Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Koj ti e vrskata ma LaFille, ajde ajde pofali se :lol: :lol: :lol:

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ајде сега времево ти е погодено сончево, немој да забушаваш и оди да се сликнеш :lol:
    да не останеш без пасош ;)
    јас немам нов пасош и сега нема шанса да закажам зошто дури за 2012 ќе ми речат да се сликам :lol:

3. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Јас чевли ќе купувам затоа што знам дека ќе најдам добри парчиња за по 5-600 денари во Кочани, овде во Скопје се изгор...Пред неколку години кога купував за апсолвентската забава, чевли си купив од Кочани за некои 1200 денари, а истите овде ги најдов за 3500 денари...не се нормални :lol: 50 евра за чевли не давам па макар боса одела цело лето :lol: :lol:

4. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57

јаааааааааа па да му стегнеш некоја кривична пријава :lol: :lol:

5. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne ma pa ti pa... samo sakav da go pobaram i mene da mi bide vrska :lol: :lol: :lol:

6. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Хаха...да ти фати врски овде во Скопје а :lol: :lol: Баш поради гужвите што ги има овде во Скопје, се уште се водам на кочанска адреса, затоа што таму за еден ден ќе завршам милион работи, плус ќе фатам и некоја врска :lol: :lol: а овде мора да покажам колку ми е долг џепот :lol: :lol:

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    vo skopje e haos neviden... da ne moze covek licna karta da si izvadi, i so izminat rok... c c c c... a za pasos da ne zborime, i za brza postapka se ceka nekolku meseci... a ako cekas redovna kako sto rece go girl, ke cekam do 2012, zatoa ne planiram da idam nikade godinava, a mozebi i narednata :lol: :lol: :lol: ke si sedam tuka... a za razlika o dskopje vo drugite gradovi se vadi za nekolku dena, a ako imas vrski i za polovina cas :lol: ti taman ke se sliknes, i dodeka ja zemes dnevnata doza (kafetO :lol: pasosot ke ti bide gotov...

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ете баш така и после оние од другите градови ќе ми се бунат биле дискриминирани бла бла....абе ајдеееее нека дојдат тука да видат колку е лесно :lol:
    јас како и да е во 2012 ќе морам да вадам нов пасош зошто стариот ми истекува, а сега ако треба да одам некаде повеќе ми се исплати виза да вадам, зошто по брза постапка е 5000 ден. и се чека 1 месец - е*ати брзата постапка :lol: :lol: :lol:

туку за чевливе навистина поефтини се во други градови, еве јас знам во куманово се по 1000 ден. најмалку поефтини отколку тука истите чевли :roll:

9. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Оваа година ќе има помалку туристи надвор од Македонија :lol: Тие што лани одеа, оваа година немаат пасош :lol: :lol:

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ne sum bila vo kocani... ne znam kakvi se cenite... znam isto vo strumica se eftini, a vo kumanovo od damna ne sum bila taka da ne znam ni tamu kako e... abe i vo sk sega se naogaat konduri eftini... pa ne mora od ramstor da se kupat... ima vo trgovski... samo definitivno ne gi podnesuvam kineskive konduri... i zatoa nikogas ne kupuvam... po dobro od carsija ke najdam turska roba i ke kupam ili do sutka ke trknam ama kinesko od trgovski ne kupuvam, i tocka...

11. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Зошто да не купиш? Ако не ти мирисаат нозете, после едно облекување на кинеските кондури имаш миризба за следните месец дена :lol: :lol:

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: кинеските се за 1 упитреба и смрдат на гума, а во центар во КОЛЕ има ефтини чевли и во URBAN STORE така мислам се викаше таа кај билна аптека ;)
    иначе и кај мене во населба има прилично ефтини чевли па комбинирам некако, ама повеќе од 2000 ден. за штикли не би дала, зошто не ги носам нонстоп :D

13. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Од Урбан лани за роденден се почестив црвени сандалки и душата им ја извадив :lol: :lol:

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    jas stikli ne kupuvam narednive 4 godini :lol: imam edna vreka so stikli koi sum gi nosela samo po ednas ili dva pati... mnooogu retko nosam stikli, samo za nekoja poooosebna naj posebna prilika, si nosam obicni elegantni konduri so epten mala stikla, a za sekoj den baletanki po klasicni ili vo boja...
    vo megu vreme da ne znaete kade ima interesni ubavi i eftini baletanki? da odam da vidam pa narednata nedela koga ke zemam plata da odam da gi kupam... sakam edno dva para da si kupam...

15. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Високи штикли носам само ако одам некаде со кола и ако нема многу пешачење од колата до таму кај што сум тргнала :lol: :lol: Инаку за на работа, максимум 5 см штикла дури и тоа ми е понекогаш високо...Кога имам часови, се случува и по 3-4 саати да стојам па кога ќе си дојдам дома легнувам на кревет, а нозете на ѕид ги исправам :lol: :lol:

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    па штознам за балетанки, јас лани од албатрос си земав едни црни, а кога гледав во урбан и во албатрос имаше најинтересни и во IL CAMMINO тие три продавници :) лани имаше па би требало и оваа сезона да донесат интересни модели :D

леле луѓе ќе не караат модераториве...темава за чевли ја има на друго место :lol: :lol: :lol:

17. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Па таму само слики се ставаат :lol: а овде си правиме нормален женски муабет :lol:

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ajde kazi kade da najdam ubavi baletanki...

jas licno nemam potreba za visoki, visoka sum si samicka... :D

19. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Ај ќе видам во Кочани па ќе ти кажам :lol:

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75

tamu se zbori za visoka stikla (za moderno ubavo) nie tuka se tesime i so kinesko :lol: :lol: :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.