Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Од муабетиве почна да ми се јаде

2. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Цеце да знае дека сум пиела пиво во топ ќе ме стави :lol: :lol: :lol: освен вода и јогурт, и во недела за ручек чаша вино, ништо друго не ми дозволува :lol: :lol: и за кафето се каравме, ама виде дека не се откажувам па попушти :lol: :lol: :lol:

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    sega ne rabotat veke zaedno? a na cece kade i e sega kancelarijata? i kolku se plaka?

4. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Каде што беа порано, Тања е некаде во Ново Лисиче...А цената мислам дека е иста како и тогаш. 3000 за првите 3 месеци и потоа по 1000 денари месечно...

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ama jas bev ednas neli, plativ togas 3000 denari (bev kaj Tanja) posle pauzirav nekoe vreme, pa pak otidov i plativ iljadarka, e sega ako idam kaj cece kolku bi trebalo da platam? iako ne mozam da se resam da odam, ama moram malku da oslabam, nisto ne mi vlaga, ostanav samo so 3 para pantaloni :lol: i nekoja suknja, i nekoi trenerki :lol:
    brakot me ubi... maz mi mnogu me hrani, i mu vikam nekogas, daj ostaj so tie raboti ne kupuvaj, ajde ma mi vika, cim jas te bendisuvam i ete te zemav sto ti e gajle sega :lol: po slatka si mi vakva :lol: barem imam na sto da se potpiram :lol: i koga ke fatam da fatam polna raka :lol:

6. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Девојки,мои виртуелни другарки јас морам да одам оти е време за ручек,а јас денеска наместо само да ве ѕирнам окапав на форумов и ич не учев,а така не се полага државен :? Е па одам јас.Ве гушкам и бакнувам,до следното пишување( речи до утре или евентуално вечер)

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ajde prijaten rucek, i prijatno ucenje, pa ke se citneme, obavezno utre ;)
    kisses

8. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Чао Ферибел :D

Фри, мислам дека и сега би платила само 1000 денари за еден месец затоа што си била и порано...другарка ми со којашто одиме заедно, ова и е вторпат, па таа немаше потреба да плаќа 3 месеци однапред....

9. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ajde da se resam pa ke ti kazam... ako odlucam da idam pa moze ke se sretneme samo nemoj da me sirkas koga ke me merat, da ne se isplasis :? :lol: :lol: :lol:
    mislev sama malku da drzam dieta, ako ne drugo mesto dorucek ovozje da jadam, a za rucek salata i nekoja mandja bez leb... aj ke vidime... moram moram nekako :roll:

10. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Јас неколкупати пробував сама, ама безуспешно...Сфатив дека доколку некој не ме контролира, јас сама на себе не можам да си бидам авторитет :lol: :lol: Сама не ми се одеше ни таму, па затоа ја намолив другарка ми, и еве веќе неколку месеци сме на здрава исхрана :lol: И нормално, од време на време забушаваме со по некое пиво :lol: :oops: Ако решиш да одиш, ќе ти се јавувам да те контролирам и да ти буричкам по совеста :lol: :lol:

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne jas kako i da se resam, sum mnogu principielna... koga otidov prviot pat, za 3 meseci, oslabev 17 kilogrami... i tolku mi trebase... i se otkazav, ama posle ne pazev i pak gi vrativ a mozebi i duplo... vtoriot pat otidov samo dve nedeli :oops: :oops: i mi se slucija nekoi raboti, i ne mozev da idam na kontrola... i pred svadba resiv barem malku da oslabam, i navistina sama oslabev, sabajle koga ke stanev, piev casa voda, pa dva citrona so lazica med (bidejki imav potreba i od vitamin c) i posle doruckuvav nekoe ovosje, rucek, grasok so salata, ili riba, ili boranija, nekogas oriz so salata, i navistina bese ok... ama do svadba, i normalno mi pomogna stresot, nervozite samata vozbuda od toa sto mi se slucuvase, pa trcaj vamu trcaj tamu... ama eve veke tri meseci jadam ko luda :lol: kako nikogas da ne sum probala testenini, burek, simit, gevrek, sendvici, mandja doma, sirenje (ovco) kecap, majonez, lepcinja potpeceni so puter i sirenje... sto da ti kazam... i denes mekicite bea kapak... :lol:

12. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    leleee mi dojde vreme da se spremam da odam doma... ajde LaFille, se citame milo, fala ti sto mi posveti posebno vnimanie denes :oops:
    se citame, imajte ubavo popladne... grizni eden kebap za mene... :lol: :lol: :lol: i zamisli me :lol: :lol: :lol:
    Kisses and hugs

13. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Чао девојче :D Имај убаво попладне ;)

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    pred se da te predupredam, ne sum devojce tuku zena :lol: :lol: :lol: (lelee kolku bi mi bilo glupooo nekoj da me narece zenooo, ili gospogoooo, uste se osekam ko 18 godisna :lol: )
    fala milo, i ti da imas... ajde so kebapite i pivoto ke ti bide dobro, znam... :lol: :lol: :lol:

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.545
    Допаѓања:
    201.667
    Hey, hey, anybody here? 8)

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Mи аген :D
    И пијам кафе ,да турам едно? :lol:

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.545
    Допаѓања:
    201.667
    Ајде турај... ми треба... да се расонам, цел ден спијам на ова времево... како си Като? 8) :D

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Еве АнОООО ;) :lol:
    Еве ти кафенце,дури и млекце ако сакаш дополни си :D
    Денов само за поспаност е...и јас сум таква цел ден.Инаку арна,расположена?

Прикачени фајлови:

19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.545
    Допаѓања:
    201.667
    Да ти кажам право, баш ми го погоди... фала ти :D :D :D
    Арно бе... расположена сум, ама добив, и тоа малкуцка ми влијае :roll: а тебе те осеќам дека си баш расположена ;)

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е мило ми е што ти го погодив кафенцето :D наздравје
    Ај немаш гајле,мене ми заврши некни,сега сум раат до наредниот месец.А расположена сум,онака,О.К :D
    Па од нервирање и тага што фајде :roll: И јас сум си таква личност,многу брзо се онерасположувам,ама уште побрзо ми врви :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.