Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    ммм....привлечно кафенце и природно сокчеее ... :clap: јас сум за

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Еве, одма ставам :D

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Devojki zdravo i od mene, valda ne smetam ni jas da vi se pridruzam na kafe muabet, inace do sega se trudev da vi go citam muabetov sto ste go imale prethodnite denovi vo ovaa tema, ama ne mozammmm mnoguuu imaaa samo do 18ta stignav i preskoknav na poslednava, inace sega sakav da si naracam kafe ova vtoro ke mi bide od sabajle... pa da si prodolzime so muabetot... bez kafe ne biva

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ариел и за мене, без шеќер. :D
    Јас ако сакате јаболка да ви излупам? :D

5. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    abe hipica tebe ke ti e najdobro u resen da si se omazis zs tamu ima jabolki na toni, da ne gi plakas vo ohrid skapo :D pa samo jabolka jades bre devojce cccc smeni malku :lol: :lol:

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :lol: :lol: :lol: Абе не ги плаќам за плаќање, баба ми имаат јаболка, па ни даваат и нас. Али ајде чим викаш да сменам, киви сакате? :D

7. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Jas pa obozavam sok od cedeno jabolko, mmmm

8. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Hipica, daj da se dogovorime so baba ti, jas ke i nosam spomenici i sulpturi od skopje a ona jabolki na mene?! sto vikas? :oops:

9. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    што и да е овошје е добро ... бтв за и јас пијам кафе без шекер и ретко наогам друштво за да не мора да варам по два пати да прљам две џезвиња хахаха...значи обавезно пиеме кафе заедно со hipica

10. peperutkaa

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    eee киви може, така убаво со мед одозгора и по некое кругче банана ммммм :up: убајни :D

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    e jas si pijam kafence sea,mi donese deckomi na rabota srce e :D mene mi se pie prirodno sokce,ke si napraam vecer..hipica frli edna kiva navamu :D free spomenicite ne gi davame,so ke praime bez niv,na sto ke vrsat nuzda gulabite? :lol:

12. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    имам идеја ке ви го дадам рецептот од дечко ми со кој ме изненади вчера ...јаболки киви банани мандарини портокали ситно сецкани ,шлаг пена одозгора и малку течно чоколадо за декорација ...мн вкусно беше :D :D :D

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    пак муабетиве за јадење и пиење.....а да кажевте која што сработила од сабајле а? :lol:

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    tanjaaa super ti teknalo... i jas sto bi piela segaaaa :( ama nema na rabota :( pa ke cekam do vecer doma ke si praam dve ti jabolki, eden morkov i eden portokal u sokovnik, i sokce mmmmm

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Е ај киви, мед, јаболко, ама сеа банава од кај ти текна?!?!
    Јаболката може и нелупени, туку кивито е проблем, мора да се лупи, ептен ме нервира :D Ама атер на витаминот Ц

Фри, не се труди да читаш од почеток, три дена ќе ти требаат :D

Туку јас ставив филтер кафе, многу порачки ми се собраа, немам толкаво ѓезве, а не можам сега експрес лонецот да го вадам, не ми е на достапно место :lol:

16. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    сабајле ме разбуди дечко ми да му пеглам кошула за работа испеглав му сварив кафе ..дојдов на работа еве работам и ве набљудувам истовремено и вас ...и се мислам што да направам ручек

17. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    abe tanje za eden spomenik i ti se prais sega, i taka mnogu gi imame i uste poveke ke gi imame, pa za eden, barem ke ni sluzi za zdravjeto, ke lapneme po 10 kila jabolki... i nie nesto air da vidime od spomenicine... barem tolku sme zasluzile, i plus prirodni sokcinja ke si praime... mmmm

18. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    остајте што сме сработиле сите сме расположени за кафе муабети ..ариел да не се покаеш што не собираш толку ???

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Лавица, рецептов е супер, ама јас би додала на овошјето малце шеќер и рум, да отстои така пола саат, а после шлаг и прелив...
    И да, пак ние за јадење :D

Јас денес работам од дома, и ми се бендиса... ќе им кажам да не трошат за мене пари за кирија и сметки, добро ми е и вака :lol:

20. peperutkaa

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    ти па лавице ручек ке правиш... дај му 50 денари и нека си купи што сака :D :lol: се шалам .. Еве идеја да ти дадам јас ке правам т.е маж ми порашал кокош еден од макси д и ја уште компирчиња да испржам и мммм ајмо на ручеекк дами. Па еве ти идеја ако во близина имаш маркет на макси д. А таму кој ме праша од кај ми текна банана? па јас банана можам и со грав да јадам шо се вика ептен ги обожавам , ама они па од толку што ме сакаат не цакат да го напуштат мојот дигестивен трак.... :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.