Заинтересирана сум за душек од Алмак - Струмица, меѓутоа не знам за кој модел да се одлучам. За оние што имате искуство со оваа фирма кој би го препорачале? Бараме душек кој ќе биде добар поради болки во половината/'рбетот (слаби сме ) и според она што имам читано средна тврдина ќе одговара. Се мислам за Вива ама не знам како е класифициран...
Сакаме да купиме душек од Симпо. Со нарачка се чека 60 дена, така ми рекоа во салон. Сакам да ве прашам вие кои сте купиле душек од таму дали навистина толку се чека или знаат да одолговлекуваат?
Да, со јадро во џеб е и плус има и мемори пена. Убав попуст имаат сега, ќе нарачаме секако, имаме душек дома па не е итно.
Се надевам мемори пената само на едната страна е, може и да не ви се погоди, па да имате опција да го користите од другата страна.
Треба од двете страни да е, пошто душеков има зимска и летна страна. Мене не ми смета мемори пената, напротив. На ќерка ми душекот е со мемори пена, уживам кога спијам таму
Симпо е пред распаѓање, во огромни долгови е. Купи си нешто од лагер или разгледај друга фирма. И не е тоа што беа со квалитет.