1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На излегување во штикли, или...?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lolipop23, 28 март 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    За вечерни излегувања штикли секако освен на саем коа има журки носев чизми есента и зимава, може и во балетанки ама патики за било кое вечерно излегување не :/ за преку ден зависи од пригодата се доаѓа во предвид! Инаку штикли 10-12цм ми се таман :)

2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    За вечерни излегувања штикли , на работа исто така секогаш во нив, а за до некаде на брзина во штикли ама не многу високи :) што значи секаде на штикла и без нив заборавив како се оди :) Добро не секаде дома не ги носам. Денес во патики спортував па цело време се мислев што ми фали .... ај како да бев боса :)

3. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    101
    штикли носам многу ретко,неможам,неудобно ми е.Ги носам само за на посвечени моменти(свадби,матури,крчтевки...) Вечерни излегувања имам ретко(со оглед на домашната ситуација со две деца) :lol: а кога искачам си носам во зима чизмички на рамна плута или пак на полна пета,пролет/лето балетанки,сандали.За дневни излегувања истотака рамни кондурчиња,а балетанките ми се омилени.Кога шетам со децата во зоо или луна парк си облекувам и патики,а и вака до овде-онде проданица и слично патиките секогаш ми се во прв план :lol:

4. s.u.n.s.h.i.n.e

s.u.n.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    32
    Зимава ја пројдов со оние високи чизми(над коленици),а сега за пролетта си купив балетанки и можам да ви кажам дека ем по пријатно е со нив и ако се искомбинираат на вистински начин се излага поубаво!

5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.308
    Допаѓања:
    12.957
    За вечерни излегувања скоро секогаш штикли. И тоа доста височки. Манијак сум за штикли. Иако морам да признаам дека кога ќе излезам во ниски многу ми е убаво, абе цела вечер скокам,играм. Со штикли ми е подруго, па на крај и нозете ме болат... Ама па многу поубаво се чувствувам во штикли :)

6. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    За вечерни излегувања за по кафичи дисотеки обавено штикли а онака за шеткање низ град безразлика дали е вечерно или дневно излегување практикувам балетанки патики нешто што е ниско

7. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
    За преку ден секогаш патики, абе господ се најубаво да му даде на тој што ги измисли :clap: а додека за навечер штикли, или некои така поубави балетанки и сандалчиња.

8. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    4.644
    Зависи кога како некогаш ако ептен неможам не облакам штикли иако ги обожавам а и на секое место и не иде со штикла да се шеташ

9. GirlMk

GirlMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    штикли само за вечерни излегувања и тоа претежно во викенд за по дискотеки :) иначе преку ден, Не. Не ми прилега ни на годините..

10. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    Девојки ме интересира што носите на концерти и слично патичиња или пак чевли ?

11. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549

Балетанки,најкомотни ми се :)

12. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    За денско излегување никогаш немам облечено штикли, налето само понекогаш сандали на плута.
    Навечер скоро секое излегување носам штикли, не се чувствувам убаво ако сум на рамни чевли, ми се чини се губам во луѓето :lol: Исклучок правам понекогаш доколку одам навечер на мирно место, на кафенце или слично. Тогаш носам балетанки, римјанки. Ретко патики

13. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Повеќе сум на штикли...само во школо и продавница сум во патики.
    Денски сум на сандали на плута, а навечер обавезно штикли.

14. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Зависи од времеменскиот период, ама преку ден најчесто сум во патики, на плута, сандали и балетанки!
    Навечер сум најчесто на стикла, ама знам и на ниско да се облечам кога не сум воопшто расположена за на штикли :)

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Мала сум сеуште, ама радо би избрала на плута. :rofl:

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Почесто сум во патичиња и балетанки а многу ретко во штикли речиси никогаш.Немам навика да одам во штикли не дека не сакам :)

17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Вечерните излегувања 99% во штикли :)

18. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Вечерни излегувања во дискотеки и клубови во штикли, за прошетки во римјанки, балетанки или на плута :) За концерти, театри и кино патичиња или балетанчиња кога како :D

19. Puflice

Puflice Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    120
    Кога сме кај обувките.Што би облекле вечерва? Кондури или сандали?

20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Ако има кај да се седи, носам штикли. Ако нема, жалам, шифоњерот јас, не достојува. :D За свечени прилики да, со резерва балетанчиња во ташна. Им се восхитувам на тие што најкомотно си одат на 12ка и после 4-5 часа стоење, како штотуку да испаднале од дома.

Најчесто носам балетанки, патики, римјанки... За во дискотека 50-50, како ми е расположението.

Малку е глупо, ама се чувствувам многу, многу големо кога носам штикли. Како Гуливер и лилипутанците. :D Висока сум, крупна и не знам, одскокнувам од сите. Да не зборувам што нема повисок јунак од мене. :x