Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Е баш ми е мило ;)

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    жениииииииииии :lol: :lol: :lol:
    добра ви вечер...имајте убава и пријатна вечер :D
    јас некако го запоставив форумов....ама еве ме назад :P .....што има старо-ново ајде фалете се :mrgreen:

3. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Ехејјјјјј Го грл :D фала имај и ти убава вечер...а иначе шо да има старо ново тоа си е :D кај тебе :?:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    кај мене само си се трупаат обврски....дур се освестам цела планина од обврски ми се направи и сега кој крај да го фатам :worried:hock: ништо друго нема...само нови обврски :lol:

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    devojki kako ste dobra vecer i na vas :) deneska mi e mn dosadno nezz so da pravam :( dadete mi nekoja ideja :roll: barem do 8 dodeka ne pocne sheherezad :lol: :lol:

6. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Леле и ти ли таа шехерезад :D :D аман бре луѓе :D а некоја идеја нз те седи тука муабети со нас :) јас сеа ке поцнам Хари Потер да си ја читам ја најдов електронска верзија седмиот дел и многу многу мноооооооооогу сум среќна :D :D бај д веј има некој заразен со него :D :D

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ах мене ќе ми се смеете кога ќе ви кажам ама си се занимавам со миленичето на фејсбук :oops:
    многу ми е интересно и му ги уредувам собите :lol: :lol: :lol: што да правам кога нема друго поинтересно на интернетов...сите можни статии ги испрочитав :D

8. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Jas pa igram sims cat pat koga mi e dosadno :) :D :D :D mnogu mi e interesno d ai ureduvam kukite :D :D :D

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    иначе многу сакам да уредувам ентериер и такви работи....ама пошто во реалниов живот немам доволно можности и финансии да си експериментирам....вака виртуелно :lol:

10. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Iсто решена сум да станам архитект и да си средам една кукичка или станче по мој вкус и лично мое..животна желба :) иначе Го Грл од кај си ти..некако со дијалектот како комшивка да си ми :)

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    од Скопје сум....ама незнам може некогаш да пишам и на дијалект некој збор несвесно зошто дома ми преовладуваат дијалекти од западна Македонија :lol:
    ти од каде си?

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.637
    Допаѓања:
    202.040
    Поздрав до сите вас девојки, како сте ми денес?

Катја... јас сум фан на Хари Потер, ама само книгите... филмовите не ми се нешто особено иако последниов и не беше така лош... ама дека глуми Ралф Фајнс во последниве три, уживам да ги гледам :P :lol: 8)

13. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Леле конечно да ис најдам некој за муабет за него јас сум фан повеќе на книгите исто ги читав нз колку пати а сега седмиот дел го Читам електронска верзија и знаес каков е..уууу :) ама ги сакам и филмовите :) а иначе да се надоврзам на предходно од Кочани сум јас :)

14. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    890
    Некој таму го спомна филмот вики,кристина,барселона-јас го имам гледано и тоа повеке пати и ми се свиѓа затоа да не се мислиш дали да го гледаш а ако си го изгледала од сабајле пак пушти си го :lol:

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.637
    Допаѓања:
    202.040

Море јас си ги купив... сите книги ги имам, на англиски :D и ги читам секое лето :lol:

Од Кочани си? Бев таму на 3 јануари... т.е на Осогово бев... и супер си поминав :D

16. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Јас ги имам сите освен последниот оти уште нели нема на македонски а англиски не сум толку добра да читам книга :oops: а Осогово уффф преубаво е ..ние скоро секое зимо сме таму кај една другарака на викендицата а овој распуст баш не бевме :( ама и Кочани е прубав :D мало тивко гратче супер ми е мене за живеење :) Ти од кај си :?: :)

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.637
    Допаѓања:
    202.040
    Од Охрида града 8) :D
    Јас повеќе по вода сум и по лето, ама ептен ми се бендиса таму горе... многу убаво е, имаше многу снег дента кога бевме, ама ладно, некои -8 степени беше :o плус со некое остро ветриште, се измрзнавме... среќа мотелчето ни се најде :lol: :lol: :lol:

А за Хари Потер, па не можам да ги читам на македонски, глуп ми е преводот... а и посекако почнав на англиски да читам, па не е тешко....

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хахаха да се надоврзам на муабетов глумецот Хари Потер ми беше симпатија кога излегоа првите два дела од филмот :oops: :oops: :oops: ах тоа беше некаде втора година средно :lol:

19. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    ааа се наоѓа тоа да е таму уште многу :D :D А јас најчесто сум на одмор у Охрид и многу ми е пријатно кај вас :)

20. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    И мене ми беше кога излезе првиот дел бев убедена дека сум заљубена во него :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.