На два-три реда муабет...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by LaFille, Feb 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

ееееееееее јас да ви кажам сериозно почнувам да се чувствувам заостанато покрај муабетиве што ги читам на форумов,а и околу мене што слушам дека уште на 12-13 години фаќаат дечковци и веќе на 14-15 се сексуално активни.....веќе се прашувам дали моите сваќања се застарени или младинава е пореметена :? :? :?

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Уште на почетокот во претставувањето ветив дека нема да се мешам таму каде што не ми е местото.Едноставно не сум дорасната и не ми наликува да се мешам на место и да се правам попаметна и поискусна кога допрва ме чеката многу работи да ги преживеам.Инаку има секакви знам примери за едно девојче кое што лани стана бремена на 14 години :?
    Како прво прашање е дали тоа дете што ќе го роди ќе биде здраво.Второ доколку абортира постојат шанси да неможе да има повеќе деца.Автоматски цел живот и прекинува тука,а зашто за да се направи главна и да докаже дека прва стапила во односи - не ми треба таква слава !

3. kate21

kate21 Популарен член

Ма не просветена,се срамам од нив.Каде им се родителите,што не ги испретепаат.На 14,13 години знаат орален,анален,таа прееска во автобус и кажуваше на другарка и како таа со својот МУВАЧ вечерта имале неверојатни односи,свршила,тарам тарам,Мислам што зане таа бре,уште нема редовен циклус :worried:hock: А ја знам,и м ислев дека девојчето е барем малку ок,така ми личи :?

4. LaFille

LaFille Истакнат член

Јас некаде напишав дека со моите 28 години се чувствувам ко стара мома :lol: читајќи ги постовите на девојчињата од по 14-15 години и нивните сексуални искуства, дури ќе помислам и дека сум фригидна :lol:

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ужас... и после да не сум бремена не знам шо. Па така е кога неинформирани деца влагаат во сериозни работи..

6. Wild.Child

Мислам дека најмногу е до детето и до начинот на кој родителите го воспитале.Доколку и неговите родители го направиле истото - не очекувам ништо попаметно ни од него...Прават глупости...Имам еден другар кој пуши секој ден му викам во школо да престане,а тој добро добро...Утре дента секој мал одмор доцни на час и влегува затрчан,а кога ќе седне на клупа ги прска прстите со дезодоранс ... :? Бега од часови,краде...сам си прави лошо за себе

7. kate21

kate21 Популарен член

Грозно е сето што го праавт.Морав да кажам,многу бев разочарана.Мислам не дека треба ми е гајле ама таква сум по природа,имам братучеди,внуки,се плашам за нив.Ама кога немаат памет во глава...на триесет години ќе бидат раширени во нозете како...воз да им поминал...и од нивните деца...брееееее.кој зане што ќе биде :(
    Како можеме ние да сме паметни.Еве јас сум во 7годишна врска,со 4-5 години секс со дечкото,можеби мала почнав ама мајка ми ми објасни се,со него си веруваме,и никогаш не сум се палшела дали сум бремена или имам некоја инфекција.Се изнапишав ама морав да се издувам

8. LaFille

LaFille Истакнат член

Навистина не можам да разберам...има 14 години, дечкото 16 години, нему му вриштат хормони во двете глави :lol: а таа се плаши да не го загуби демек лов ов мај лајф...и после ме допираше преку гаќички, па и прст ми стави да не сум бремена...алооооо...каде со тој памет :o

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

се е тоа до неинформираноста и љубопитноста....во столот на АЈДЕ ДА ПРОБАМ,ДА ВИДАМ ШТО Е И КАКО Е....и после деца прават деца :? јас мислам дека крајно време е да се воведе програма по училиштата за сексуално образование и тоа не во средните школи туку уште во основно....па може барем малце ќе се освестат и ќе сватат во што се впуштаат....а за родителите нивни само едно големо УАААА затоа што посветувајќи се на работата и милион други глупости забораваат да ги воспитаат децата во оваа насока :x

10. kate21

kate21 Популарен член

Леле извинете ,зедов да ве замарам со работи кои секаде ги среќаваме.Е каде со тој памет де!
    Ац зошто некои родители спијат на очи и уши :?

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Уште еден проблем е пиењето алкохол уште на 13год. Леле летово во парк пијани деца девојчиња со шишиња во рака. Страшно! па се клатат се смеат, оф леле... и после сексови на пијано не знам што. И да се согласувам апсолутно дека родителите се криви.

12. Wild.Child

Зашто и тие се исти...за нив е тоа многу нормално да се почне со односи на 12 - 13 години.Каква мајка - таква ќерка !
    Родителите се најголем пример за децата...

А за пијанството е сеа во МОДА.Ако се опијаниш си главен фраер после цела недела за тебе само се збори...Бог да чува ! :worried:ilent:

13. LaFille

LaFille Истакнат член

Па и не мора да значи дека секогаш родителите ја направиле истата грешка да се земат на млади години, но доста често се случува и кај родители кои се затрчани по кариера и пари, а ги запоставуваат сопствените деца...Работат по 12 часа на ден 7 дена во неделата само за да спечалат некое илјадарче повеќе, а ваму малата шмизличка и големото фраерче се работат на големо...Налет нека се и пари и се ако го изгубам своето дете

14. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Леле стварно ова се страшни работи,и кај нас што е мало место ги има.А штом е мало место значи родителите побрзо ке дознаат,ама тие дознаваат ама пак ништо,детето ке им паднело во депресија друштвото ќе го загубело,и после што ке му правеле.Имам помали братучеди и да ви кажам само им трубам.Смешно ми е да помислам што правев јас на нивни години а што прават сега.

15. LaFille

LaFille Истакнат член

Јас често на братучедите им велам дека сум млада за да станам тетка :lol:

16. kate21

kate21 Популарен член

:lol: :lol: И јас на внуките оти за баба скраја да е,уууу чекај уште јас немам деца :lol: :lol:

17. Wild.Child

Од Шехерезад можда учат...Почнува серијата а пред неа дека е достапна за сите возрасти.Како да не ! Не е цртан па да можат и стари и млади да го гледаат ! Искрено Не ни ја пратам но моите ја гледаат па почетокот ми остави впечаток...

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Ќе ве молам лоша работа за Шехерезад да не сум прочитала.
    Идол!

19. Wild.Child

Хахаха не за Шехерезад.Не кажав ништо лошо туку мислам дека цеца од 5 години не треба да слушаат такви глупости а поготово како им е погодено дека е синхронизирано ... милина...

20. kate21

kate21 Популарен член

Ама таман сега почнаа со лошите настани,па децава ќе уживаат.Само едно ме бндисува-не ги даваат сцените кај што водат љубов цели како на шпанските сапшуници,слекување,па мазење,ее цел саат ;) Ете ти позитивно бре и од филмов ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.