На излегување во штикли, или...?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lolipop23, 28 март 2010.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Зависи каде одам и како се чуствувам.Најчесто доколку на вечер излезам само на кафе носам балетанки па и патики,а ако пак излегувам така во некој бар,клуб носам штикли,но не секогаш.Сепак се е до удобноста :) Преку ден се разбира чизми,патики,балетанки :)

2. WeHeartIt

WeHeartIt Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2012
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    130
    Зависи каде одам..ако одам на обична прошетка низ парк по булевар итн. носам патики. Кога одам на забави,диско,кафичи со штикли или полна пета а балетанки носам најчесто кога сум уморна од штиклите и кога сум облечена поелегантно! :)

3. Cinderella11

Cinderella11 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    51
    Досега секогаш на излегување носам патики,Балетанки,сандали и итн.Никогаш штикли досега,па натака.. :lol:

4. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Ниско. Имам еден бар балетанки и еден пар чизми од кои не се делам и се се врти околу нив. :)
    Ама кај и да е мора да се одделам од нив затоа што чевлите на висока потпетица од кога збираат прашина.

5. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Па зависи каде искачам, за во дискотека штикли обавезно..за на кафе или било каде никако штикли, обично патики а поретко балетанки и чизми

6. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Зависи од расположение. Некогаш ако сум расположена одам со штикла, некогаш како на пример преку лето, со римјанки. И тоа за викенд. Преку зима сум во чизми, од кои само еден пар имам рамни, а сите останати ми се на штикла. И еден пар на платформа.

Исто така зависи каде е планот да се излегува. Ако сме за на кафе само, може и без штикла да помине, ако сме за продолжување некаде, штиклата е неизбежна.

7. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    834
    Допаѓања:
    603
    Зависи каде ќе излегувам. Ма да сакам штикли и почесто носам.

8. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Би сакала да можам да носам штикли, но дечко ми е колку мене и кога ќе облечам штикли сум повисока од него и неубаво изгледа. Па поради тоа носам или ниски чизми, или пак балетанки,римјанки,апостолки. :)

9. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    687
    Не кога излегувам само во патики,најудобно :D

10. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ако мислиме баш на излегување, тогаш обавезно штикли. На прошетки, на кафе и слично носам балетанки, сандали, римјанки, патики :D

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Сакам штикли и тоа високи, иако летово мислам дека не соблеков балетанки каде и да одев. Краток шорц или фустан, балетанки и голема ташна-совршена комбинација, плус удобна :D
    Штикли преку ден ретко носам зашто сакам да пешачам, а сите штикли што ги имам се високи, дали еден пар само се ниски. Иако балетанките имаат блага предност во последно време, не им откажувам љубов ни на штиклите :)

12. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.646
    На излегување во патики. :angel:
    Штикли носам многу ретки, ама многу.
    Евентуално за родендени, забави, некои такви настани. А на излегување, порано имам 2 - 3 пати испаднато со штикли, ептен имав една другарка која многу сакаше да носи штикли, да се презентира. Додека дружев со неа носев штикли.
    А сега, овој период, нешто чизмички носам, а балетанки ретко. Еден пар имам салам и еден пар римјанки што ги имам за секој случај, не се знае кога ќе ти притреба нешто.
    Најчесто сум со патики. Кратки пантолончиња, маичка и патичиња, не се замарам како одам, дали ќе ми се свитка ногата, дали ќе ми се смее некој.

13. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Па најчесто излегувам во штикли. Поради височината :)

14. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Јас секогаш излегувам со штикли, навика ми е и убаво ми е чуството.

15. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Исто како што кажа Chocolate.me ретко носам штикли...За родендени,забави или некои посвечени излегувања...Што знам...Поудобно ми е во патичиња,чизмички,балетанки и сл... :)

16. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    1.050
    Многу зависи каде ке се оди и кога.Ако е за вечерно излегување носам штикли,преку ден балетанки,патики,чизми.

17. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Досега штикли немам обуено а и не планирам, се сметам за мала уште :lol: (не баш , ама не ми е удобно во штикли, и крај)
    За излегување .. зависит.. назима мојт да се десит и во чизми на плута а иначе и во сандали :) и патики мојт да се десит (зависит до каде и кое време..)

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    штикла,пуна пета,балетанки,чизми,сандали и патики може али стартки али убаво искомбинирани :!: ...

19. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    За вечерни излегувања и свечени пригоди, најчесто во штикли. За поопуштени пригоди, може балетанки, патики и слично.

20. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    за преку ден патики а за навечер во град за прошетка чизми или патики а за во кафич или чизми или штикли. :)