На каков душек спиете?

Дискусија во 'Дом' започната од Sun.shine, 16 мај 2011.

1. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Не е Дормео, но се надевам дека наскоро ќе биде, си имам кревет во соба од оние детските, и би сакала да го порачам сеа душекот на Дормео, целата сум искривена коа ке се разбудам :@

2. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Јас во детска соба имам душек од симпо-адмирал, и спијам како бебе. Мислам дека се подобри и поефтини од дормеото кои се само префорсирано рекламирани без да понудат некој посебен квалитет за цената. Сепак, изборот си е твој :)

3. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    Здраво прочитав и решив да ти одговорам бидејки јас го имам Дормео, Ако си решена да го купиш веднаш иди земи го мислам дека се вика комфор- тоа е најтврдиот душек јас кога го земав ми беше само два дена чуден затоа што несме навикнати на тврдо но кога се повеќе и повеќе спијам тоа одминува, Имав претходно проблеми со кичмата и вратот а сега ништо, Исто така и кебињата кафеави што се прават и ќебе и перница се преубави ти кажувам од изкуство.

4. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Дормео мемори и многу сум задоволна, си имам проблеми со рбетот и ретко можам да најдам душек што ми одговара ама од овој сум презадоволна :)

5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Душек Дормео, и вистински е добар, и перницата ми е исто дормео, дормео верде, најнова им е сега, ама ич не ми се погоди, вратот ми е вкочанет и многу е мека и сплоснува, и страшно ме нервира а солидно си ја платив :@
    Душекот да, во секое време, перницава јок...

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    И јас имам симпо душек и прекрасен е :) .

7. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Јас сеуште си спијам на матичниот душек од мојот тросед во детската,не му дошлло времето да го заменам со нов.
    Сестра ми има Дормео,имам спиено на него и луѓе не знаете што се вика ОДМОР!
    Ко на облаче да спиев :up:
    Од мене - земајте Дормео и не мислете се,ќе се изненадите од тоа колку одморено и свежо ќе се чувствувате.

8. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
  9. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Дормео.
    И чат-пат заспивам во дневна на петосед, па утредента се будам целата здрвена.
    Не го менувам дормеото за ниеден друг душек.

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.802
    Допаѓања:
    202.789
    Simpo Nautilus и супер ни е засега... ко на облаци да спиеш. Се мислевме меѓу тој и Дормео, ама се одлучивме за овој од Симпо бидејќи е висок 26 цм :)

11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    Дормео е тенок душек 14 см, во право си Анат, ама ние сепак се одлучивме за Дормео мемори.
    И во друга тема кажав и ќе кажам уште еднаш. Дормео вреди за секој денар што ќе го платиш! |-) |-)

На Anja.F му/ѝ се допаѓа ова.
  12. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
  13. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Јас имам душек од Алмеро, го земав пред една година и можам да кажам дека сум задоволна, не е од тие што се спласнуваат туку ти го држат телото исправено и што е најбитно е антибактериски, откако го користам заборавив што се тоа алергии(да чукнам во дрво) :lol:

еве го само мојот е во помала димензија

14. Sweety55

Sweety55 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    415
    Дормео..Супер е :) :D

15. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Не знам каков душек е :D , обичен, ама убав. Се мислам сега за дормео, доста е пофалуван...Имам нивна перница и разликата е огромна...

16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Појма немам да ти кажам на каков душек спијам ама не е многу удобен или пак можеби јас само така мислам зошто не спијам во удобна положба и секое утро се будам со болки во половината или вратот... тоа е треба да го сменам :(

17. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Душекот обичен валда,незнам што душек е хехе а перница дормео и не се делам од неа.

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Miss-dior

Miss-dior Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    126
    Дормео мемори со средна тврдина мислам дека беше :lol:

19. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    Колку е цената на овие душеци? СУм слушала дека се многу убави и квалитетни, ама ете нам не ни текна да разгледаме и за ваков :D

20. veronikaveronika

veronikaveronika Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2011
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    132
    Ние се мислевме помеѓу Дормео и Мебло-тие ни ги посочија како подобри. Цената беше тука негде, ама на крајот сепак се одлучивме за Дормео-тврдиот. Првите денови ни беше тешко да се навикнеме-ама сега е ок-дефинитивно. Е сега нели мора да се внимава-креветот да е со летвички доле, за душекот да дише, треба да се чува од влага-бидејќи во спротивно велат имало шанси да се јави мувла :^) . Кај нас е добро.