Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На два-три реда муабет...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од LaFille, 8 февруари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.123
    Ептен :D Инаку јас не сум за гледање на кафе. Еднаш баба и на една другарка ми гледаше и ми рече дека може да се омажам а ја бев уште мала и од памет се извадив. И од тогаш баталив гледање на кафе :lol:

2. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Абе не се секирај секогаш е така... сите очекуваат од тебе да си достапна 24 часа на ден за нив, а кога тие ти требаат никаде ги нема. Кога бев помала мислев сите дека ми се другарки и дека луѓето се добри, ама кога пораснав сфатив колку сите се само за да те искористат и после да те фрлат „као карту после пута“. Ете тука можиш да си го трошиш времето со нас ;)

3. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Ами неможев ни пред комјутер да седам зафатен ми беше се е наопаку кога не сака да биде нешто не бива, инаку да ве прашам дли сакате да си се шеткате самиииииии, јас обожаваааммммм и мноогууу често си се шеткам самичка многу ми е убаво затоа што можам да си размислувам колку сакам и за што сакам и никој да не ме прекинува :worried:ilent:

4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.123
    eхеее и јас исто поготово со музиче :D

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    iskreno sakam :roll: ama nikogas ne sum trgnala onaka epten sama na setkanje. jas taka koga na pr si odam od nekade samicka i togas si razmisluvam nikoj ne me zamara ete ajde toa da go kazam setkanje sama :)

6. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540

Ова што го напиша сосема е така многу пати сум го почувствувала тоа како другите се околу тебе тогаш кога им требаш кога тие ти требаат никогаш ги нема, што е можеби и подобро затоа што самиот ке си сватиш што треба да направиш затоа што од денешните пријателки и другарки може само лошо да добиеш многу ретко да добиеш некој корисен совет кој е кажан со чисто срце и душа...

7. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Времето за размислување ми е пред спиење :lol: :lol: околу 30 секунди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Убаво е да си шеткаш ама не сама. Сакам да има некој со мене и да си кажам на глас тоа што имам и да слушнам некој совет.

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    stvarno mn se nervoram od takvi licnosti :twisted: a ako tie ostanat sami idat so tebe i ti zvonat a ako ti moze si vo krevet so deckoto :roll: ama taka e, i pak na kraj ke popustis ke mu pomognes za so i da e. abe kazav jas nema veke taka beee ;) trpev trpev e pa na glava rulet mi zaigraa :twisted:

9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Времето за размислување ми е пред спиење :lol: :lol: околу 30 секунди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Убаво е да си шеткаш ама не сама. Сакам да има некој со мене и да си кажам на глас тоа што имам и да слушнам некој совет.

Во ред е и тоа ама некогаш е потребен и мир тишина и место каде ѓе можес да размислуваш за некои работи без никој да те вознемирува едноставно некогаш имаме потреба да бидеме сами :|

10. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Затоа ќе си ги прашаш членовите тука секогаш имаат корисни совети кажани со чисто срце и душа. Кога се нафатиле да пишуваат тука и да се обидат да помогнат сигурно имаат добро срце и душа ;)

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    pa i nikoj tuka ne ti misli loso nema polza od toa :) kolku se moze ke se pomogne :up:

12. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    2468 Во право си и не им дозволувај да ти ги уништат моментите кога си со дечкото мене од такви нарушувања од страна на другарки и пријателки или негови другари и пријатели ми се растури и една врска, секогаш некој да има да смета да не те остават на раат, на мир

13. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Затоа ќе си ги прашаш членовите тука секогаш имаат корисни совети кажани со чисто срце и душа. Кога се нафатиле да пишуваат тука и да се обидат да помогнат сигурно имаат добро срце и душа ;)

Не сакав тука никој да навредам, ако некој се навредил се извинува и поззз до ситеееее

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    abe toa jas go sogledav i veke go znam i kraj staviv na se znaci ne se zamaram tolku kako nekogas. oti mene da mi zatrebala mala rabota nikoj ne mozel da mi pomogne. samo zal mi e sto mojot decko uste ne moze da go sfati toaa :twisted: a se pravi deka sfatil :lol:

15. magic

magic Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    81
    Не си навредила никој, велам за твоите другарки ако не можат да ти дадат добар совет да пишиш тука, па ќе ти помогнеме ;)

16. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Еееееееее такви се машките се прават дека се знаат а на крај излева секогаш како со сме им рекле дека ке биде и шо е најлошо и кога ке видат дека сме во право пак не им доѓа паметот

Инаку благодарам на поддршката и доволно ми е што си кажав тоа што имав

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    znaeteee... ;( ;( vakvi muabeti odamna ne sum pravela, ne sum se otvorila...zasto sfativ deka nitu edna od moite drugarki ne e drugarka :( osven deckoto koj mi e se :D ama ponekogas e potrebna drugarKA...

18. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Така е сепак е потребно зенско друштво понекогаш ама вака и да си кажиш што имаш што те маче ем ќе добиеш совет ем сигурно че биде искрен

19. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.123
    Јас не би можела да си го замислам животот без другарките. Си имам две најдобри и у добро и у лошо сме си заедно и секогаш си наогаме време да се видиме и да расправиме што и како :D

20. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Аааауууууу луѓе уживааммм во моментот си се дружам со вас, си слушам музика и си мезам мајонез салата мх мх мерациии

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.