Не е Дормео, но се надевам дека наскоро ќе биде, си имам кревет во соба од оние детските, и би сакала да го порачам сеа душекот на Дормео, целата сум искривена коа ке се разбудам
Јас во детска соба имам душек од симпо-адмирал, и спијам како бебе. Мислам дека се подобри и поефтини од дормеото кои се само префорсирано рекламирани без да понудат некој посебен квалитет за цената. Сепак, изборот си е твој
Здраво прочитав и решив да ти одговорам бидејки јас го имам Дормео, Ако си решена да го купиш веднаш иди земи го мислам дека се вика комфор- тоа е најтврдиот душек јас кога го земав ми беше само два дена чуден затоа што несме навикнати на тврдо но кога се повеќе и повеќе спијам тоа одминува, Имав претходно проблеми со кичмата и вратот а сега ништо, Исто така и кебињата кафеави што се прават и ќебе и перница се преубави ти кажувам од изкуство.
Дормео мемори и многу сум задоволна, си имам проблеми со рбетот и ретко можам да најдам душек што ми одговара ама од овој сум презадоволна
Душек Дормео, и вистински е добар, и перницата ми е исто дормео, дормео верде, најнова им е сега, ама ич не ми се погоди, вратот ми е вкочанет и многу е мека и сплоснува, и страшно ме нервира а солидно си ја платив Душекот да, во секое време, перницава јок...
Јас сеуште си спијам на матичниот душек од мојот тросед во детската,не му дошлло времето да го заменам со нов. Сестра ми има Дормео,имам спиено на него и луѓе не знаете што се вика ОДМОР! Ко на облаче да спиев :up: Од мене - земајте Дормео и не мислете се,ќе се изненадите од тоа колку одморено и свежо ќе се чувствувате.
Дормео. И чат-пат заспивам во дневна на петосед, па утредента се будам целата здрвена. Не го менувам дормеото за ниеден друг душек.
Simpo Nautilus и супер ни е засега... ко на облаци да спиеш. Се мислевме меѓу тој и Дормео, ама се одлучивме за овој од Симпо бидејќи е висок 26 цм
Дормео е тенок душек 14 см, во право си Анат, ама ние сепак се одлучивме за Дормео мемори. И во друга тема кажав и ќе кажам уште еднаш. Дормео вреди за секој денар што ќе го платиш!
Јас имам душек од Алмеро, го земав пред една година и можам да кажам дека сум задоволна, не е од тие што се спласнуваат туку ти го држат телото исправено и што е најбитно е антибактериски, откако го користам заборавив што се тоа алергии(да чукнам во дрво) еве го само мојот е во помала димензија Спојлер http://www.almero.com.mk/elegance.htm
Не знам каков душек е , обичен, ама убав. Се мислам сега за дормео, доста е пофалуван...Имам нивна перница и разликата е огромна...
Појма немам да ти кажам на каков душек спијам ама не е многу удобен или пак можеби јас само така мислам зошто не спијам во удобна положба и секое утро се будам со болки во половината или вратот... тоа е треба да го сменам
Колку е цената на овие душеци? СУм слушала дека се многу убави и квалитетни, ама ете нам не ни текна да разгледаме и за ваков
Ние се мислевме помеѓу Дормео и Мебло-тие ни ги посочија како подобри. Цената беше тука негде, ама на крајот сепак се одлучивме за Дормео-тврдиот. Првите денови ни беше тешко да се навикнеме-ама сега е ок-дефинитивно. Е сега нели мора да се внимава-креветот да е со летвички доле, за душекот да дише, треба да се чува од влага-бидејќи во спротивно велат имало шанси да се јави мувла . Кај нас е добро.