14.700-800 димензии 160*200 така некако точно не ми текнува, ја имам фактурата ама во моментот не е кај мене.
Ние кога ја купувавме спалната одеше гратис со неа алмеро супер економи душекот, значи тој ти е најефтин, но веќе трета година го користиме. Тврд е и фин за спиење не те боли ништо, само има потреба од вртење бидејќи страната на мм е малце попуштена. Но, мислам ако земете некој подобар од кај нив, ќе немате проблем.
Знае некој каде изработуваат душеци со големина 187х218. Прашав во Дормео ја немаат таа, пердормире имаат ама многу ми е скапо. Ја имат во Симпо или Комодита?
Јас лично не, но читав многу позитивни коментари дека за цената се одлични. Патем, и јас сум во потрага по солиден душек, но креветот кој го нарачав како подлога има даска а не летвички кои овозможуваат постојан провев, па ме интересира каков душек би одговрал за да не мувлоса поради подлогата?
Јас сеуште не можам да се одлучам за душек, а сега имам и проблем. Итно ми е, па знаете од каде можам да купам душек кој вршат достава во рок од најмногу 2 недели? Секаде каде што прашав се чека повеќе од месец
@Cka скоро бараше душек, зеде ли некаков? Сличен баравме , ем убав ем евтин Немав на памет за таму, ама мајка ми тргна по наддушек во jysk, супер попуст има на душеците. Вработените ги фалеа, јас пробав неколки , солидни личеа. Мемори,инаку И во игра ми е некој на симпо. Неделава ќе одлучам. За 5 години, здравје нов
Не било до него... Тие таблите доле се искривиле. Затоа пропаднат душекот. Ставивме даски нормални и се е супер.
Pred dve godini go kupiv dusekot ecomedical vo Prima mebel, hrvatsko proizvodstvo prezadovolma sum dusekot e odlicen, plus navlakata e na patent i moze da se ispere , inaku dusekot e za lica so nad 100 kg tezina.Isporakata traese tocno 30 dena.
@Annath како тебе да те прочитав дека си купила единечен душек од Симпо, Наутилус? Синко досега 2.5 години спие(ше) на бебешки душек Наутилус Алое Вера. Ќе го префрлам во детска соба на голем кревет, па сум во потрага по душек 200/90. Во Симпо ми го препорачаа Наутилус (26цм) или Мондо (душек со наддушек, 29цм). Дали некоја има искуство со овие душеци?
Скоро купивме Наутилус Алое Вера, зимата, за малово, и тоа баш 200/90, за креветот во детската. Душекот е супер, плус паметам на некој попуст го начекавме, за 8000 го зедовме.
Не беше толку скап зимата... Освен ако не рипнале цените... Нецели 8000 го зедовме, баш ќе проверам, уште ја чувам фактурата. Од Велес ни го носеа, паметам, оти уште тој беше останат, а не сакавме да чекаме.