намера да те омаловажам и слично, ниту пак имам право да кажувам дали да бидеш тука или не, но во ситуацијава ти така се појавуваш и не се вклопуваш во нашиот муабет туку ни го коментираш отсечно муабетот. Мене ме иритира кога некој се контра и кога коментира без аргументи. ти не ми се обрати мене лично, ама сепак тоа важеше и за мене, а штом го читам тоа мене ме навредува, од кај знаеш ти колку год имам јас или останатите? А за тоа што ти реков бркај работа - ако не ти одговара темава и муабетов, нема зошто да бидеш тука, така?
    Ако се извиниш ти, ќе се извинам и јас, ако не...

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Лека ноќ Кате :D

9. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    А зашто мислиш дека сум ти лут?Овдека има еден куп што имаа различно мислење од мене па никого не навредив бар така мислим.Мене воопшто не ми смета вие што си муабетите дадов само мое мислење на коешто ми беше вратено со навреда.Еве извини ако те навредив,омаловажив,повредив тебе или било која девојка што се пронајде у мојот пост и го мислам тоа извинување не само колку да замачкам очи.Одамна сум го победил моето его.А ако сметам овдека што пишувам или делам мое мислење слободно ми кажете дека сметам и нема да пишувам повеќе.Нема да се лутам сепак вие одлучувате.Поздрав :up:

10. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Не одлучуваме и не одлучува никој од нас, секој има право да пишува каде сака и да го кажува тоа што го мисли. Ни една тема не претставува ничија сопственост за да може некој да рече тука може тие и тие да пишуваат, а други не. Јас не ти возвратив со навреда, не знам зошто така ме сфати, тоа беше само револт на твојот пост и потенцирав што поточно ме навреди. Значи ти можеш слободно да пишуваш тука и да коментираш, да ни се вклучиш во муабетот и да кажеш мислење од машка страна гледано, тоа за нас ќе биде плус, ќе научиме нешто од тебе како машко, а и ти од нас, како женски, но не ти беше во ред тоа што се изјасни со таков пост, каде што се контраш.

11. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Ок тогаш извини уште еднаш ;)
    Мојата бабичка :up:
    [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OC6q1-l4snw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OC6q1-l4snw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

12. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Извинето ти е, ама зборот како збор нема значење... Извини и ти што се навреди, иако постот мој немаше навредвило значење, беше револт ти кажав. Нареден пат пишувај слободно, ама кажувај твое мислење, не не саботирај нас ;)
    позз и добра ноќ

13. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Има значење ако го кажеш од душа и го мислиш тоа ;) .Мислам дека тоа оди бркај работа и што бараш на женски форум беше преостро али нема врска луѓе сме грешиме и треба да си простиме.Јас си го кажав мислењето али можеби на глуп начин и бев глупо сфатен али сега нема врска било поминало.Поздрав и на тебе и се надевам дека нема да ти сметам што пишувам овдека :up:

14. emce-kremce

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Нема зошто да ми сметаш, ти кажав и прееска, имаш право да пишуваш исто како и сите останати, не сум јас компетентна особа за да одлучувам кој смее, а кој не смее да пишува.
    Баш ми е драго што ете има и некое машко на форумов, па можеме да научиме многу и од тебе, како ти од нас.
    позз

15. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    :up:
    [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TIWuWZ4ZO94&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TIWuWZ4ZO94&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

16. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Кај сте бе девојки ?? Шеткате по убавово време :D ако ако :)

17. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Здраво девојки,има ли некого :) Бев денеска во парк,преубаво е,многу народ,сите едвај чекавме малку да се стопли времево..и утре ќе е така па ајде сите во парк.Утре е денот на пролетта така?

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Леле стварно, луѓево конечно сонце видоа за да излезат. Сегде беше преполно :D

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Хипицааааааааааааааааа
    о мор Хипице елај ваму :!: :D

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Гоу-Грл и тебе ама те збесна времево, а? :lol: :lol: :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.