Ако можеш да си приуштиш земи Дормео. Не се споредува со друг душек. Јас го иам тој со алое, презадоволни.
Дали некоја од вас има душек од мој сан? Какви се цените таму? Дали е попаметно да купиме два одделни душеци или брачен?
Женски Дајте предлози за добар душек освен дормео. Гледани ми се на алегро, во југоекспорт и алмак. Фала ви
Се мислам за алое вера ортоцел 4+1 наддушекот на дормео да сподели некој искуство? Дали поти и да не е многу мек?
Во потрага сме по лежај, па ме интересира од ваше искуство дали е подобро со еден душек, душек и наддушек или два душеци?
Нема подобро од два душеци. Ако имате можност да инвестирате во таков кревет, ќе видите живот. Ние ептен се зезнавме со душекот... демек да не е многу скап, зедовме со средна цена некој турски. Па 25 илјади не се ни малку, за малце повеќе ќе земевме друга класа на душек на попуст. И мора да се смени, па испаѓа да дадеме многу повеќе пари. Затоа совет, одредете буџет и земете го најдоброто што се вклопува во него. Не брзајте и бркајте попусти. Ние демек ќе заштедевме... секое утро ко тепана со стап се будам. Сто перници сменив, ама не е до нив.
Сакам да купам нов душек ама некој да ми препорачате добар зашто имам и спондилоза и сколиоза и имам секој ден болки на рбетот, што ми препорачувате некој што имате користено?
Balance Plus е многу добар душек по состав и квалитет. Дормео никако (маркетинг бренд) со лоши и ефтини материјали.
На душек полнет со гускини пердуви (исклучиво од мали гувчиња), кубени од рацете на девица, некаде на југот од Франција. Не знам шо душек е, ама знам дека се испокарав со маж ко го купи, оти беше скап.
Која димензија, каква подлога користиш, која тежина и висина си ? Има многу фактори од што зависи изборот на добар и пред се квалитетен душек.
mi treba za 180-200 kje poracam i nov krevet so latoflex so mehanizam za podignuvanje,jas 170 cm visoka 60 kg.
Девојки, душеците на Симпо имаат попуст 30% во пресрет на Black Friday. Кој модел ми го препорачувате. Лежајот ми е 160*200, но не е со латофлекс штички, туку цела дрвена плоча.
Јас сега го нарачав Виола, не знам баш каков е, така што ако има некој искуство нека пише. Моментално го користам Наутилус исто од Симпо, но со тек на време ми омекна повеќе (претпоставувам дека е исто со сите душеци). Инаку удобен е ептен, од кога го купив прв пат да не ме боли грбот кога ќе станам од спиење. Разликата меѓу Виола и Наутилус е тоа што Виола има две кокосови табли и тоа го прави потврд. Плус има зимска страна што содржи волна и летна страна.
Хаххаа и ние бевме со мм ги гледавме и го нарачавме Виола, токму поради кокосовите табли кои сметаме дека ветуваат подобар квалитет и долготрајност. Па, нека не служат долго и добро