Во план сум да купувам нов душек според искуства на познаници и искуствата споделени на форумов се двоумам помеѓу дормео и симпо. Постои и трета опција за душек со мемори пена (двојно поефтин од дормеото, а тврдат дека го имал истиот ефект) дали некој имал искуство со ваквите душеци и дали се исплати да се ризикува?
За душек јас сум презадоволна од душеците од PerDormire. Го користиме веќе 7 години и супер е. Дури и на децата им зедовме душеци од таму. Може да ги проверете и пробајте ги.
Treba da si nabavime dusek za spalnata soba so mazmi no neznaeme sto da odlucime.Dormeo otpadna nekoi gi falat Almera od Gistivar e firmata ili pak Simpo.Koe e vaseto iskustvo,bi mi trebal potvrd dusek radi problemi so rbetot i nesakam da e mnogu visok...
Како се движат цените во пердормире? јас спијам на дормео 5 години, супер ми е, тврд е доста и мене тоа ми одговоара.
Na nas ni go preporacaa vo eden prodazen salon komfort dusekot na feder bau za spalna no ni kazaa i deka nekoi imale problem im se prevrtuval od krevetot izleguval od kasata na krevetot ako nema dovolna dlabocina...I sega neznaeme sto da se resime Pomos od nekoj korisnik na ovoj dusek?
Високи се и сигурно ако лезајот бил поплиток мозно е да не стабилен душекот, ние ја правевме спалната по наша идеја и немаме таков проблем. Душекот е екстра. Ако те интересира нешто дополнително слободно прашај ме. Позз
Димензиите немаат врска со добар или лош душек. Ако од доле те боцкаат федери и 3 метри да е широк џабе е
Во Perdormire има различни цени на душеци. Јас кога купував имаше ид ос 12000 па нагоре. Ние на пример купивме од 30 000 и сеуште го користиме и не планираме да го менуваме во скоро време
И во спална и во детска имаме Per dormire душеци. Јас сум задоволна, но иако се работи за истиот тип душек оној на ќерка ми е потврд (веројатно заради помалата димензија) и мене ми е поудобен.
Како сте задоволни од Perdormire и што е разликата меѓу тие со мемори пена и тие со жичано јадро, кои се подобри за спиење?
Јас имам Dormeo и немам ни позитивно ни негативно мислење. Сега ми треба нов душек и затоа дали некоја има искуство со Magniflex душеци? Се размислувам зошто тоа ќе биде прв душек во брачниот живот Или ако имате некое позитивно искуство со други споделете.
Veke cetiri godini spijam na dormeo,iako na pocetokot mi bese malku tvrd,sega nemozam da zamislam da spijam na drug dusek.Na sin mi isto razmisluvame ovie denovi da mu kupime isto od dormeo,za mene se najdobri,kako i pernicite
Треба да купуваме душек за брачен кревет и единечни за дете и за повозрасна особа. Ве молам да ми препорачате душек од кој сте задоволни. Има голема понуда на пазарот, па би сакала да чујам ваши мислења и искуства. За време на саемот за мебел сите ќе даваат попусти, па тогаш планираме да ги купиме, да заштедиме некој денар!
И мене меинтересира истото, ми треба душек за спална, ама добар и квалитетен. Тие Бернарда душеши дали се подобри од Дормео, како им се движат цените? Ме боли грбот често и ми треба квалитетен душек ама да не е многу тврд. Мајка ми има над душек од Дормео и е многу убав за спиење, мек за мераци. Дури размислував да купам евтин обичен душек и да докупам само над душек од дормео ама некако се скапи за димензијата која мене ми треба 180х200, кога ке ги собереш ке ми испадне скоро колку за цел душек.
@MIA-SK , @macalavica Ние имаме душек од симпо ... со две страни зимна и летна.... Премногу сме задоволни 2 години спиеме на него, како што го купивме исте и по 2 год. Мм стално ми вика кога ќе си легнам на спалнава се преродувам.