Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    ariel, ete od mene si slobodna milo, ne mora da pravis, jas si naracav makiato, si imame bife na rabota pa mi go nosat, od tolku rabota sum zasluzila nekoj kafe da mi donese, ama denes :oops: izvinete ne mozam da se pofalam za rabota, od sabajle zaglaviv tuka... pa ke vidime sto ponatamu :oops: ke bide cel den e pred mene :lol:

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Какво каење, за вакво друштво... во секое време :D

Не ми го бендиса филтер кафето фри, а?

Шо не кажа, и макјато ќе стокмев... проблем ли е :lol:
    Ама фала што ме поштеди у секој случај. Имаш дупла доза сокче од мене :D

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    mmmmm, gledam jas kiselina ke me fati denes od sokcinja, ama od tebe ariel i otrov da e ke go pijam, ne za drugo, poradi golemoto srce koe go imas, osobeno denes nesto :oops:

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    A moze li uz muabet da ve prasam nesto za sovet? leleee devojki nesto vo posledno vreme zadnicava me cesa, ne vnatre tuku kaj butovite, imam prirodno suva koza, i izgleda od sedenje ke da mi e, sto mislite vie? pa aj i jas malku da ve iskoristam :lol:

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас да не ве мачам сама си сварив едно јако турско и го испив додека ви го читав муабетов за да бидам во тек со настаниве :lol: :lol: :lol:
    тек сега треба да почнам да се спремам за на факултет...а да бев од сабајле ќе си завршев и сега ќе уживав ;(

6. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    Ариел си е секогаш расположена за кафенце и муабет една од најактивните на форумот мора да ја пофалиме ...
    а за пеперутка фала на предлогот одлична идеја , само да не заборавиш и супичка да направиш со коковчето ...ммм прсти ке излижеме :clap:

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Абе не верувам дека на баба ми нешто многу многу ќе и користат спомениците. :lol: :lol:

8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Е сеа незгодно ми падна :oops:

Иначе појма немам за проблемов фри,ама ако е до сува кожа веројатно ќе ти се перута и во таков случај мачкај се - можеш да си носиш млеко за тело со тебе сегде, и да се мачкаш повеќе пати во текот на денот

Мореее кокошка, што убаво... а јас ќе јадам спанаќ... ај здраво било, железо, ова-она...

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хипица и нас не ни користат сопменицине и склуптурине низ градов па затоа сакаме некако да ги компензираме за било што....дај што ќе дадеш, јаболка,пастрмка не е проблем :lol:

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    Пуууу за пастрмка, се' носи :lol:

11. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :lol: :lol: :lol: abe ke vi sluzat i na vas na nekoj drug da mu gi dadete za zamena za nesto, ... i taka oni posle i se taka ke si tece... vazno ke se otarasime :lol:

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ааааа пастрмки кој сака, тука ќе си дојде. А за јаболка не е проблем, еве со кафе ќе ги компензираме. :D :D

Што ми текна....каде е Реинбоу бе женски?

13. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Да стварно убаво што ми предложи е ова ке биде ручек за сва времена :D :D
    Ферее носиш ли хулахопки нонстоп под панталони или потесно здолниште. Ако носеш од нив те чешаат бутовите зашто се кубат влакненцата. и јас понекогаш го имам тој проблем
    ;)

14. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    jas hulahopkite ne gi simnuvam od mene,stom zaladi pa do prolet ama zadnikot ne me cesa :lol:

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    мој човек си била Тања. Без хулахопки никаде :lol: :lol:

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    ko e poladno i hulahopki i helanki si nosam ozdole pod trenerkite,samo kuti ne kazuj na nikoj ;)

17. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    leleee a jas pa nemozam da podnesam hulahopki...ama nikako..ma neka bide lacno kolku saka ne oblakam....aj mozebi ako e so nekoe fustance vo zima..aj kako taka..ke se nateram od sto moram...ama pod farmerki.......brrrr.....mene mi e mnooogu jezivo....me cesa, me pecka, me nervira......auuuuuuuuuu :lol:

18. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pa ne ti e ladno ko si iskocena nadvor?ke ti smrznat jajnicite.zenski sme mora da se pazime..

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.234
    Допаѓања:
    140.243
    И јас мразам хулахопки, и сега ми текна дека ме чешаат бутовите од нив ама само кога одам брзо. Ама пошто сум претежно во сукњи - нема бегање...

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    abe jas nosam hulahopki, no cesanjeto ne veruvam deka e od toa, ova se slucuva samo vo predelot na zadnikot, osekan deka od suvata kozam e bidejki nekogas od cesanje mi iskaca suva korka od kozata, ne znam ineteresno e ova i se mackam doma pred iskacanje ama pak po nekoe vreme se pojavuva cesanjeto... epa toa e... ke se cesam sto da pravam :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.