Не знам можеби ке има поголем ефект да пишете емаил директно во Италија до дирекцијата на компанијата и тоа на сите мејлови до сите претпоставени .исто со слики со се .а овде да си најдете некој ваш адвокат што ке се нафати да им пише опомена пред тужба .за жал кај нас се така функционира со закани
Уште си задоволна? Да не си се премислила случајно ..инаку и мене ми треба да купам @Bozica1980 ..бошке за каков се реши ако не е тајна? Задоволна, незадоволна? Моите имаат од Симпо, ама не се баш задоволни.. мојот во СК е на Бернарда и супер е.. ама сега баш Бернарда не ми се во ценовен ранг затоа што не ми е само за 1 душек Од федер бау ги меркав висколајн, покет и комфорт ама.... АМА... И на Алмеро ги меркам...
Уште. Досега не ме разочарале, а еве, и двајцата си спијат на истите душеци. Големиот го имаме 4 години, малото душече 9 години.
@Dust од Комодита купив кога имаа акција плус даваа 3000ден за старипт душек да го земат. Некаде околу 14000ден беше 160×200. Јас потешко се навикнав на спиењето, многу ми беше тврд а на маж ми одма му легна и уште поважно не го боли грб.
Ми ги пофалија ама по форумите прочитав секакви мислења особено на кајгана.. Јас па Алмеро душеците ги препорачав на другар, си купи човеков и ми рече се препородил и сега сум ни таму ни ваму Фала за мислењето, баш ќе видам овој месец кои бубачки во глава ќе ми проработат Мерси Бошке немам стари душеци да им дадам ама ќе поминам да ги видам и тие што душеци се.. И онака денес ќе заглавам по Скопјево, па да го искористам правилно времето..а може и некоја глупост ќе купам од Комодита, одамна ги меркам по фб
Од Комодита имам наддушек, за гарнитурата во дневна. Супер се покажа досега. Види, факт е дека секој си има различно лично искуство со различни производи, може нешто што на 90% им се допаднало, ти ќе го земеш оти толку го фалат, има опција тебе да не ти се погоди. Сега ти ако сакаш да ризикуваш со поевтино или поскапо, на тебе останува.
Momentalno imam dushek od federbau, dushekot e star 2ipol godini ama se na se na nego ako imam spieno 4 meseci vkupno (studirav, samo za vikendi bev doma). Dushekot bukvalno kako samiot od sebe da se raspadna, sega momentalno sekoj feder mozesh da go osetish koga ke legnesh. Bidejki od dete imam problem so bolki vo grbot, baram dushek koj shto e udoben, no i da ne e skap. Vaka od do sega site shto gi vidov, mi se svigjaat cenite vo Comodita so toa shto go nudat, no ne poznavam nekoj shto ima kupeno dushek od tamu za da mi kazhe iskustvo... Dali gi ima nekoj od vas probano ili slushnato kako se zadovolni drugi od nivnite dusheci? i od koj model?
Извини од дамна е постов ,ама сакав да те прашам зошто не мемори пена? Гледав на дормео ама сите им се со мемори пена.
Поради болки во грбот, кичмата бевме кај др. Сарчевски - Квантна медицина, во тој период користевме квалитетен душек од мемори пена прилочно нов (3-4 години го користевме). Препораката на др. Сарчевски ни беше да си го смениме со душек со пружина со џепесто јадро. После кратко време откако го сменивме болките се изгубија.
Мемори пената многу поти, некој се задоволни .јас имам со пружина од yatas ама е доста ѕврд и не сум воопшто задоволна .вие кој го користите
Имам пишано погоре Гранд од Симпо кој има и две табли од кокосово влакно од секоја страна по една. Супер задоволни сме од душекот, со оглед на тоа што децата често го користат како трамболина нема промени во изгледот.
Zdravo devojki, sakame da si kupime dusek za na spalna.. dali nekoj ima iskustvo so dusecute na comodita t.e do dusekot memori.??