Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    kuti...svesna sum ama so da praam....s`klet ziv sum....a pa ne mi e mnogu ladno, posto neznam kolku bi mi bilo toplo so hulahopki :lol: a znam deka treba :lol: da se cuvam ama...ako pominam vo zivotov bez nekoj pogolem problem radi mojava golotija :lol: , kako bubrezi i jajnici vo goleeeeem kar ke bidam :? :lol:

2. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    kaj nas koga vikaat na malo dete"tebe nesto kako da te cesa gazot" znaci si bara deteto kotek :D

3. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    enca69 sepak golotijava ti stoi (spored slikata neli) i ti se isplati da ne nosis hulahopki :oops:

4. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :lol: :lol: :lol: pa maase mazot mi sinoka po gazot plas plas plas ama djabe :lol: :lol: :lol: aj mozebi od edna vecer ne pomaga, :roll: ke mu se ponudam i vecerva, pa ke vi kazam rezultat :oops:

5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    :lol: :lol: :lol: :lol: bogami mi treba eden zdrav kotek...........lele lele :lol: ....ne samo za ova...se da mi dojde na mesto....nepodnosliva sum stanala :lol: ....t.e od sekogas sum bila ama denovive sum vo ,,najdobra forma,, :lol: NEKOJ DA SE PRIJAVI, DA ME IZNATEPA ASALNO? :?: :lol:

6. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    enca za poslednovo nikoj nejke da ti odgovori igleda :lol: ne znam zosto?! :roll: aj da podrazmislam zosto :lol:

7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    hahaha kotekot ne bil namemet za mene ama kako si se pronajdov....ama koj si ja ima muvata na kapata :?
    ali uste vazi da se prijavi nekoj :lol:

8. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    free od ednas na vecer toa ne pominuva,treba dvapati na den ednas na vecer i ednas na sabalje :lol:

9. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    enca,ne da mi se tepa nekogo,rado bi te natepala,ama zal mi e da ne te boli :lol:

10. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    leleee nemoj sabajle te mola... edvaj se budam edvaj stigam na rabota... osven za vikend... ke treba da cekam togas do petok sabota i nedela :lol: do togas neka mi e prijatno cesanjeto :worried:hock:

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    hahaha...free....pa ne sum do tolku ko na slikickata, ama ima nesto :lol: ....e da pretezno stomakot mi e gol....pa i nozete ustvari....pa i....lele koga ke razmislam mnogu gola odam....arno mi vikaat fosilive araund mi :lol:
    a kojznae zasto ne se prijavi nikoj :?: ne e valjda pogresno da me svatija :lol: mislam na vistinski, zdrav kotek....ne u kontekst ko tvojot od soprugot :lol: ....pu pu pu skraja da e na zenski forum takov kotek da baram :oops: :lol: ....poleka so fantaziite zenskiiii :lol: ....se salam ....haha..ha ........bac :lol:

12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pa te svativme za kakov kotek mislis enca,ne za onoj drugiot so vikas pu pu skraja da e :lol:

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
  14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Tanjeee naq koj kotek mislese za enca a koj za mene, daj odluci se ednas :lol:

15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    pa za tebe za onoj sexy kotek (ama od maz ti) a za enca onakov vistinski kotek :lol: ama enca se uplasi,da ne e i za nea takov pa oddaleku se brani :lol:

16. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    enca vo momentov si vika "Bolje spreciti nego leciti" :lol:
    a za mene kotekot ke da e lek mislam deka ke go isplasime cesanjeto, samo uste petok da dojde pa da pocneme so tretmanot sabajle-navecer i tako....

17. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    vidi dali deluva pa pisi....da znaeme dali da pocneme da primenuvame takov tretman...protiv cesanje, cesanje na nekoe rebro...golotija premnogu.... :lol: :lol: :lol: :lol:

18. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    aj vazi... ama i vie ke treba da cekate do petok sabota... :lol: pa ke vi kazam... a ako ne vi pisam znaci uste trae tretmanot, a toa moze da trae i trae i trae... i na kraj da zaboravam od traenje... :lol: sepak mislam deka treba da probate :roll:

19. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    jas ve napustam prijatelcinja,moram da idam,ostanete mi so zdravje :P

20. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    da ne se isplasi od kotekot tanje... ili mozebi te zagreavme... :lol:
    kaj i da ides ubavo da si pomines tanje, pozdrav i milo mi bese i sekogas mi e milo da razgovaram so tebe, neli znaes ;) pozdrav

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.